פרק אחלה....

שאלה שאלה שאלה!!!

---עד לקטע שדוסון שואל את ג´ואי אם היא מאוהבת במורה שלה לאנגלית, והסרט מתחיל, צ´רלי הופיע?!---

titi buba

New member
איזה פרק חבבייבבבבב

חוץ מהסוף כרגיל דוסון וג´ן עם היחסים התקועים והמשעממים שלהם שממש לא מוסיפים לסדרה אין כמו אודרי ופייס

westlife rules

New member
פרק אחלה....

הפרק הזה היה אחלה, והפעם פייסי היה הכי מצחיק, שהוא היה עם ג´ק בבר של הומואים והוא עבד על מבקר המסעדות שהוא הומו ואז כשהמבקר נתן לג´ק את הטלפון אליו, אז הוא אמר: "i now im not gay,u know it, but he dosent know it!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....אהבתי!!!

Dawson girl

New member
נכון!!!!

היה פרק ממש יפה. אבל אותי קצת העציבה העובדה שדוסון וג´ואי הפכו כמעט לזרים- הוא לא ידע על ה"פראות" שלה, וכבר כמה פרקים שהיא השתנתה. זה עצוב.... ובסוף הפרק, אחרי שג´ן ואודרי נפרדו מהמוזיקאים ופייסי הופיע, הקטע שאודרי הלכה אליו היה ממש רומנטי! הם ממש יפים ביחד.... וכל הפחדים האלו של אודרי על פייסי-ג´ואי זה ממש חמוד... וכמובן הקטע שהטלפון הלך לג´ק ולא לפייסי. זה היה פשוט גדול. לסיכום- פרק שחבל´´ז..... מה איתכם? ביייי נעמי נ.ב- מי בא לצ´ט? רוצים?

ד י י ז י

New member
אני ממש אהבתי את כל הקטע..

עם הבר... ממש התפקעתי מצחוק שפייסי מגלה שזה גייז בר..

הפרק...../images/Emo105.gif

בחרתי להגיב להודעה הראשונה שראיתי (במילא לי תהפוך את כולם לשירשור אחד ארוך...) אז ככה... הפרק היה ממש ממש ממש יפה!!!!! פייסי ואודרי כל כך חמודים!! ואני מבינה אותה שהיא לא יכולה לנהל יחסים אפלטונים איתו,איך אפשר לבלות איתו ולא לקפוץ עליו ולנשק לו את הצורה....?? חחח וכל הקטע עם פייסי בגייז בר ממש חמוד!! איך הוא נעלב בסוף....מתוק!!!! וכשהוא בסוף דיבר עם אודרי,ואיך שלפני זה הוא חשב לעיה כל הזמן...הבן אדם כל כל חמוד ומושלם!!! ואהבתי איך שהקטע עם הפרופסור וג´ואי נשאר באוויר כזה ,מן סיפור מהמאה ה-19.... אבל זה עיצבן אותי שהוא לא נתן לה לספר,כי אם היא הייתה מספרת שהיא נשדדה שאותו ערב כל הסיפור היה משתנה,נו...אבל ככה זה התסריטאים מכינים את השטח לג´ואי ודוסון שיחזרו ביחד (בעעעעעע) וג´ן ממש מתוקה,רק חבל שהיא מתחילה לפקפק ביחסים שלה עם דוסון כי היה להם טוב ביחד אז למה לחפש בעיות שלא קימות???!! וג´ן גם מתוקה שהיא מקנאה!!! ואיך שפייסי זרק אבנים על החלון...חמוד!!!!!!!!!!!!!! אהבתי את הפרק ואפילו חברה שלי שלא רואה מהעונה ה3 ראתה במקרה את הפרק והחליטה לצפות מעכשיו בכל הפרקים!!! בקיצור פרק מעולה,אהבתי!!! וכמובן בסוף הפרק החיוך הגדול עלה ובגדול!!!!!

Luthien

New member
היה פרק ממש ממש חמוד!!!!

