פרקי הארץ...מיה וריק

פרקי הארץ...מיה וריק

אני מצטערת אבל זה כל כך גרוע...
קרוליין הקדושה פתאום מתנהגת כמו כלבה ולא מוכנה לתרום מזנה בבית קפה ורוצה ארוחה רומנטית!

פתאום, ריק המליונר השחצן, רואה בזוית את מיה- הענייה, טובת הלב שעברה תקופה קשה(ישבה בכלא סתם, בעתה נהרגה בתאונה
).

מאיה מזמרת שיר שלדעתי נשמע כמו ציפורניים על הלוח, לא יודעת לשיר בכלל לדעתי אבל זה עניין של טעם.

ריק מצלם תמונות פפרצי חובבניות ומתאהב בה ושוכח לגמרי את קרוליין- האישה שנלחם עליה בחי שנה האחרונה עם תומאס...

הרי זה מאוד הגיוני שריק המליונר יתאהב במיה חסרת הבית(וגם מראה אבל שוב, זה עניין של טעם חחח)...

כל המבטים ודיבורים בינהם נראו לי כל כך מזוייפים,אני בכלל חושבת שהשחקנית של מיה דיי גרועה, גם השחקנית של קרוליין לא משהו...

הסיפור שלא נגמר של סטפי, ליאם והופ....
ליאם נשאב למזימתה של ברוק וכמעט מתחתן עם הופ...הטבעת ס"מ וחצי מהאצבע של הופ ואז פתאום....תופים: סטפי וטיילור!
סטפי, מספרת כי היא בהריון וליאם לא יודע מה לעשות,במי לבחור: בבלונדינית או בברונטית.
אכן בחירה קשה יש לו, הרי הוא אוהב את שתיהן אהבת אמת.
אחרי ויכוחים הוא מבקש מסטי לצאת ולהשאיר אותו עם הופ...אחרי נסיונות פתטיים של הופ וסיפורי הילדות הקשה של ליאם הם נפרדים בנשיקה לוהטת "אחרונה" (עד הפרק הבא) וליאם בוחר בדבר הנכון -סטפי.

אני בטוחה שסטפי מאושרת לדעת שליאם בחר בה רק בגלל התינוק, הרי אם הוא היה אוהב אותה הוא לא היה כמעט מתחנן עם הופ שנייה לפני

אני מרגישה כאילו כל הנשים בסידרה איבדו כל טיפת כבוד עצמי(ברוק, טיילור, סטפי,הופ, דונה וכל השאר...). לא משנה מה הגבר עושה(או את מי) הן תמיד נלחמות עליו
והגברים, לא מצליחים לשלוט בעצמם, כמו כלבים קופצים על כל מה שנותן...נותנת...

אריק- סטפי רק מתה וכבר הוא עפ טיילור, וטיילור, שוכבת עם הבעל של החברה הכי טובה שלה, האישה שהעריצה...

לפעמים אני מקבלת את הרושם שהכובים, כדי לעשות עלילה(בדכ משעממת וגרועה) מאבדיפם את המציאות והורסים את הדמויות לגמרי....זהו, זאת החפירה להיום :)

סופש נעים!!!!

Shiri from the block

Active member
חחחחח את מחזירה אותי אחורה זה בדיוק איך שאני הרגשתי בנוגע לריק קרוליין ומאיה. בול מה שאמרת.
זה היה כל כך טיפשי איך ישר אחרי שהוא השיג את קרוליין הוא פתאום התאהב במאיה... לא היה אמין בשיט. וכן היא שחקנית מזעזעת מבחינתי

לא אוהבת אותה בכלל.

לגבי קרוליין- אני גם לא אהבתי את זה בהתחלה, ממש התעצבנתי על השינוי התנהגות הזאת כמו שאת התעצבנת, אבל זה הוביל לפרקים מאוד משעשעים עם קרוליין אז אין לי שום בעיה
סוף סוף צחקתי קצת מהסדרה הזאת חח אז מקווה שגם את תלמדי לאהוב את קרוליין החדשה בהמשך :)

ומסכימה לגמרי לגבי כל העניין שהנשים בסדרה מאבדות כל טיפת כבוד מעצמן.
כבר הרבה זמן זה ככה. כבר הרבה זמן הן זורקות את עצמן על הגבר בלי בושה... זה ממש מעצבן

בטוחה שהשחקניות לא בהכרח מרוצות מהעלילות האלה, אבל זה התפקיד שלהן, לשחק. מביאים להם כסף ו.. זהו. מזה כבר משנה איך הדמות שלהן מצטיירת בסדרה... מעריצים יש כך או כך.

למעלה