פרק ב נכשל

liadmatan

New member
פרק ב נכשל

לאחר 5 שנים של קשר שמתוכו 3 שנים שאנו חיים ביחד הגעתי למצב שכשאני מסתכלת על הקשר אני רואה כשלון לא חושבת שאפשר להרוס קשר כמו שאנחנו הרסנו עד היסוד. אני ג+2 והוא ג+2 הפחדים והחששות של כל אחד מאיתנו הובילו אותנו ולצערי את ילדנו של שנינו לתהום. לפני חודש החלטתי שזהו אני לא יכולה יותר לחיות בצורה כזאת. דירתי מתפנה בעוד כ5 חודשים ובינתיים אנו נאלצים להמשיך לגור ביחד כי הוא לא מוכן לעבור ולהמשיך לשלם חצי מהשכירות ואני לא מסוגלת לעמוד בהחזקת הבית. ועכשיו חודש אחרי לאחר שנגמר הכעס אנו שוב חזרנו לדבר שוב צפים הרגשות ושוב אני מהרהרת האם עשינו הכל למען הצלחת הקשר. השאלה הראשונה שאני רוצה לשאול היא איך לדעתכם פרק ב עם ילדים אמור להיות איך מתמודדים עם הילדים כשהם בגיל ההתבגרות ולא מסתדרים האם יש כל כך הרבה קשיים בפרק הזה או שזה רק אצלי אנא עצתכם תודה

במבי53

New member
תרשי לי להפנות אותך

לפורום "משפחות מורכבות". בכל מקרה, את שואלת שאלות מאד רחבות. כל שאלה היא תחום בפני עצמו. ומכיוון שאין פרטים המתארים את הבעיות. קשה לענות לך. אולי יעוץ מקצועי גם יכול להועיל.

בכל פרק יש קשיים.

אם את מהרהרת אם עשיתם הכל סימן שיש מקום לעוד עשייה. לא רק אצלך יש קשיים, לי היה אולי קצת יותר קל מאחר ובעלי היה רווק אני הגעתי לקשר עם ילד שעכשיו בגיל ההתבגרות
השאלה איך אתם מתמודדים עם הקשיים.. מניסיון שלי כשיש תקשורת טובה הכל זורם. כשיש כבוד והערכה מתגברים.

felka

New member
איזה בדיוק קשיים ובעיות נתקלתם?

אני יכול להגיד לך שרוב בעיות היו אצלי מקורם בזוגיות ראשונה שלי. הם כמו מראה צצו לי בפרק ב', למרות שחשבתי שהתגברתי. תלוי מאוד בסבלנות של בני זוג, בנכונות ומסירות ומחיר תמורת תועלת. אם באמת רוצים זוגיות עם בן אדם צריך לפעמים לוותר בהתחלה בשביל לבנות משהו איכותי אחר כך. זה לא אומר שלהחליט שלא רוצים להשקיע זה רע. כל החלטה נכונה לגבי זוגיות. לפעמים התמודדות כל כך קשה שחיי יום יום הופכים לסיוט מתמשך. אם יש משהו שמחזיק אתכם ביחד שהוא מצדיק השקעה, ויש מספיק כוח וסלבנות תנסו כל מה שאתם חושבים לנכון. בהצלחה!

למעלה