פרק אחרון לעונה...

the magic

New member
פרק אחרון לעונה...

אז לפני הכל, אני רוצה לדעת עוד כמה עונות בטוחות יש לאי.אר? ובבקשה אל תבאסו אותי שנשארה רק עוד עונה אחת... בקשר לפרק אתמול - פרק מעולה היה. כל הלחץ הזה, איך קרטר הסתדר עם זה כמו גדול, נראה לי שהוא יהיה מחליף מצוין של מרק ז"ל (ולא לתת ספוילרים בבקשה). כשהוא עלה על הדוכן כולם השתתקו, הוא היחיד שמסוגל לנהל את הER חוץ מוויבר. היה פרק טוב, האבעבועות היה אשכרה מפחיד... הסוף היה די שקוף, ככה אני חשבתי לפחות, אבל הוא גם היה מוזר... בדר"כ לא מסיימים ככה עונה, אני מקווה שההמשך יהיה אדיר (כרגיל). אז אם בא לכם תגיבו על הדעה שלי, ותענו לי בבקשה על השאלה. תודה....

~*~gaL

New member
תראה..

לפי מה שהבנתי יהיו 11 עונות, ז"א, עוד 3, למרות שיש גם שמועות שעומדות על 10. ואכן היה פרק מעולה. נכון, אולי כל הסיפור עצמו היה דיי לא הגיוני (א"ש באמצע החיים? ככה פתאום? :)) אבל לדעתי הסדרה התמודדה עם זה נהדר! חוץ מזה, עדיף שיביאו כל מיני סיפורים כאלו שיתנו לרגע טוויסט שונה לסדרה מדי פעם.

carby for ever

New member
פרק מעולה

ואיי איזה פרק מדהים איך שכולם היו לחוצים ואיך אהבתי את הקטע שהייתה השריפה ואבי כיבתה אותה מילאה את קרטר בחומר של הכיבוי ואז היא אמרה אופסססססס וצחקה (זה היה קטע מזה מצחיק) זה היה פרק אחד הגדולים במיוחד אהבתי את הסוף הנשיקה כמובן שחיכיתי לה כל כך הרבה זמן רק חבל שזה היה בסוף אבל אני מחכה לעונה ה-9 בכיליון עיניים

tsveeka

New member
אכן קרטר הוא פטיש אוויר

קרטר היה ענק בסצנה עם המיקרופון ובעצם עוד קודם שגילה שיש סכנת הידבקות. אכן חבל שגרין הלך אבל עכשיו יש את קרטר. הנשיקה בינו לבין אבי הייתה צריכה להיות מזמן בהתחשב במתח המיני הארוך. קרטר לשילטון.

למעלה