פרק אדיר :)

hemmlin

New member
פרק אדיר :)

הפרק שהיה עכשיו היה ממש טוב! נהניתי לאללה אבל תכלס איזה מכוער קלסו נהיה עכשיו חחחח! והבלונד של דונה מתחיל להראות בסדר...

Nimst

New member
אשכרה נכנסתי למילון סלנג כדי לבדוק

HarPot

New member
פרק חמוד לא יותר מזה...

הוא גם לא היה הכי מובן וגם בקושי היה מצחיק...

B a M b i 1

New member
למה? קלסו חמוד ככה ../images/Emo13.gif

היה פרק יפה! אהבתי את הסיבה לתספורת שלו. ואת זה שהוא לא ידע שזאת שהוא יצא איתה היא בת של מישהו... חח

11שון ובל

New member
לא ראיתי תפרק שוב...

מישהו יכול לסכם לי בקצרה מה קרה בפרק הזה ושעבר שוב בבקשה... תודה!!!!

I lOvE cAkE

New member
תקציר מקוצר מאוד!

אריק עושה גרפיטי על חנות ישנה ומגלה שזאת החנות שאבא שלו קנה מתוך הכרח כי הוא לא מוצא עבודה שהוא רוצה באמת... התינוקת של קלסו גורמת לו לתת כבוד לנשים. אמממ גם ג'קי וקיטי מנסות לגרום להייד ליצור קשר עם האבא הביולוגי שלו... קטע שממש אהבתי בפרק הזה... הוא קשה אריק התחיל לשיר "HO NO! DO THE HO NO - SAY WHAT?" שזה חלק משיר... וכולם לא הבינו מה הולך איתו ואז קיטי התחילה גם לשיר - קורע!!! חחח

IRISH GREMLIN

New member
אהבתי...

למרות שפספסתי את ה-10 דק' הראשונות כי הייתי אצל חברה שלי... פספסתי משהו מיוחד...?

מימושוש

New member
אוףףףףףףף

לא ראיתי ת'שני פרקים האחרונים כי הייתי בפולין... מישו יכול לספר לי ממש בקצרה מה היה?:)

I lOvE cAkE

New member
איך היה../images/Emo35.gif איך היה../images/Emo35.gif איך היה../images/Emo35.gif

וואי דברי איתי... מתישהו...

MaYuShKuSh

New member
פרק נחמד...

לא יפה לאשטון התספורת.. יותר אהבתי קודם ואיזה יפה לדונה הבלונד

®NuLy®

New member
דיי התאכזבתי..

הפרק לא היה משו.. החלק שאהבתי זה שקלסו הלך לאבא של קימברלי(??) והתחיל להסביר לו חחחחחח וגם שאריק התחיל לשיר Oh No זה היה ממש מצחיק... קלסו ניראה נורא עם התרסרוקת החדשה... זה מבליט את הראש הגדול שלו... ולדונה היה יפה דווקא הבלונד עם הבנדנה
אני מקווה שהפרק הבא יהיה יותר מוצלח

Rotem C

New member
לא יודעתתת../images/Emo4.gif

אולי זה בגלל שראיתי יותר מדי פרקים.... או שיותר מדי ציפיתי לה... אבל לדעתי הסדרה נהייתה פחות מצחיקה.. אבל הסוף הי קורע! חצי שעה אחר כך עוד צחקתי!!

HarPot

New member
הסדרה פשוט הדרדרה...

הפרק הראשון היה חמוד אבל זה הפך להיות מוזר... אולי זה בגלל שכבר נגמרו להם הרעיונות...

B a M b i 1

New member
גם אני לא זוכרת...את שעדיף שאשטון

וטופר עוזבים את הסדרה לטובת סרטי קולונוע! זה הרבה יותר טוב בשבילם. עונה 8? לדעתי באמת עדיף לפרוש.

למעלה