שכנעתי את ידיד שלי לראות והוא אהב את הפרק והוא אמר שהוא כנראה ימשיך לצפות! ווי הי! חחחחחחח..... (((((((:) אני שמחה
!!!!!!!!!!!!!

BlueyedQT

New member
היה פרק יפה!!!

כמה נקודות חשובות בפרק: * שמתם לב שלדוסון היה ליפ-גלוס בהתחלה?
* פייסי היה חמוד ביותר!!!
* והוא גם אמר משו כמו "בסדר" שאחד בבר שאלה אותו, "מה קורה?"... * אודרי נראתה יפה להפליא.. וזהו.. אהבתי תפרק

מוגי13

New member
אוקי.. מסקנותי לפרק זה.

אני חושבת שהפרק הזה, בא להסביר לנו. את מע´ היחסים של דוסון וג´ן.
בפרומו - גו´אי ודוסון צופים בסרט לא משמעותי.. וכשהוא שואל אותה איך היה? היא אומרת משעמם. למרות שהופתע מתשובתה.. היא אומרת לו תודה - אבל לא צריך לשמור עליו..(הוא עדיין חושב שזו ג´ואי הראשונה)?!
בתחילת הפרק. דוסון אומר לג´ן שהוא לא יודע לאן ומתי הם קבעו לצאת. ובכתוצאה מכך - היא מעירה לא על חולצתו.
דוסון לאחר ידיעה שהוא צריך ללכת איתה לראיון להקת רוק אנד רול.. כאילו מה לא ולזה.
והדבר האחרון - זה שהוא אומר לה שהוא כבר יוצא להקרנה והוא הזמין את גו´אי איתו - בגלל שהיא נשדדה וצריך מישהו איתו. התגובה של ג´ן ממש לא מוצא בעיניה - אבל אין לה ברירה.. היא נתנה לו תשובה - "חבל שיש לנו עבר" גם אני הייתי מפחדת לשלוח את החבר שלי להיות עם חברה שלו לשעבר.. מה אני נורמלית. למרות ההתמקדות של דוסון ולג´ואי - איך היא השתנתה והוא רק עעכשיו מתחיל לתפוס את זה.
עדיין נותנים לנו לראות ג´ן הולכת לפגוש את איש שהיא צריכה לראיין. כמובן שהיא למישהו מסטול, וששתה אלכוהול. ברגע הפגישה היא קלטה שהיא טעתה. וחשבה לעצמה...מה יהיה אם לא הייתי חברה של דוסון. הכל בשפת הגוף שלה. המבט אומר הכל.
בין שיר לראיון - ג´ן והרוקיסט מתחילים לדבר. והיא כצורך להתגונן בפני עצמה ולא לפני הרוקיסט, שנקרא לו עכשיו סטיב (כי ת´אמת - רק עכשיו נזכרתי בשמו)..הוא שואל אותה אם יש לה חבר.. היא מהססת ואומר "זה לא עיניינך" - דבר שבעצם נותן לסטיב או לכל גבר - כניסה לפלרטט איתה.
לאחר דיבור של סטיב עם ג´ן.. הוא קולט איך היא מתנהגת - כלומר נתנו לנו הצופים להרגיש, שחסר לה החיים שהיו לה לפני שהגיעה לבית של סבתא.. שהייתה בעצם PARTY ANIMEL והיא יודעת שחסר לה משהו עם דוסון. היא נתנה לנו את הרושם שהיא מתאפקת - כתוצאה מהאיפוק, היא מתחילה לחוש חוסר ביטחון במע´ היחסים שלה עם דוסון.
לאחר שסטיב מנסה לעשות את הצעד הבא - והוא לנשק את ג´ן , למרות שג´ן רוצה מאוד אבל היא נסוגה ואז היא אומרת לו שיש לה חבר..וכמובן התשובה של סטיב.. "כן, בטח" והיא ממשיכה לומר, שחבר שלה נחמד והיא לא תוכל לעשות משהו כדי לפגוע בו. כאן אנו רואים את ג´ן מנסה לשכנע את ´עצמה´ כשהיא מגוננת על דוסון בפני סטיב.
כשאודרי וג´ן נפרדים מרוקיסטים (אני אומרת את זה כי אני יודעת רק את סטיב ואת השני, לא זוכרת?!) - ג´ן כבר קיבלה את הרושם שמשהו חסר אצלה ואצל דוסון. והיא מתעמתת איתו. ודוסון עונה לה "את רוצה לצאת מזה" והיא משיבה, "לא אני סתם עייפה ומשוגעת" - בעצם היא מתחילה להבין.. פחות או יותר.. נקודה נוספת, שג´ן ואודרי מדברות על כך שדוסון יצא עם ג´ואי לסרט. התגובה של ג´ן כמישהי שמכחישה שזה לא מפריעה לה. והאמת היא שכן היא חוששת שדוסון יחזור אליה. והיא יודעת ששניהם עדיין אוהבים אחד את השני, ועדיין מאוהבים אבל לא ביחד. ג´ן יודעת שהיא ה´ריבאונד´ במע´ היחסים של דוסון וג´ואי בדיוק כמו שפייסי היא ה´ריבאונד´ של ג´ואי. זה הכל. זה מה שהסקתי מהפרק הזה. אשמח לקבל תגובות. יום טוב. אורית

