פרק אחרון

פרק אחרון ../images/Emo7.gif

העונה של קרניבל נגמרת........ הבנתי שעכשיו מצולמת העונה השנייה, נכון? ואם זה ככה...זה אומר שהעונה השנייה תגיע עוד שנתיים פלוס מינוס, לא?

anazapela

New member
למה שנתיים?

מישהו כתב פה (אסףT כמדומני) שהעונה השניה תעלה בחורף הקרוב ב HBO, ככה שתוך שנה בערך יתכן שהיא תפציע על מסכנו. אל יאוש!

assafTV

New member
היה פרק מדהים!

אחד הקטעים היותר מזעזעים בפרק היה הקטע בו בן שיסף את גרונו
באשר לסופי, קשה לי להאמין שיהרגו אותה, אבל באמת, אין לדעת. עונה 2 צפוייה לעלות ב-HBO עד סוף השנה (נדמה לי שבאזור דצמבר) אפשר להניח ולקוות שנזכה לצפות בה כמו שצפינו בעונה 1 (קרי - אזור מאי 2005). אגב, אני חייב לציין שעם כל הקיטורים על תרגומי סדרות בארץ, זו אחת הסדרות הבודדות שיש לי רק מחמאות על התרגום. לא זכורות לי טעויות תרגום כלשהן ואני מניח שלתרגם אנגלית אמריקאית עם סלנג של שנות ה-30, איננה משימה קלה. ח"ח למתרגמת (נעמי מאזוז כמדומני).

assafTV

New member
בעצם כן יש לי תלונונת כלפי התרגום

הדמות של לוץ - לא קוראים לה לוץ אלא לודס (Lodz) ומבוטאת בהתאם. אבל מלבד זאת? ח"ח.

chiff4

New member
גם לי יש הערת תרגום בנוגע לקונאן

אתמול שודר הפרק כשידור חוזר של קונאן שבו התארחו קוונטין טרנטינו(היתר לא חשובים),בכל מקרה הוא סיפר שיש לו BLACK FRIENDS שניתן היה לתרגם כ-חברות שחורות,אבל לא משום מה המתרגמים החליטו להיות קצת פחות עדינים ותרגמו זאת כ-חברות כושיות! תגידו לי זה נשמע לכם הגיוני?!לדעתי זה קצת פוגע...אבל אולי רק אני חושב כך.

anazapela

New member
../images/Emo45.gifעל התרגום

פרק מעולה, סדרה מצוינת. אני חייבת להודות שלא הבנתי יותר מדי מעבר למה שכבר ידעתי, אבל נראה שאני בחברה טובה

racon

New member
סדרה מדהימה יש לי שאלה גם?

זאת באמת אחת הסדרות האיכותיות ביותר שראיתי בתקופה האחרונה אני מאוד אצפה לעונה הבאה..... אני מקווה שסופי לא תמות בסופו של דבר..... עכשיו בקשר לשחקנית קליאה דואל (סופי בשבילכם) מעניין אותי עם היא לסבית במציאות היא משחקת הרבה דמויות לסביות.....והאמת זה לא שאני שמה סתיגמה עליה או משהו אני בעיקרון מקווה שכן כי היא די פנטזיה בשבילי...ואני אשמח עם הדמות שלה והבחורה השניה יפתחו איזה רומן.. כי תסריט טוב וסקס מעניין וטוב יגרמו לי מאוד שתחזור הסדרה....

גלׁ

New member
וואו

זה היה קשה בהחלט, כבר אי אפשר להגיד "אחלה פרק". זה היה גדול והכל, אבל כל כך מבלבל.. יש מלא דברים לא ברורים. חוץ מזה למ שג'ונסי יפגע מלראות את ליבי על סופי? אני חשבתי שהוא ירצה להצטרף

אלוהים!!

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הפרק הזה?! ואוו...בדקות הסוף הייתי פשוט מהופנט...מדהים.. לא הבנתי מי זה ההנהלה? למה הם פונים אליו כזכר שזה בעצם קול של נקבה ומה היה האור שיצא מהחדר החשוך של ההנהלה? חייב לציין, עבודת בימוי מצויינת... הפרק, ללא ספק, הכי טוב של קרניבל(עד עכשיו).. מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה

גלׁ

New member
אני תמיד חשבתי שזה וילון מדבר.

