פרק בהמשכים

פרק בהמשכים../images/Emo204.gif

נו מה קורה עם זה??? יאללה להגיב הנה מה שכתבו בפעם האחרונה: אילן:עודד,מה קרה? עודד:חלמתי חלום רע,חלום רע מאוד אילן:מה קרה? עודד:שיט,אבא של אלונה,אאההההה...(מהסס)..גרי..אני מאחר לגרי,חייב ללכת חייב ל... אילן:לכת.. בהמבוגרי. גרי:עודד,לך מפה עודד:אבל למה? גרי:אמרתי לך,אז תלך עודד:אבל הייתי כמו הבן שלך!! גרי:אז זהו ש... עודד:אתה האבא שלי ? איייייייייייייייייייייייייייייייייייייככססס גרי:לא...אני מגויס לסוכנות סודית של ברכה,המטרה שלה להפציץ אפריקנים שהיא אמרה שמפריעים לה לישון עודד:אתה לא מתבייש? אז מה אם הם אפריקנים גרי:אבל אני מקבל כסף... ברכה:גרי אתה מדבר עם אפריקני? עודד:אייייייייייייייייייייייייייככסס ממשיכה אנוכי: גרי: מה איכס מה איכס?? ברכה אני תכף בא!! עודד חוזר לדירה. אילן וקובי שם. עודד: אתם לא תאמינו מה ראיתי בהמבורגרי! אילן: מה? עודד: ברכה היא המפקדת של האפריקנרים בארץ! והם משתלטים על גרי! קובי: לא היה לנו כבר פרק כזה על היאקוזה? GO!

MahazotZemer

New member
מממשייךך..:]

מסך לבן. אילן:אני לא הולך לעבור עוד פרק אחד על היאקוזה עודד:ולא על היאקוזי ולא על הג'קוזי...! המבורגרי. ברכה:נגמור עם זה אחת ולתמיד (שולפת אקדח) עודד:אימאל'ה..אימא של גרי..לא!! ברכה:עודד!! אתה חייב ללכת ... חייב ללכת - אפריקני !! נג':ברכה... ברכה:נג'י..נג'י... נג'י:אני ראיתי אותך מנסה ל... ברכה:לא,זה רק פיקות.. נג'י:פוקות? פוקה הילדה עם החצאית האדומה? הסלון של הפיג'מות. ימית:עודד מה קרה? עודד:אפריקה השתלטו על ישראל!! -תמשיכו-

שירנאעה

Well-known member
חחח../images/Emo210.gif

פוקות? פוקה הילדה עם החצאית האדומה? XDD מתאים לאישיות של נג'י. בואנה חבר'ה יש לנו להיט. אשכרה פרק! עוד נשתלט להם שמה על התסריטים,הבימוי,העריכה, הכל! רואים את זה קורה?!? ^^

../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

אילן: אווווווווווווווקיי מסך לבן! מסך לבן רובי: מה זה כל הקפיצות האלה? אנחנו באמצע שידור! אילן: רובי, לא באנו לעונה חמישית כדי לחזור על פרקים ישנים! נו מה, הכותבים לא יכלו להיות יותר יצירתיים. קובי: אילן, אנחנו הכותבים. אילן: אה.. לא.. כאילו.. *נבוך* ימית רצה לתוך הפריים ימית: ורובי, זה לא פייר שאני לא הופעתי מאז תחילת הפרק! גרי מתפרץ: זה מה שחשוב לך עכשיו? אני עומד למות, ואת בוכה על זה?!!? למההההה?!??! כל החבורה:אוי לאאאאאאאא!!! ~תמשיכו~

MahazotZemer

New member
ממשיך..בכל מקרה הפרק נעשה שלנו...חח

אילן נכנס לסלון שלהם ורואה את עודד מורח על פניו בוץ. אילן:עודד מה אתה עושה? עודד:אני לא אשב ואחכה כמוכם שהם יהרגו אותי,אני אהיה אחד משלהם,ככה הם לא יהרגו אותי אילן:מי? עודד:האפריקנים וברכה!! אילן:אויש,זה שטויות עודד:בסוף אתה תתחרט על זה כשאותך יהרגו! נתן:אולי עודד צודק..? אילן:נתן,לא נעשית עכשיו גם.. נתן:אי אפשר לדעת..אולי באמת האפריקנים משתלטים עלינו עודד:סמבו!! אילן,מאחוריך!! סמבו!! אילן:מה זה? שום דבר לא מפחיד אותי!! נתן:זה כושי סמבו!!!!!!!!!! אילן צורח. -תמשיכו-

למעלה