פרקי היום

richter

New member
14.1.07 - פרק 208

208 - Summer Sucks חופשת הקיץ החלה, ומר גריסון משתגע ללא מר כובע. לאחר שילד מאבד את ידיו בתאונה, מכירת זיקוקין ונפצים נאסרת במדינה. האיסור החדש הורס כמובן את כל התכנונים של הילדים לחגיגת הקיץ. ג'ימבו ונד יוצאים לעזרת הילדים ונוסעים להביא זיקוקים ממקסיקו, ובינתיים מר גריסון נעזר בשירותיו הפסיכיאטרים של דוקטור כץ .

Th3onE

New member
ק-ל-א-ס-י-ק-ה!

אחד הפרקים, די חמודים אבל אין הכי הרבה היילייטס.. אבל עדיין פרק מאוד קלאסי..ד"ר כץ קורעעעע כל פעם שאני רואה את זה האנימציה הכי הורגתת זה בוללל אותו דבר.. היה גם בפמילי גיא אחד שואל אותו למה אתה כולך רוטט כזה, הוא אומר לו, אני חושב שחטפתי התקף.. אין אני אוהב פרודיות כאלה..

richter

New member
14.1.07 - פרק 209

209 - Chef's Chocolate Salty Balls - כדורי השוקולד המלוחים של שף פסטיבל סרטים מגיע לסאות' פארק, וגורם לנזק גדול למערכת הביוב בעיר. מיסטר האנקי קורא לקייל לעזרה. האנשים מהפסטיבל מגלים את סיפורו של קייל ומיסטר האנקי והופכים אותו במהרה לסרט בכיכובם של טום הנקס בתפקיד קייל, וקוף בתפקיד מיסטר האנקי... בינתיים, שף פותח עסק משגשג לממכר כדורי שוקולד מלוחים.

positive energy

New member
שני פרקים גדולים

בסאמר סאקס אהבתי את הקטע עם דוקטור קץ, ששודר בזמנו בביפ ודי חיבבתי את הסדרה וב209 יש את קלאסיקת ביצי השוקולד המלוחות של שף

negy1993

New member
פרקים נחמדים

סאמר סאקס לא מאוד הצחיק אותי, הוא היה חביב........ וכן-כל הקטע עם הביצי (כדורי) שוקולד המלוחות של שף היה ממש מצחיק!
Wow Chef,you have the bast balls ever! לא בטוחה שזה בדיוק הציטוט, וואט אוור... מיסטר האנקי קצת הרס. קייל עושה ממנו יותר מדי עניין, הוא בסה"כ חבר של קקי מדבר-ביג דיל. וכמובן הציטוט הגאוני (איריס סליחה מעכשיו על שגיאות הכתיב
): Oh my god, I found a panny!- you busterd......-

Th3onE

New member
אף פעם לא ראיתי תפרק הזה במלואו..

תמיד עד הקטע של ביצי שף.. באסה.. אהבתי מאוד עד לשם.. go fudge yoursalf! fudge this.. i dont give a flying fudge..

Th3onE

New member
אה כן,קרטמן חנון.

screw u guys.. im going homeeee you guysss, home...

richter

New member
../images/Emo41.gif 15.1.07 - פרקים 210-211

210 - Chickenpox - אבעבועות רוח קני חולה באבעבועות רוח, והורי שאר החבורה רוצים "להדביק אותם כל עוד הם צעירים" על ידי שליחתם למסיבת פיג'מות אצל קני. קרטמן וסטן אכן נדבקים במהרה במחלה המידבקת, אך קייל משום מה מחוסן. מאוחר יותר הבנים מגלים את הקונספירציה של ההורים להדביק אותם במחלה ושוכרים את שירותיה של זונה זקנה על מנת להדביק את הוריהם בהרפס. בינתיים, האמהות של קייל וקני מנסות לגרום לבעלים שלהן לחבור מחדש, לאחר שהיו חברים טובים בילדותם והתרחקו עם השנים. 211 - Roger Ebert Should Lay off the Fatty Foods - רוג'ר אברט צריך להפסיק עם המאכלים השמנים הכיתה יוצאת לסיור לימודי בפלנטריום (פלנה-'אריום), שלאחריו כולם חוץ מקרטמן מתנהגים ממש מוזר. כרגיל, קייל וסטן מנסים לפתור את התעלומה המסתורית (תוך כדי הקרבתו של קני...) בינתיים, קרטמן זוכה למספר שניות תהילה כאשר הוא נבחר להופיע בפרסומת לצ'יזי-פופס

negy1993

New member
פרקים מצוייניםם

I love צ'יזי פופס you love צ'יזי פופס If we dont love צ'יזי פופס We'll be l-a-m-e. שיר אגדי