אבל הוילון מסתיר מישהו מאחוריו!

אני הייתי בטוחה

שזה התינוק ההוא, זה שראו בקרון המטען באחד הפרקים, תינוק ירוק כזה בצנצנת

ayeah

New member
צר לי יקירי, מאוד השתדלתי

אבל אני מאוד מאוכזב מ"קרניבל". יוצרי הסדרה הם גאוני מיתוג (branding), במובן שבו יצרו סידרה הבנויה על הרושם שמשהו קורה בה - אפל, מסתורי, מעניין, כשבעצם רק לחצו על כמה כפתורים מוכרים ודי פשוטים. מילא אם היו נוגעים בתת המודע הקולקטיבי - הם השתמשו רק בכמה סמלים מאוד פשטניים של כמה מהפחדים המאוד "תרבות מערביים" שלנו ברמת ההתעסקות בטוב וברע, ובפריק שואו (הפחד מן השונה הנובע מבורות וטמטום). עוד הכעיס אותי האופן בו הם גרפו קרדיט על המוזרות של דייויד לינץ' באמצעות נוכחותו של מייקל ג'יי אנדרסון, שככל שתהייה נפלאה - לא מחפה על היעדר תסריט. אני לא חושב שהבטחה לעונה נוספת תפייס אותי, כשאני מבין כעת שבסך הכל התיימרו לייצר כאן טלנובלה שחורה. אפס תוכן, אפס אמירה, אפס התחייבות על משמעות. תסריט הסדרה, לפחות בשני פרקים מעניינים יותר (ראשון ואחרון), מושתת על להטוטנות זולה של "אתם לא ב-א-מ-ת יודעים מה קרה פה, חכו חכו מה יהיה בסוף העונה הרביעית". לא הפסדתי ולו פרק אחד, ובדיעבד היה זה בזבוז זמן משווע. סליחה, בעצם הפתיח שווה לאללה. וזהו.

996

New member
מישהו יכול להסביר לי משהו בקרניבל?

מה הקשר של הכומר לשאר הדמויות? אולי בגלל שיש לו כוחות? סידרה גדולה,קצת מסובכת,אבל סיפור גדול. למי שרוצה אני מצרף קישור לאתר של HBO לסידרה קרניבל.

crane

New member
כרגע אין עוד קשר, חוץ...

מכמה פרקים בהם ג'סטין הופיע בחלומות של בן הוקינס. אבל זה ברור כבר מהפרקים הראשונים שהם ילחמו אחד בשני בסוף, במין ארמגדון (ג'סטין לדעתי הוא האנטי כריסט). מה שמחזק את דעתי הוא הכתובת שבן רשם בדמו על הקבר בפרק האחרון- Avavtar. אחלה פרק, דרך אגב, ממש נהניתי.

לפי מה שהבנתי

בתחילת הפרק הראשון סמסון אומר שבכל דור נולד יצרו של אופל ויצור של אור, או שליח של אופל ושליח של אור. אני אשמח אם מישהו יכול להביא לי את המילים המדוייקות, אבל לא חשוב. בכל מקרה זה דיי ברור שג'סטין ובן הם השליחים של האור ושל האופל. ומהפק האחרון זה גם דיי ברור מי הוא מי. היה פרק מדהים, לדעתי השני הכי טוב בסדרה. כי אין על הפרק הראשון. פאקקק רק שלא יהרגו את סופי, היא הדמות האהובה עלי, מישהו הבין איך האבא של בן (שברח לי השם שלו) ריפא את בן בלי לקחת חיים משומדבר? ותודה על הקישור

Bondie2

New member
עונה שלמה ולא הפגישו בין הכומר לבן

ומה אם הסדרה הייתה מבוטלת? אני מבוהלת מרק לחשוב על זה...

latar22000

New member
עוד משהו לא ברור בקרניבל

כשלוץ אמר לאפולוניה "כמה זמן את יודעת" ו "לא יכול להיות שזאת היא", למה הוא התכוון?

למעלה