פרק ב´ עם רווק

angel151

New member
שיוווו עכשיו עשית לי את הלילה |חיבו

היה שווא לקרא, ולענות .. כי על דברים שבאמת מענינים אותי ורוצה לחזק אני שמחה להגיב ולהגיד את דעתי. לילה טוב אני באמת הולכת לישון עכשיו.. היום אצלי אף פעם לא נגמר בזמן האחרון.. אהבתי לענות לך .. לאמר את דעתי כי ראיתי שאת מתלבטת כזה..

michaly43

New member
מזליקה ואנג'ל-Single Jew /my Dad

ראשית תודה לך מזל- בחיים לא אשפוט, אבל מצאתי שישראלים לא אוהבים לפרגן ואם טוב לך מידי, מיד תהייה עין צרה (אולי בגלל זה כולם הולכים אם חמסות- ואם היו יודעים לפרגן, לא היינו צריכים את כל הקמיעות האלו). רווק- הוא גם אדם שבא נקי, ראש צלול, מוכן נפשית לאהוב אותך ואת משפחתך, יתרון עצום. רווק בן 35 ומעלה , מוכן כבר נפשית להקים משפחה. רווק, נישמתן צעחרה יותר, בלי בעיות. להורי היו נישואים נהדרים עד יום מותם. שלושת אחי הבוגרים תמיד חשבו עליו רק כאבא. גם אם גידל את אחותי רק מגיל 9. הוא זה שטיפל ודאג וחיבק, ובשנת 1958 למצוא גרושה עם שלושה ילדים, לא היה מקובל בארץ. זו דוגמא הראשונה שתמיד תישאר איתי. והוא היה רווק ליימך אמיתי, נהדר. and he was my Dad a Single Jew from America the best

angel151

New member
אני אישית שונאת את החמסות האלה

אין להם שום ערך בעיניי.. סתם דבר .. אבל זאת רק דעתי כן.. אני אוהבת לפרגן ולמה לא לפרגן לאחד שכן הולך וטוב לו ויהיה יותר טוב .. אני בדמי הולנדית, אך חייה בישראל כבר 25שנה. החיים עם רווק,פרוד,גרוש אלמן יכולים להיות מעולים,נהדרים ויותר טובים מטובים הכל עיניין של : עד כמה אהבה יש בין בני הזוג? עד כמה מוכנים להשקיע בקשר הזה.. קשר איכותי, יש בזה המון... לכן לנשואים על דף שיהיה רשום נשוי .. אין לזה ערך בעיניי כאשר בעצם בפנים או בתוך תוכך אתה לא מאושר ולא רוצה להמשיך או להשקיע בכלל בקשר הזה.

אנג´ל ומיכל מתוקות

שמחתי לקרא אתכן ולגלות את האכפתיות הנפלאה שלכן, אני ממש לא יודעת אם יקרה משהו עם הנ"ל אבל יכל להיות שבעתיד באמת יקרה מצב שאכיר רווק, ואחרי שקראתי את התגובות שלכן ושל עוד אנשים שהגיבו לי הבנתי את ההתלבטות שלי מהעבר ולכן היום חושבת שהדרך הטובה ביותר היא, לא לשלול שום אדם וגם רווק יכל להיות אופציה. בקשר לחמסות נכון יש בדברייך משהו וחבל שכך אנשים עינם צרה על האחרים תודה תודה תודה לכולם

*יערית

New member
את יודעת כבר מזל.....

את התשובה שלי לעיניין הזה נכון?
אומנם עם ניסיון...אך אנשים הם שונים בכל הגוונים והסטטוסים. {ד"א סטטוס בלשון רפואת שיניים זה צילומים של כל הפה
}

michaly43

New member
טוב מזל אז מתי נכיר??????????.

האמת? פגשתי את בלונדה ואת גיא, אחלה , גם נהנית לדבר איתם, אך מה , אני מתה לפגוש עוד כמה מהפורום: אותך את יערית ואפילו שהתחלתי ברגל שמאל עם דינה, כן גם אותה. אולי אגיע בקיץ לביקור. יש לי רשימה של אנשים שהייתי מאוד רוצה להודות להם על התמיכה והעיצות הטובות/או לפחות גרמו לי לחשוב יותר לעומק. בכל אופן אני נהנית לקרא אותך (שירים לא תמיד מדברים אלי, במיוחד שאין מוסיקה נילוות) אבל המילים שלך חזקות ובעלות כח. תודה

