פרקי השבוע- ארה"ב

S c a r l e t t

New member
פרקי השבוע- ארה"ב

טיילור חזרה
ולמרות שכנראה לא נראה סצינות רגשיות מידי בקרוב כיף לראות שוב את טיילור! ניק פשוט אדיוט! אני לא מאמינה שהוא מסכן כל מה שיש לו עם טיילור כדי שברוק תוכל לראות את התינוק מידי פעם, אני מקווה שהיא לשם שינוי לפחות מתכוונת למה שהיא אמרה לו ולרידג' ושהיא תוכל לשמור מרחק ממנו ומהילד, זה הדבר האחרון שטיילור צריכה עכשיו, ואם היא לא תצליח יש את אשלי שתדאג שכולם יגלו על זה
ואפרופו אשלי, קצת מתחיל להצחיק כל העסק הזה שהם נסים לשמור על הסוד ובינתיים כל אחד מגלה למישהו אחר, יש מישהו באל. איי שלא יודע על זה עדיין?!? פמלה לגמרי חולת נפש, מעניין איך כל הסיפור הזה יתפתח, מתברר שהיא מטורללת עם תעודות ולא סתם הזויה..רק שלא יעלימו אותה לגמרי שוב זה דווקא יכול להיות מצחיק למי לעזאזל אכפת של"סטורמי" יש יומולדת? מיותר לגמרי, ומה עכשיו אנחנו אמורים להאמין שברוק חושבת שהוא ירה והיא מפחדת להיות איתו לבד בחושך...?

sashkashurik

New member
זה דווקא יכול להיות טוויסט מעניין

שסטורם הוא היורה (אני חושדת בקייטי כל הזמן), אבל לא אמין, לדעתי. ואהבתי את היום הולדת, בא לי עוגה עכשיו.
נ.ב.: הסיפור עם ניק וברוק וכל השאר לא מעניין אותי! הלוואי שכולם יעזבו את הסידרה ויעזבו אותי בשקט! כמה זמן ברוק עוד יכולה לקפוץ בין רידג' וניק - עברנו שנתיים של זה, וזה עוד נגרר. די די די דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה על הכפלת אותיות, פשוט נמאס לי!).

S c a r l e t t

New member
לא אמין במיוחד...

סטורם תמיד היה השקול בכל המשפחה הזאת, חוץ מזה כרק התחילול חפש אשמים הם שללו את סטורם כי בדיוק באותו הזמן הוא היה בטלפון עם בייקר ג'וניור, אז זה יהיה קצת מגוחך אם יאשימו אותו פתאום... וברוק בהחלט נמאסה, כל פעם אותו הדבר עד שהיא ורידג' עומדים להתחתן והכל בסדר היא מוצאת דרך להרוס את הכל, באמת די!

Yaki J

New member
לא יעזור לכן, ברוק היא הלב של התוכנית

מי שלא טוב לו שילך לראות ימי חיינו או כל אחת המתוכניות שבהן נשים בנות 60 מנותחות ומגוהצות ומוזרקות מכל כיוון משחקות את האמא תרזה. טיילור היא לא הלב של התוכנית, מעולם לא היתה ומעולם לא תהיה - הסדרה שרדה מצויין בלעדיה בעבר ותסתדר מצויין בעתיד. לעומת זאת, בלי ברוק = אין היפים והאמיצים, נקודה.

א ר י ק ל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו כן- היא היחידה שם אשר עונה להגדרה: יפה ואמיצה !

Indiman1

New member
מצטער לקלקל את השמחה אבל-../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

היא לא היפה ואמיצה היחידה.

sashkashurik

New member
תמיכה -

אין לי שום דבר נגד ברוק אישית - אכן, בחורה מאוד יפה וסקסית, אבל בתור אחת שקופצת מגבר אחד לגבר אחר, ואחר כך מתלבטת אם עשתה את הדבר הנכון, וככה במשך 20+ שנה - לי, אישית, נמאס!

S c a r l e t t

New member
מצטרפת../images/Emo45.gif

רק שלי יש משהו נגד ברוק
זה כבר עולה על כל העצבים ומוצא את כל הכיף מהסדרה, כל הזמן אותו הדבר איתה, עד שהיא מקבלת מה שהיא רוצה היא הורסת את זה שוב ושוב

aabbadd

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif

בהחלט שבלי ברוק אין יפים ואמיצים

ובעד זה הסדרה ניראית כפי שהיא נראית היום הזויה פאטתית ומגוחכת! לצערי הרב מסטיק ללא שאבד לו ממזמן טעם, ממש כך!

Mikel20

New member
משפט השבוע ../images/Emo70.gif

ניק: " אני לא חושב שברוק תיקח לנו את הילד" טיילור: "אני גם חושבת שלעולם לא אשתה, אבל אני לא הולכת ומסתובבת בפאבים כדי לבדוק את זה"
... פשוט
כמה נכון,וכמה אמיתי ועוד כשמדברים על הבלונדינית הבכיינית... ניק מעצבן אותי שהוא מנסה לסובב את טיילור עם התירוצים שלו על "one big happy family" ..מזל שטיילור קצת יותר מתוחכמת מזה והיא (בינתיים) לא נופלת לזה. כדאי שהוא יירגע ומהר!!! לא אהבתי את זה שפאם מעורערת ולוקחת כדורים! אוף, אי אפשר שתיהיה איזו דמות אחת מטורללת ונורמלית באותו זמן בלי שהיא תיהיה על כדורים?? זה הרי מתכון לזה שיעיפו אותה
או יכניסו אותה לאיזה בית משוגעים..רציתי שהיא תישאר יותר
ביי ביי טייני

Mikel20

New member
לא נראה את הפרק של יום שישי...גררר ../images/Emo46.gif

והיייתה סצינה ממש יפה ומרגשת של ניק וטיילור שאנחנו לא נראה..... הקנדית הלכה לעשות קניות לכריסמס וכשהיא חזרה, הוידאו לא הקליט
.......גררררררררררררר! עד שהיה פרק שווה בכל השבוע הזה. אולי מישהו יהיה נחמד מספיק כדי להעלות את זה ליוטיוב מתישהו...שוין.

Indiman1

New member
כתוב בתקציר שהילד איכשהו מתקשר עם טיילור

והיא נקשרת אליו. זו בטח הייתה סצינה יפה ...

Mikel20

New member
יש צדיק בסדום, הפרק האבוד נמצא ../images/Emo13.gif

ידעתי שמישהו יעלה את זה ליוטיוב..איזה נחמד הכפר הגלובלי שלנו.... קבלו אותו, הפרק של יום שישי

למעלה