פרק ב- יחסים אמיתיים ?!

mazoneli

New member
כמו המשל עם הציפור והחרא

לפעמים שחם ונעים אז לא מפריע שגם קצת מסריח ונשארים

מייקי73

New member
נעה'לה

אני יודעת בוודאות שאותם בוגדים שאת מספרת עליהם, הם אנשים מאד מאד אומללים. אומללות אמיתית, לא מדומה. מכירה אחד כזה באופן אישי, ומאד לא טוב לא עם זה. פעם חשבתי, "פאק איט, אז תפסיק", אבל משיחות מאד עמוקות איתו, אני מבינה שזה משהו שקשה לי להבין. כי אני לא כזאת. והוא אומלל מאד מאד. כי בחיים שלו לא תהיה לו אינטימיות אמיתית. "פעם בוגד , תמיד בוגד", זו לא קלישאה . אני כן חושבת שיש אנשים שבגדו ולא יבגדו יותר. . אבל רוב הבגידות ימשכו גם בפרק שני ושלישי כי זה משהו בסיסי שטבוע בבוגד. פחד מאינטימיות מקירבה אמיתית. איך שנוצרת קירבה כזאת, הם מתחילים לבגוד. ברוב המקרים, ובמיוחד כשזה חוזר על עצמו, זה לא קשור לנבגד. אתה לא צריכה להבין. פשוט לא להיות שם. חבל רק שמדובר בדרך כלל באנשים מלאים בקסם אישי אמיתי.

sumerfield

New member
נו באמת... זה די שקוף.

גם בפרק א' אף אחד לא תכנן לבגוד, אולם הפחדים מהשינוי (גרושין על כל הנגזרות הכלכלכיות, הנפשיות והמשפחתיות) גורמים לאנשים למצוא פתרון ביניים, בו הם נשארים בתא המשפחתי השלם כלפי חוץ, אבל באים על סיפוקם בחדרי חדרים... יש הטוענים שזה אף משפר את הזוגיות ה"חוקית" ע"י פריקת לחצים ומתחים בחוץ, וכן מעשיר את נפשו של הבוגד ומרומם את רוחו.. סה"כ די כיף להיות נאהבים פתאום. למה חשבת שזה יהיה שונה בפרק ב' ? (במיוחד כשאנשים עושים שוב את אותן שטויות בדיוק, מתחתנים שוב, לוקחים התחייבויות כספיות שוב, מטילים צאצאים ושוקעים בשגרה בדיוק כמו שהיה קודם.. ואז חסר הריגוש...)

פחדנות

בהלה, חוסר בטחון, בדידות, פחדים מפה ועד הירח, אי יכולת להסתכל במראה, האשמה, התקרבנות, חוסר למידה מטעויות. זה למה. בזבוז חיים שלמים. הקטע הטוב הוא שכל הפחדים כבר מתקיימים (בעודם פוחדים).

ועוד משהו

רוב פרקי הב' הם כאלו...ללא קשר לאם היו בגידות או לא. לא מאמינה? תסתכלי מסביב.

נכון

הכי טוב לבד
ככה לעולם לא יבגדו בי

sumerfield

New member
נכון

וגם לעולם לא ירצו ממני מזונות, או שאעשה ספונג'ה או שאתן כבוד לאמא שלה.

וגם אפשר לישון באלכסון

ולא גונבים לך את השמיכה, ובבוקר אין תור לשירותים ולמקלחת וחוץ מזה שלשכן יש זין הרבה יותר גדול.

sumerfield

New member
והכי חשוב

אפשר להפליץ לפני הזריחה כאילו אין מחר, בלי להתעורר בפאניקה.
מותר לעשות פירורים במיטה (אפילו של סושי) ובונוס, אפשר תמיד למצוא כמה חיילות שמתרגשות כשאתה מתפשט, ואין להם מושג שיש בולבולים הרבה יותר גדולים בעולם. (והן גם אף פעם לא נשארות לישון, כי אבא לא מרשה)

ולאור כל היתרונות שמנינו

באמת שאין לי מושג למה אנשים מחפשים להכנס לפרק ב' או ג'. דווקא שמעתי על פתרון לא רע שבו בני הזוג חיים ביחד אבל חפיף, רק לשם הנוחות ואפילו יוצאים ונפגשים עם אחרים. לא זוכרת איפה שמעתי על זה...

גבר מחמד

אתה תחבר אותי לאינטרנט, תפתח את הצנרת, תתקע מסמר בקיר ותביא ארגז כלים, ואני בתמורה אכבס לך. נוח לי, נוח לך.

sumerfield

New member
תשמעי,

זה דווקא יכול להיות רעיון מגניב...
<זה אפילו מחזיר אותנו לימי האוניברסיטה, שבהם הסטודנטים החכמים יותר מוצאים שותפה לדירה שמטפלת בצד הנשי של הבית, והם מטפלים בצד הגברי.. על הדרך גם מזדיינים מידי פעם (ואפילו מביאים חברים\ות בכדי שאף אחד לא יחשוב על בלעדיות ח"וח). השמועה אמרה שהסטודנטים החכמים באמת, גם מצאו מתרגלות מהפקולטה כשותפות .. זה אף פעם לא הזיק לממוצע... (אמממ אבל מה זה אומר על סטודנטיות שסיימו מצטיינות?????)> ואם את התכוונת אלי בשרשור הנ"ל, אני מוכן לתקוע (גם מסמרים) תמורת גיהוץ..

נעיתה

New member
נוח לי יותר לשלם../images/Emo98.gif

1. לשלם לשיפוצניק. הוא גם הולך הביתה ולא משאיר כביסה. 2. לשלם לבייביסטר של הילד שמקבלת את הכסף בשמחה ולא מקטרת על הצורך להרכיב את אותו פאזל מליון פעם. 3. לכבס רק לעצמי ולקחת את הכביסה ישירות מהמתלה. מסתבר שלא קורה כלום אם היא אפילו לא מגיעה לארון
אני המחמד של עצמי

א פרח

New member
הכי נוח לי

לחבר את עצמי לאינטרנט, לפתוח לבד את הצנרת, לתקוע מסמר בקיר, להביא את ארגז כלים שלי, לכבס לעצמי וכשבא לי אני קופצת אליו מזדיינת וחוזרת לישון במיטה שהיא רק שלי ובלי זיוני שכל נילווים.

יערית

New member
רשימה למופת../images/Emo6.gif

גם אנשים שנמצאים במקום כזה ובן הזוג ממול מזהה סממנים לכך, אפשר ל"טפל" בזה יחד או אפשר להטיח אשמה ולומר "הוא/היא לעולם לא ישתנו. אני חסידה של שינויים ומאמינה באמת ובתמים שאנשים יכולים לשנות במקצת את כיוון חייהם, הבמקצת הזה עושה פלאות. הייתי מוסיפה לרשימה : חסך וחוסר בשלות ליציבות.<זה יכול לקחת חיים שלמים>

למעלה