../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif בטח יבוא היום ונכיר

והכי חשוב שתבואי קודם שמחה שהכרת חלק מאתנו לפחות וגיא תמיד גורם לאנשים להרגיש בבית גם אלי שירים לא מדברים תמיד זה תלוי במצב רוח ובמילים עצמם בקשר למילים כן כי הן באות מתוכי פעם אמרו לי שאני לא כותבת אלא מדברת אשמח להכירך בטוחה שתודיעי לנו לפני בואך

blonda3

New member
מיכלי-כשתבואי לארץ, נעשה מפגש

לך ולכל הפורום ותפגשי את כולם
ואם תרצי-אז נעשה לך מפגשון אינטימי יותר. הולך?

michaly43

New member
הולך בלונדה הולך, וגם גיא וגם דינה

ומזל ויערית ואפילו נידמה לי, שרק נידמה לו, וכל היתר שכותבים מהלב ומשקיעים את זמנם ומחשבותיהם בצרות של אחרים. אשמח לראות את כולם. מה קורה עם אשה פשוטה למה לא שומעים ממנה?

angel151

New member
אז יאלה בואי כבר לארצנו הקטנה

גם אני באה למפגש שלנו ביחד . גם מתה לראות אותך.. אני גם מבטיחה לדבר איתך במסרים. ראיתי. שמחתי, אשמור לך גם מקום טוב בתיבת המסרים .. איזה כייף לך את בפלורידה .. ואני כאן .. והכי כייף להגיע לשדה התעופה להמתין לך.. אויש מחזיר אותי אחורה לגעגועים האלה..

michaly43

New member
היייייי מלאכית, רק חזרתי ליפני חודש

והלכתם למוזה, ולא יצא לבוא כי הקטן רצה לישון איתי. אז פגשתי את גיא ובלונדה ביום אחר, והיה ממש כייף להכיר ולראות מי מאחורי המקלדת. שני אנשים אחלה. ובלונדה עוד עודדה אותי בליל הפרידה.... אשה מדהימה.... את ואני? אני בטוחה כשנכיר, תראי שיש לך כוחות נפש לקום מהיכן שאת, העיקר לחשוב באופן חיובי. אבל מותר לך לפעמים להיכנס לדיכאון קטנטן, לא יותר מזה. תתאוששי. בהצלחה וכן ייתכן שבקיץ ניפגש....עכשיו יוצאת לבליינד דייט: מישהו מגיי דייט: WWW.JDATE.COM נחמד האתר הזה. יש גם ישראלי.....

angel151

New member
יפה לך גם אני משם הכרתי את זה

מלוס אנג´לס.. רק לפני 8 חודשים חזרתי משם .. וווגאס היה משהוא חוויה משהוא נהדר.. חולה על המקום הזה..

יהודה 59

New member
מזליקה ../images/Emo59.gif

וואלה זרקת כאן
אבל דעתי בנושא לפחות עד עכשיו די ברורה אני אומר לא וזאת מכיוון שרווק/ה ירצו ילדים כך שלי אישית זה לא מתאים אבל כמובן לא אומר לך מה לעשות ומכיוון שיש גם כמה ימים הפרש בגיל שלנו אז ..... ההחלטה בידיך . אבל בדקי קודם כל את האדם כאדם זאת צריכה להיות נקודת המוצא הבסיסית הרבה הצלחה

בהחלט בודקת תמיד עד היסודות

לפני שבונה בכלל .. לגביי הילדים הנוספים שזו הבעיה הכי הכי משמעותית כי הרי רווק ירצה ילדים משלו לי אין בעיה לחשוב על זה כיון שכל אחד שאוהב מספיק ויהיה חלק ממני ומחיי ארצה ליצור איתו פרי אהבה יקר. תודה חמודון איזה כיף לראותך

אחרתי?

אין דעה מנסיון חיים... וכולם כבר אמרו הכל...אז לא אחזור... אבל חושבת שכל אדם...אל לו להבחן לפי מצבו המשפחתי איש , איש, ומה שמביא עימו ולא החותמת שבתעודת הזהות שלו אז... go for it....and only time will tell

אומרים מוטב מאוחר מאשר אף פעם

מניסיון העבר רווק זה לא רע בכלל מעבר לזה לא הגעתי איתו באמת בגלל הסטיגמה והפחד, וקצת גם בגלל שלא רציתי אותו במיוחד וחיפשתי סיבות. תודה לך שמחתי לקרא אפילו באיחור נתתם לי חשק להתחיל לפזול אליו יותר...

ANGEL LOVE

New member
../images/Emo23.gifולחיי אהבה טהורה ../images/Emo23.gif

מכל ה- שתהיה מאוהבת ואוהבת באחד היחיד ולא משנה מצבו כי רק את יודעת את אשר בליבו ורגשותייך.. אז מה בכלל משנה רווק, גרוש,אלמן.. זה בכלל לא קובע בחיים. מסכימה איתי?

למעלה