פרקי הזהב - מה דעתכם ?

Indiman1

New member
פרקי הזהב - מה דעתכם ?

שמתי לב שסוף יוני ממש כבר כאן, משמע שכנראה ידחפו לנו בקרוב שידורים חוזרים של ה"יפים" בחודשיים הקרובים המאוגדים יפה במסווה של "פרקי הזהב"... איזה זהב ואיזה נעליים. בדר"כ מדובר באותם פרקים משעממים שלי כבר נמאס לראות (כמו פרקי ונציה למשל
) הבעיה היא שאנחנו בדיוק על הגבול מבחינת הפרש הזמן בין מה שמשודר כאן לבין ארה"ב, כך שאי אפשר לדעת מה האנשים בערוץ 2 יחליטו לעשות. והאמת שיש תקווה
! הסתכלתי בפרק שאמור להיות בשישי הבא (ה-1 ביולי) ויש פרק רגיל, אבל אולי הם יתחילו את זה רק בעוד שבוע מיום ראשון, ככה שהכל פתוח... החלטתי גם לפתוח שרשור לראות האם אולי יש פה גם אנשים שאוהבים את פרקי הזהב. אז מה אתם בוחרים ? 1. שימו את פרקי הזהב, אני מתגעגע לשנים הקודמות !
2. לא רוצה פרקי הזהב! רוצה לראות את המשך הסדרה ופרקים חדשים!
3. לא ממש אכפת לי...

לא זהב ולא כסף.. בקושי ארד

פרקי ה"זהב" לכאורה - הם תמיד אותם הפרקים המשעממים בדיוק כמו שאמרת - עלילות ונציה וכד' *מכוון אקדח לראש*... אני בכלל סוף סוף נהנה מהפרקים שמשודרים כרגע - ומבין שבכלל מה שהולך בארה"ב הרבה יותר טוב - אז עזבו אותי מפרקי זהב תנו להמשיך להתקדם קדימה בנחישות ובאומץ לב!!! אבל, אם כבר אין ברירה וערוץ 2 רוצה להרחיב את הפערים - אז שישימו פרקים שהם באמת זהב! למשל - לשדר את הפרק הראשון של הסדרה! לשדר את הפרק בו רידג' וברוק נפגשו! לשדר את עלילות אנג'לה.. את עלילות מרגו.. את עלילות שילה ולורן! שלא נצטרף לשבת ולראות את ריק וקימברלי

S c a r l e t t

New member
באופן כללי אני נגד../images/Emo31.gif

אבל אם יהיו פרקים טובים אז אפשר להעביר את החודשיים הבאים בכיף (אם לא אני פשוט מפסיקה להקליא ורואה רק בימי שישי..) בד"כ ערוץ 2 בוחר פרקים שלא הספקנו להתגעגע אליהם, פרקים מהשנים האחרונות יחסית (כמו למשל ונציה שנחרשו לאורכם ולרוחבם) אם הם באמת רוצים נבחרת זהב אז שיקחו פרקים מתחילת הסדרה, ההיכרות של מייסי ותורן, הקונצרט באמסטרדם, שילה ולורן, קרוליין כמובן, היריבות הישנה בין טיילור וברוק..בקיצור לא חסרים פרקים טובים בעברה של הסדרה, אם ישקיעו קצת מחשבה אני אשמח לבזבז את הערבים שלי בהשלמות מול המרקע

raz the 1

New member
../images/Emo6.gifוואלה.. אני בעד...

שיהיה ספיישל שילה... כל המעשיות והזוועות שהיא עשתה בשבועיים רצופים... מה דעתכם????

faery18

New member
ברור ש../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

עכשיו יותר מתמיד אני מתנגדת לפרקי הזהב מפני שחזרתה של טיילור קרב ומתקרב..
ואיך אפשר להחזיק מעמד

girlontop

New member
זה לא כל שנה שניה?

בד"כ הם משדרים שנה כן שנה לא, ולכן השנה לא אמורים לשדר פרקי "זהב". או שכן? לא מתיימרת להבין את ההיגיון של צ'אנל 2. למרות חיבתי העזה לנוסטלגיה, אני חייבת להודות שבאחרונה התגלגלו אליי קטעים רבים מפרקים ישנים והם די הרסו לי את הזכרונות הנעימים מפעם, אז אני מצביעה בעד פרקים חדשים. העבר תמיד נראה טוב יותר מרחוק.

ממה שזכור לי זה כל שנה

כבר כמה שנים טובות. ואין הרבה הגיון לערוץ 2 את זה כבר הבנו... מה שכן אם כבר נאלץ לחכות עוד חודשיים לכל ההתפתחויות - אז לפחות שישדרו את זה כשעה ביום.. כמו הימים הטובים והישנים. אכן העבר נראה יותר טוב מרחוק! טלי את צריכה להתחיל לכתוב ספר ציטטות..

S c a r l e t t

New member
ממה שאני זוכרת זה כל שנה

בשנתיים האחרונות היה בכל שנה לפחות, לא זוכרת מה היה לפני כן...

Indiman1

New member
מהפה שלך לערוץ 2 ../images/Emo8.gif

אני מקווה שהם לא ישימו השנה, כי בקיץ הקודם באמת היו פרקי הזהב

למעלה