nobodys wife 16

New member
../images/Emo26.gifהפרק../images/Emo36.gif

טוב אז ככה אני לא חושבת שהיה פרק גדול........ לדעתי היה פשוט פרק די משעמם לא היה משהו מעניין חוץ מהיחסים בין אודרי ופייסי שהם פשוט חמודים!!
דוסון וג´ין לא מתאימים
ג´ואי והפרופסור כבר לא יחד
דוסון וגואי
היתה לי תחושה כאילו הפרק היה לא מעניין ואפילו מעצבן... אז לילה טוב אנשים... lit נ.ב פייסי וג´ואי חמודים!!!!!!!! (ביחד!!)

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif אנשים ../images/Emo41.gif

הגעתי רק עכשיו הבייתה מצטערת.. לא לדאוג כבר ראיתי את הפרק! הפרק באמת היה חמוד לגעתי..אני אוהבת את פייסי כל פרק יותר ויותר.. וג´ק ממש משתפר וזה טוב! אודרי חמודה.. אבל דואגת יותר מדי
אין..הם פשוט כל כך מתאימים אחד לשני - אודרי ופייסי - ג´ואי והפרופסור.. נגמר .. לפני שבכלל התחיל. ג´ואי הזאתי משתפרת מרגע לרגע! יש לה אומץ לילדה! Go Joey ! ו..
כן.. כבר ראוים את הסוף של דוסון וג´ן.. הסוף הרשמי יהיה שבוע הבא.

M o o n G i r l

New member
לג´ואי נהיו עיניים של מסוממת..

הם כאלה שחורות מלוכסנות כלפי מטה..ועצובות מאודדד! ואולי זה אמור להיות חלק מהתפקיד שלה..אזאיפרו אותה ככה או משהו.. אבל אניוואי - זה לא יפה. וג´ן פשוט מווווווושלמת...וגם אודרי המאאאגניבה..אין עליה, היא הכי קולית שיש..פרק חמוד..אבל דוסון היה סתם נתקע
חחח ופייסי באמת היה אחלה גבר בגאיי בר..חחח..ואיזה נשיקה פיראית הוא דפק לאודרי?!?!? אהבתי

ללי...

אני קוראת פה את כל ההודעות ולפעמים את כותבת דברים שיקרו עוד כמה פרקים. אני יודעת (נראה לי) שראית את כל העונה אבל אני למשל לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך ואני אף פעם לא קוראת ספויילרים. אז אם את יכולה בבקשה לפני שאת כותבת ספויילר להזהיר על זה. תודה.

LillipooT

New member
אני תמיד מזהירה דווקא..

אם את לא יודעת, כשאת רואה את הסימן הזה -
זה אומר שאחריו יבואו ספוילרים ! ואז זה הסימן שלך להתרחק..
אני באמת מצטערת אם נהרס לך..

למעלה