פרקי הסו"ש בפארסקייפ

רינת4

New member
../images/Emo151.gifOut of Their Minds

בפרק הזה חללית של חייזרים יורה על מויה, שלמרות שיש לה מגן אנרגיה פעיל, היריות עדיין משפיעות עליהם וכך קורה שכולם מתחילים להחליף גופות (זה היה מן תקציר חופשי שלי לפרק... לוקה בחסר אני יודעת...). דירוג:
לדעתי זהו אחד הפרקים הטובים והמהנים האלה שרק פארסקייפ יודעים לייצר. אמנם היו לי פה ושם קצת בעיות עם דרך המשחק: לדעתי דווקא קלודיה לא תמיד הצליחה לשחק את הדמות אליה נכנסה כביכול כמו שצריך. ואני בטוחה שיהיו הרבה שיתווכחו אחתח בקשר לזה. אל לעומת זאת, דווקא בן הצליח לעשות את זה בצורה מדהימה. הרגעים הכי מצחיקים שלו היו ההשתנה והמישוש. פשוט קרע אותי מצחוק...

רינת4

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo153.gif../images/Emo163.gifMy Three Crichton

כדור (בדולח?) מוזר מופיע במויה , בא במגע עם קרייטון ומשכפל אותו: אחד שהוא "איש מערות" ואחד, שהוא בעל יכולת אינטלקטואלית גבוהה. דירוג:
למרות שאני תמיד נהנית לראות את בו כפול 3, הפעם מה שעשו לו היה פשוט מזויע! הגאון הזה נראה ממש מפחיד ואיש המערות לא היה כל כך חתיך גם כן. עם זאת זהו פרק מהנה מצד אחד ומצד שני זהו פרק המעלה בתוכו שאלות אתיות ומוסריות די קשות. וזו לא הפעם הראשונה שפארסקיים עושה לנו את זה ובטח שלא האחרונה. אני תמיד מוצאת את עצמי אחרי פרק שכזה תוהה לעצמי מה אני הייתי עושה במקרים שכאלה והאם היוצרים של הסדרה נתנו את הפיתרון ה"נכון" או לא...

eve6

New member
מסכימה איתך לגבי "3 קרייטונים"

פרק בהחלט מעורר מחשבה, אפילו ריגש אותי עד דמעות בפעם הראושנה שראיתי אותו...(כנראה רגשי חמלה מוגזמים כלפי כל יצור עם פרווה - חתול, כלב, קוף, קרייטון קדמון
) ולמרות שסה"כ לא נכלל בעשרת הגדולים שלי, עדיין זה מחזק מבחינתי את הטענה שלי שאין (כמעט) פרקים לא טובים בפארסקייפ...

eve6

New member
"יצאו מדעתם" - פרק תענוג

במיוחד אהוב עליי הקטע שקרייטון/ארין ממשש את עצמו...ומשום מה נראה לי שקלודיה חיקתה בקטע הזה דווקא את בן, ולא את ג'ון
לא נמאס לראות אותו שוב ושוב

Rockamora

New member
רינת.. ספוילר בבקשה.. ביס לא הגיעו

לזה עדיין...
איזה נחמד זה להגיד למנהלת שהיא צריכה לסמן בספוילר אחרי שהיא שלחה לי מסר עם הערה על זה..

Rockamora

New member
רינת, ההודעה שלי לא רלוונטית...

אמממ... פשוט חשבתי שזה ספוילרים מהעונה הרביעית אבל מסתבר שזה מהעונה השלישית
סורי.. חחחחח

eve6

New member
או-הו!...אולי די עם הודעות

הכן ספויילר/לא ספויילר...זה ממש מאכלס חצי מהדיונים פה, יש מספיק על מה לדון חוץ מנושא הספויילרים, לא ככה?
והרי הצענו שאם מציינים שם/מספר פרק בכותרת זה בסדר, אז תפסיקו להיות רגישים מדי
וחוצמזה, מדובר בעונה שנייה שכן שודרה ב"יס".

eve6

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo3.gif

אז למה אתם מחכים? יאללה, לעבודה!
חוצמזה, אם רשום פרק שלא ראית, פשוט לא נכנסים לתוכן ההודעה (עד שלא רואים). מה שבטוח, בטוח.

רינת4

New member
התכוונת עונה שנייה...

וחוץ מזה - נראה לך שתצליח לתפוס אותי "על חם" בנושא הזה.? רק תנסה...

למעלה