פרקי יום כיפור...

פרקי יום כיפור...

אז.. מי עשה מרתון? (איזה פרקים? ולמה?) אני רציתי להתיישב ולראות את כל העונה השישית... אבל בסוף התפשרתי על 5 פרקים שהתחשקו לי ספציפית - flooded (כי לא ראיתי הרבה זמן) tabula rasa (צריך להסביר?) Older and Far away (רציתי לראות את "דברים מתים" אבל אז לא התחשק לי פרק אלים) Two to go & Grave (דארק ווילו
) מה אתכם?

אז זהו, שלא הייתי בבית..

והבאתי רק קלטת אחת, וזה קצת שיגע אותי. אבל ראיתי Lover's Walk, Amends, Who are you ו-New moon Rising. אני יודעת שאין כ"כ קשר בין הפרקים, אבל אני אוהבת את כולם וזה מה שהיה לי באותה קלטת. אבל חוץ מזה- ראיתי איזה 5-6 סרטים..

וואוו!! פרקים מאולים ../images/Emo13.gif

ראיתי את new moon rising עם אשתי וליאט לא ממזמן.. וגם את השלושה האחרים.. יווו איזה פרקים טובים
|רוצהגם|

aderettz

New member
היי כולם אני חדשה

הכינוי שלי בד"כ הוא b&a lover אם משהו מכיר. לצערי לא הספקתי לראות החג באפי בכלל :( הייתי עסוקה בלעדכן את האתר שלי, אז אפשר לומר שהתעסקתי כל החג בבאפי בכל מקרה... אתם מכירים את הקטע שאתם מנסים "לשכוח" עונה מסויימת, כדי שיעבור הרבה זמן ואז כשתצפו בה מחדש, זה היה לפחות קרוב להתרגשות הראשונית של הצפיה. כי יש משהו מבאס בבאפי מהבחינה שהפרקים הממש טובים הם פרקים מפתיעים, וכשיודעים מה יקרה זה די הורס. אז בקיצור אני עכשיו בהתנזרות מעונה 4 ו5 אחרי שראיתי את עונה 3 אחרי 6 שנים. אז ההתעסקות באתר די עזרה לי עם ההתנזרות :)

deadpleasures

New member
לי התחשק נוסטלגיה

אז ראיתי את הפרק הראשון של הסדרה. אח"כ ראיתי את becoming 1&2 המשכתי עם the wish ו-dupelganger וקינחתי ב-graduation day 1&2

City Of Angel

New member
אם כבר מדברים על נוסטלגיה

אני ישבתי וראיתי בפעם הראשונה רצוף ורציני את ה-DVD של העונה הראשונה

charmer

New member
רציתי מרתון בצורה נואשת

בהתחלה היייתי אמורה ללכת לישון אצל ידיד שלי ולראות את כל עונה רביעית. ואז הוא נאלץ לבטל. ואז החלטתי להישאר לי לבד בבית בסבבה ולראות פרקים נבחרים מהעונה הרביעית ומכל מיני הקלטות שיש לי. אבל ידיד אחר שלי התקשר והזמין אותי למרתון העונה ה-1 של "סקראבס" המצוינת אצלו. וממש התחשק לי.. אז הספקתי לראות רק את שני הפרקים האחרונים של עונה רביעית, כולל קומנטרי ברסטלס שהיה די מעניין...

charmer

New member
בהחלט.

כשראיתי את הפרק בלי, לא הבנתי כלום ולא הכי נהניתי. רק מהחלום של ווילו, שאלו פשוט דקות אושר צרוף.. עם הקומנטרי הכול (כמעט) היה מובן, וג'וס תמיד משעשע אותי עם השטויות שלו.

charmer

New member
ספרי באפי?../images/Emo3.gif

חח סתם, קראת משהו מעניין לפחות?

למעלה