Catelyn

New member
את Chickenpox אהבתי

זה פרק טוב. אהבתי בגלל הבדיחות על בעלי הממון והעניים, מפני שמראים את המשפחה של קני ואת אורח החיים העלוב שלהם, ובכלל - פרק טוב. אפשר לכתוב משהו שלא ממש קשור? אז ככה: שמתי לב (ובטח גם אתם) שלא מראים את ההורים של קני הרבה. זאת אומרת, את ההורים של סטן מראים די הרבה, כנ"ל קייל ואפילו את אמא של קארטמן מראים הרבה יותר. את ההורים של קני לא מראים כמעט בכלל, חוץ מלהראות אותם בוכים אחרי ההלוויה או משהו בסגנון. הפרקים היחידים כמעט שמראים אותם ממש הם Chickenpox, טיפ-טיפה ב- NAMBLA ,Chickenlover ו... זהו, פחות או יותר, למעט הצצות פה ושם. וזה די חבל, כי לדעתי לפחות, ההורים של קני די מעניינים ונחמד לראות סוף סוף זוג הורים בסאות'-פארק שהוא לא "נורמלי" כמו שאר ההורים. כל שאר זוגות ההורים פחות-או-יותר אוהבים אחד את השני והמשפחה שלהם היא פחות-או-יותר מושלמת, ואילו ההורים של קני מסוכסכים, רבים כל הזמן, אלכוהוליסטים, עניים והם וויט-טרש רציני. הם מעניינים כי הם היחידים שיש להם בעיות קיום של ממש, הם היחידים שהם עניים ממש ובקיצור, הם שונים מן השאר. לא יודעת, יכול להיות שזה רק אצלי, אבל אני אוהבת לראות את המשפחה של קני. אולי בגלל זה ממש אהבתי את Chickenpox שבו הראו אותם הרבה, את אורח החיים העלוב שלהם. הייתי רוצה לראות מהם קצת יותר.

richter

New member
אמנם הם שונים מהשאר

אבל בסה"כ די חוזרים על עצמם. זה היה יכול להיות נחמד לראות אותם יותר, אבל מאט וטריי היו צריכים לחשוב על גיוון. סתם קללות ולראות אותם עניים לא היה מצחיק לאורך זמן לדעתי.

richter

New member
16.1.07 - פרקים 212-213

212 - Clubhouses - בתי מועדון סטן רוצה לבנות "בית על העץ" כדי שהוא ו-וונדי יוכלו לשחק בו אמת או חובה יחד עם בבה (שדלוקה על קייל). קרטמן לוקח את קני ויחד הם מתחרים בסטן וקייל עם בית מועדון משלהם, ובו אפילו יש בחורות לוהטות. בינתיים, הנישואים של הוריו של סטן עולים על שרטון, וסטן לומד לקח חשוב על אהבה ומשפחה.
Cartman: No, Kenny, you can't look! I'm the foreman! Kenny: mphmphmphmph Cartman: Because, Kenny, your family is poor! You have to be the worker! Liane: How's the treehouse coming along, hon? Cartman: Mom, it's not a treehouse, it's a clubhouse! Liane: Sorry, hon. Cartman: Mom? Can we pull up the carpeting in the living room? Liane: Well, I don't know, Eric. If you did that, then the floors would be bare. Cartman: But Mmmoooom, the blueprint says we need carpeting in the clubhouse! Liane: Well, all right. Cartman: Kenny, my mom says you can go get carpeting in the living room now.​
213 - Cow Days - ימי הפרה בסאות' פארק חוגגים את פסטיבל "ימי הפרה" השנתי, ואילו הפרות עצמן בינתיים סוגדות לפסל גדול של פרה. על מנת להשיג את סכום הכסף הדרוש בשביל לקנות בובות של טרנס ופיליפ, החבורה רושמת את קרטמן לתחרות רודיאו. בעקבות תאונה במהלך הרודיאו שגורמת לקרטמן להחבל בראשו, הוא חושב פתאום שהוא בכל זונה ויטנאמית בשם מינג לי...
SUCKY SUCKY! FIVE DOLLAH! ME SO HORNY! ME LOVE YOU LONG TIME!​

jamoosa

New member
LOL

אני מתה על זה שהוא מתנהג כמו זונה וייטנאמית... קרטמן: או מי סו הורני! איש תמים ברחוב: גו אווי קיד! יו סקר מי!

למעלה