פרק ב' + ילד.

b e c k y

New member
לא הבנתי מה הבעיה?

הוא אמיתי וכן. אומר את אשר על ליבו. דייט ראשון הוא לא תצוגת תכלית. דייט ראשון הוא הצהרת נוכחות ועידכון פרטים ראשוניים. אם הוא מרגיש שהרצון שלו בילד נוסף הוא תנאי משמעותי ביצירת קשר חדש, אני חושבת שזה הגון להציג זאת כך. אם אני שוללת את האפשרות הזו מכל וכל, כדאי ששנינו נדע זאת כבר בהתחלה. הוא ממש לא ניסה להכנס לי לתחתונים. בדיוק ההיפך. אני דווקא הרגשתי ושהוא אומר לי שאני מוצאת חן בעינייו ושהוא בהחלט רואה את האפשרות ליצירה של קשר משמעותי וארוך. אם הוא היה מנסה להכנס לי לתחתונים הוא היה מספר לי כמה אני מהממת ומתוחכמת ויפיפיה. הוא היה אומר לי את השטויות הרגילות שאנשים אומרים ומנסה לגעת בי. עובדה שהוא לא עשה אף אחד מכל אלו. אלא בחר לחשוף את עצמו ואת מחשבותיו ולקח את הסיכון שאני אקום ואלך. אני מסכימה איתך שעודף התלהבות מעלה חשדות. אבל זה לא המקרה.

ye44

New member
אל תהי

נאיבית
לרוב זאת טקטיקה להכניס את רובכן למיטה הרי השיטה של " את מהממת את מה זה "פהפיה" חבל"ז " זאת שיטת חיזור שמתאימה לפרכיאדה המזר..........
הצהרת כוונות כלפי נשים אינטילגנטיות ע"י שיחות נפש של "כמה אני אוהב ילדים " "ורוצה ילדים" והוא חצה את ה40 וכבר יש לו שני ילדים, אז כבדהו וחשדהו דיבורים לחוד ומעשים לחוד. אם מדובר בבחור ב30 פלוס שיש לו ילד אחד אז יכול להיות שיש לו כמיהה לילדים נוספים, בכל אופן את לא צריכה לחפור לעצמך בראש על כוונותיו האמיתיות, הזמן עושה את שלו תצאי תבלי איתו ואם מתאים תיכנסי לזוגיות תגורו ביחד והזמן יעשה את שלו
תקחי בחשבון שתתחילי לחתל בגיל 42 43 מינימום בגיל 50 תהי סבתא אמא לילד בן 7 8 למה להביך את הילד ? הכייף שלך זה יהיה הסבל של הילד כמה אמא הכי טובה שתהי . שאני אכזרי

b e c k y

New member
אכזרי לא היתה המילה שעלתה לי בראש...

כשאני קוראת אותך אני תמיד נזכרת בספר '1984' של אורוול. וב Newspeack שכל מטרתו היא לצמצם את יכולת הביטוי והחשיבה. אתה מסתכל על העולם דרך סדק צר ומשכנע את עצמך שאתה במרחב הפתוח.

ye44

New member
כשאני קורא את

בנות הפורום החסודות והענוגות אני תמיד נזכר בספר של YE "חיה לי בלה לה לנד " כתבתי פעם שכמעט כל מה שאני כותב נכתב מניסיון אישי
אני כאן כדי לתת לך ת'מציאות לא של אורוול אלה של הראליטי .בלי מילים מפוצצות וחפירות ארכיאולוגיות
את השיטה של אוהב ילדים ולהקים משפחה ואין כמו ילדים זאת הייתה שיטה מצויינת להכניס נשים למיטה
ואז אחרי שאתה שבע "תשמעי זה לא מה שאני מחפש " "אני עדיין לא בשל " "אני חושב שאני מבוגר מידי בכדי לחתל " סדק צר סדק עבה בסופו של תהליך את ממשיכה במרחב הפתוח של "אר
"

Rtitan

New member
ביום רביעי האחרון היתה הרצאה בגל"צ...

בסדרת "האוניברסיטה המשודרת" קורס סמסטר סתיו: "אמנות הרטוריקה מיוון העתיקה ועד אובמה/ פרופ' יהושע גתי"... חבל שלא הקשבת, היית מזהה מייד
.

Rtitan

New member
את דרך העברת המסרים הזו...

מי ואיך משתמשים בטיעון צר, חד ממדי כדי להביע את השקפת העולם שלו - ומציג אותה כאמת מוחלטת שמקיפה עולם ומלואו...

