פרק אדיר!!!

noa131

New member
פרק אדיר!!!

חח.. צ'רלי באמת כמו פז בעונות הראשונות.. מישהו יודע אם אריק הולך ליסוע לאפריקה? בגלל זה הוא לא נמצא בעונה האחרונה?

L i l A L o

New member
חח, באמת פרק נחמד..

im gonna be Miss Jacki Hyde
ענק ענק. וגם פז עם הבירה. חות מזה לא היו ממש קטעים מצחיקים

noa131

New member
בעיקר הייד עם הבירה..

מיס ג'קי הייד באמת היה נחמד... וגם שהוא הולך להתחתן!! חח ומה הקטע של ג'קי? היא תחזור?

AmitSolomon

New member
הווו זה היה טוב...

פז וקלסו היו מעולים הפעם... בבדיחות על צ'ארלי, כשהם צחקו על זה שאולי ג'קי בהיריון כשהיא נכנסה לספר להייד משהו חשוב, כשפז שתה מהבירה. הייד וג'קי קצת מדכא הסיפור שלהם... אותו דבר עם אריק ודונה.. מעצבן רד שוב פעם חזק בפעמים שהוא נמצא, אבל קצת פחות הודגש הפעם, כמו קיטי... האמת אני מתגעגע לבוב, ולאיך שרד מתעצבן עליו.. ולאן ליאו ברח?...:/ בכל מקרה, לדעתי פרק חזק ביותר, מהטובים בעונה בדירוג "עמית": 9.5/10 פלוס סמיילי מחייך

noa131

New member
איפה בוב באמת??

ואיפה ליאו?? בוב אכל את ליאו ומת ממנת יתר של הסמים שהיו לו בדם!!! אוקיי.. השעה מתחילה להשפיע עלי...

Dark Faerie

New member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif

אהבתי בעיקר את הקטע עם הייד והבירה
לאן ליאו נעלם?

®NuLy®

New member
אחלה פרק!

דברים מצחיקים:
כשג'קי ניכנסה ואמרה שהיא צריכה לספר להייד משהו וקלסו אמר שהיא בהריון ופז אמר שהיא בגדה בו ואז קלסו אמר שהיא בגדה בו ועכשיו היא בהריון
שצ'ארלי אמר שהוא הבריז מהשיעור 5 דקות ואז קלסו שאל אותו אם הוא היה ערום והוא אמר שלא וקלסו אמר הוא לא מבין
מחסן הבירה!!! וכמובן מיזס ג'קי הייד
בסוף שקלסו הביא את צ'ארלי לרד שהוא לבוש בשימלה
אחלה פרק

barboshkiss

New member
פרק מצויין

חח כמה בירות...אוי אוי, פרק מצחיק אהבתי איך קיטי אמרה לדונה "קיבלת ציצים גדולים תשתמשי בהם על אריק"...משו כזה לא ממש זוכרת חחחח בקיצור פרק ממש יפה ומצחיק!

hemmlin

New member
אני מאחר בתגובה שלי

וזאת מפאת חוסר במחשב... אבל לא משנה פרק מעולה! ממש נהניתי, העונה מתחילה לתפוס תאוצה מסויימת לקראת הסוף ומקווה שזה יישאר ככה!

netty s

New member
פספסתי את הפרק אתמול. ../images/Emo10.gif

איפה אפשר להשלים?

noa131

New member
אממ.. אני אנסה ממה שאני זוכרת..

טוב.. אז... בא איזה בן של חבר של רד לביקור שקוראים לו צ'רלי ואבא שלו מייבא בירה... אז צ'רלי הסתובב עם החבורה ואז הם גילו על הבירה ומשום מה כעבור כמה דקות היו שיכורים... אממ.. ג'קי הציבה להייד אולטימטום שהיא קיבלה עבודה בשיקגו ואם הוא רוצה שהיא תישאר הוא צריך להתחתן איתה ואם הוא לא מסכים אז היא תלך ואז שהוא היה שיכור הוא רצה להתחתן וצעק i'm gonna be miss jacky hyde(אני יודעת שזה פרט שולי אבל הוא היה כל כך מצחיק...) ואז הוא שתה עוד והתחיל לקלל את ג'קי ובקיצור ג'קי עזבה לשיקגו בלי לדבר איתו כי היא חשבה שהוא יגיד לא בכל מקרה... בינתיים דונה מתעצבנת על אריק שהוא הולך לאפריקה וממציאה שמישהו מהמשרד שלה הציע לה לצאת והיא הסכימה ושהוא בא לדבר איתה הוא רואה שהיא שיקרה והם מדברים והיא סולחת לו. אממ.. בטח שכחתי דברים אז אל תהרגו אותי...

למעלה