אוקי.. מסקנותי לפרק זה.
אני חושבת שהפרק הזה, בא להסביר לנו. את מע´ היחסים של דוסון וג´ן.
בפרומו - גו´אי ודוסון צופים בסרט לא משמעותי.. וכשהוא שואל אותה איך היה? היא אומרת משעמם. למרות שהופתע מתשובתה.. היא אומרת לו תודה - אבל לא צריך לשמור עליו..(הוא עדיין חושב שזו ג´ואי הראשונה)?!
בתחילת הפרק. דוסון אומר לג´ן שהוא לא יודע לאן ומתי הם קבעו לצאת. ובכתוצאה מכך - היא מעירה לא על חולצתו.
דוסון לאחר ידיעה שהוא צריך ללכת איתה לראיון להקת רוק אנד רול.. כאילו מה לא ולזה.
והדבר האחרון - זה שהוא אומר לה שהוא כבר יוצא להקרנה והוא הזמין את גו´אי איתו - בגלל שהיא נשדדה וצריך מישהו איתו. התגובה של ג´ן ממש לא מוצא בעיניה - אבל אין לה ברירה.. היא נתנה לו תשובה - "חבל שיש לנו עבר" גם אני הייתי מפחדת לשלוח את החבר שלי להיות עם חברה שלו לשעבר.. מה אני נורמלית. למרות ההתמקדות של דוסון ולג´ואי - איך היא השתנתה והוא רק עעכשיו מתחיל לתפוס את זה.
עדיין נותנים לנו לראות ג´ן הולכת לפגוש את איש שהיא צריכה לראיין. כמובן שהיא למישהו מסטול, וששתה אלכוהול. ברגע הפגישה היא קלטה שהיא טעתה. וחשבה לעצמה...מה יהיה אם לא הייתי חברה של דוסון. הכל בשפת הגוף שלה. המבט אומר הכל.
בין שיר לראיון - ג´ן והרוקיסט מתחילים לדבר. והיא כצורך להתגונן בפני עצמה ולא לפני הרוקיסט, שנקרא לו עכשיו סטיב (כי ת´אמת - רק עכשיו נזכרתי בשמו)..הוא שואל אותה אם יש לה חבר.. היא מהססת ואומר "זה לא עיניינך" - דבר שבעצם נותן לסטיב או לכל גבר - כניסה לפלרטט איתה.
לאחר דיבור של סטיב עם ג´ן.. הוא קולט איך היא מתנהגת - כלומר נתנו לנו הצופים להרגיש, שחסר לה החיים שהיו לה לפני שהגיעה לבית של סבתא.. שהייתה בעצם PARTY ANIMEL והיא יודעת שחסר לה משהו עם דוסון. היא נתנה לנו את הרושם שהיא מתאפקת - כתוצאה מהאיפוק, היא מתחילה לחוש חוסר ביטחון במע´ היחסים שלה עם דוסון.
לאחר שסטיב מנסה לעשות את הצעד הבא - והוא לנשק את ג´ן , למרות שג´ן רוצה מאוד אבל היא נסוגה ואז היא אומרת לו שיש לה חבר..וכמובן התשובה של סטיב.. "כן, בטח" והיא ממשיכה לומר, שחבר שלה נחמד והיא לא תוכל לעשות משהו כדי לפגוע בו. כאן אנו רואים את ג´ן מנסה לשכנע את ´עצמה´ כשהיא מגוננת על דוסון בפני סטיב.
כשאודרי וג´ן נפרדים מרוקיסטים (אני אומרת את זה כי אני יודעת רק את סטיב ואת השני, לא זוכרת?!) - ג´ן כבר קיבלה את הרושם שמשהו חסר אצלה ואצל דוסון. והיא מתעמתת איתו. ודוסון עונה לה "את רוצה לצאת מזה" והיא משיבה, "לא אני סתם עייפה ומשוגעת" - בעצם היא מתחילה להבין.. פחות או יותר.. נקודה נוספת, שג´ן ואודרי מדברות על כך שדוסון יצא עם ג´ואי לסרט. התגובה של ג´ן כמישהי שמכחישה שזה לא מפריעה לה. והאמת היא שכן היא חוששת שדוסון יחזור אליה. והיא יודעת ששניהם עדיין אוהבים אחד את השני, ועדיין מאוהבים אבל לא ביחד. ג´ן יודעת שהיא ה´ריבאונד´ במע´ היחסים של דוסון וג´ואי בדיוק כמו שפייסי היא ה´ריבאונד´ של ג´ואי. זה הכל. זה מה שהסקתי מהפרק הזה. אשמח לקבל תגובות. יום טוב. אורית