THE KID A

New member
הצהרת כוונות

כאשר מישהו שם זאת בראש מעייניו, אין בכך פסול. נראה לי שפוי לגמרי. נניח למשל לדייט שלך יש תוכניות לנסוע לעבוד בחו"ל במשך שנה (תוכנית שכמובן פחות משמעותית)...היית מצפה לשמוע את זה בדייט ראשון?

ye44

New member
ת'אמת

בגילנו המופלג הגיע הזמן לנוח
בואי תסתכלי מה נשאר לנשים שחצו את רף ה,40 בקושי עשור וחצי שניים להנות כמו שצריך, לאחר מכן את הופכת להיות חברה מן המניין במשחקי קלפים או במועדון גיל הזהב
ואם לא שפר מזלך חברה יומיומית במכבי שרותי בריאות
אז תמצאי לך מישהו שמדבר איתך על לעשות חיים לעת זקנה ולא מנסה להכניס אותך למיטה
ע"י פילוסופיה של לגדל ילדים וכמה הוא אוהב ילדים וכל הבב"לת
אחרי 15 20 שנה של
"נורופן" כשהם מתבגרים מגיע זמן
ה"ואבן" אצלנו הגברים כשמגיעים ל 60 70 מגיע זמן ה"סווטות"
מתולתלת אל תתרגזי אין על ה"סווטות" לעת זקנה

צורך..

לאלה שיש בהם את הצורך לעוד ילד או אפשרות פתוחה לעוד ילד תהיה להם הסובלנות לעוד ילד וכשתיפול ההזדמנות...בן זוג עם צורך דומה..יבוא הילד מן הסתם כחלק מיעוד הזוגיות הזו למי שבנפשו יודע שילד זה כבר לא צורך ואפילו ירגיש שזה מעמסה רק מלהעלות את הרעיון הזה..נהייה כבד במחשבה ובכל פעם שפוגשים אדם עם צורך לילד..יש התנגשות ואני לא מאמינה בלהתגמש בנושא זה.. מי שמתגמש זה מי שהשאיר אופציה זו פתוחה לא מי שסגר אופצייה זו..נגיד כמוני. אז להם זה טוב..זה מתאים להם כמו שאמרתי זה חלק מיעוד הזוגיות הזו שאליה נכנסו.. וזה לא משנה מה מספר הילדים.. הצורך לילד לא מתבטא במספר ילדים.

b e c k y

New member
מותק...

נראה לי שבזמן האחרון התחלת לחבב אותי... ח מ ו ד. יפה לך פירגון.

וברצינות ..

אני מנסה לעשות חשבון בראש .. הזוג הראשון - הוא עם ילדים בוגרים, וגדול ממנה ב- 20 שנה, כשלה עצמה, ילדים בגיל העשרה - היינו אני מניח שהוא בשנות ה-50 לחייו, כנראה לכיוון ה- 60. להביא לעולם ילד בגיל 60 - בעיני זה פשוט עוול, בלי שום קשר למורכבות המשפחה. ולחבורה השניה - גם שם אני מתקשה להבין, שוב, ללא קשר ישיר למורכבות המשפחה, החלטה להביא ילד #6 לעולם של מצוקה כלכלית ידועה מראש.. גם פה - בעיני עוול את דעתי ביחס למשפחה מורכבת השמעתי פה כבר בעבר, לא באמת שיניתי משהו במחשבה - מטעמים פרקטיים .. אבל כמובן, כשחושבים תחת אדי האהבה, או מול רוחות הבדידות - כנראה, שההחלטות יכולות להתקבל בכל מיני דרכים :) ולגבי הדייט .. נתקלתי בנשים שזה נמצא על מפת הדרכים שלהן. במקרים הללו מצאתי לנכון לשדר מראש את חוסר רצוני בכך, בעיקר על מנת למנוע פגיעה - גם במחיר של ויתור על לעבור בתחתונים שלהן :) אבל זה שלי .. אני חושב שתאום ציפיות הוא חשוב, אבל נוטה לחשוב, שזה לא שכיח מהצד הגברי באופן שקוף וגלוי

THE KID A

New member
אני רק יודע

שילד נוסף צריך לבוא כשאין התלבטות או ספקות.

בתור מי שגידלה את הילדים לבד מאז ומעולם

גם כשהייתי נשואה, ומאידך אבהות מעורבת וחזקה הינה תכונה שחשובה לי בבן זוג אני מודה שלפעמים מסקרן אותי ללדת עוד ילד עם איש שכזה, לחוות חוויה מתקנת של הורות משותפת, נניח... לצאת לטייל שנינו עם העגלה בשבת שטופת שמש, לקחת את הילד לחפש אירוסים או לישון באוהל על שפת הכנרת... אבל כנראה שאת זה אצטרך לדחות כבר לנכדים. אגב, הזוג הראשון שהזכרת? אני מכירה אותם. רק שההפרש הוא 23 שנה, והיא עכשיו בהריון עם הילד השני, כדי שהתינוקת לא תהיה לבדה.

b e c k y

New member
את מכירה זוג אחר

הזוג שסיפרתי עליו, הבן המשותף כבר בן 12.

למעלה