פרק ב' שלי...

נקיטה...

New member
פרק ב' שלי...

אותה אישה. קצת שונה טיפ טיפה אחרת. זמן רב כל כך ... מחפשת ומחפשת... מחפשת את הדרך הנכונה - לי. ונדמה לי שהיא קיימת. היא קיימת. ועכשיו בפרק ב'... שהוא שלי. הפרק הזה הוא שלי למעני ובשבילי. כי יש אותם... את ילדי, ואותי. איך אומרת לילו, בסרט לילו וסטיץ - אנחנו משפחה מפורקת... משפחה קטנה , מפורקת אבל נפלאה. מתחילים את החיים של "אחרי" שהם המשך ישיר של החיים של "לפני"... זה רק אנחנו, הם ואני. יש פה מקום בשבילי? ענת

רות 2

New member
שם אצל השכנים ....

לא הספקתי .......והנה את פה אז ברוכה השבה וברוכה הבאה..

ברוררררר ../images/Emo24.gif

והיום במקרה יצא לי קלף כזה.. הפרידה המעשית כבר היתה ומסתבר שהיא יותר קלה מהפרידה הנפשית, אתם חייבים להבין כי כל עוד שתישארו קשורים נפשית לאנשים או מצבים מהעבר לא תוכלו להתקדם קדימה בחיים. שמחה שהגעת לפרק הזה בחייך שאת מתחילה לבנות אותו מהתחלה בלי להסתכל אחורה אלא קדימה אל עבר העתיד היפה שמחכה לך

*יערית

New member
../images/Emo23.gif נקיטוששש ../images/Emo23.gif

לקרוא אותך ושוב אומרת לעצמי... זאת אישה עם כ"כ הרבה עוצמה...בטוב וברע...היא בשלה...האושר זה חצי הכוס המלאה שלה... יש לך מקום בכל מקום נשמה....... רחוק רחוק בראש ההר הנשר הגדול שוכן לו עמוק עמוק בלב ההר הדוב הענקי ישן לו לכל חיה מקום מסתור מרוחות מאש מהאדם ורק אני איני מוצאת מחבוא ושקט בעולם בחלומות שלי אני רואה אותך שאתעורר אני בלי שום ספק אמצא אותך ואצלך אמצא מחבוא מושלם אמצא שלווה ושקט לעולם כן אצלך אמצא מחבוא מושלם ומנוחה מהעולם גם לציפור הכי קטנה יש איזו דרך מתוחכמת להימלט מסכנה והיא לפתע נעלמת לנמלה יש סדק צר לשפן נקיק בין הסלעים לחפרפרת מחילה רכה ולזיקית צבעים בחלומות שלי אני רואה אותך שאתעורר אני בלי שום ספק אמצא אותך ואצלך אמצא מחבוא מושלם אמצא שלווה ושקט לעולם כן אצלך אמצא מחבוא מושלם ומנוחה מהעולם עכשיו ברור כי לא יועילו נהרות ולא צוקים גבוהים או מחילות סמויות רק אהבה טובה תשמור עלי תגן עלי מסכנות

michaly43

New member
נקיטה תודה על הרעיון-מקורי

אז לפי דבריך פרק ב' שלי הוא אני והילד אנחנו יחד בטוב ורע משפחה קטנה שאולי בעתיד תתרחב ועוד ילד יגיע... מקווה שאכן יקרה שוב תודה על קו המחשבה

ophra

New member
בטח שיש מקום!! ../images/Emo24.gif

השארנו לך אותו עד שתחזרי.
וכמה טוב שחזרת! כמה כיף לראות אותך שוב פה פרק ב' שלך ענת יקרה הוא אחד הפרקים החשובים והמרתקים ביותר בחייך בחיי כולנו. לא תמיד הוא קל ונעים ומלטף אבל הוא מלמד ה-מ-ו-ן כמה כיף שהצטרפת אלינו לעבור אותו ביחד איתנו
ברוכה השבה! עפ

Lonely In Blue

New member
היי ענת ../images/Emo39.gif

החיים של "אחרי" שהם המשך ישיר של החיים של "לפני"... אהבתי. אני מאמין שתמצאי את הדרך הנכונה.

למעלה