פרקי ארה"ב ספויילר

פרקי ארה"ב ספויילר

אני מצטערת אבל זה פשוט חארטה!!!!!

זוכרים שאמרתי לכם שלניקול יהיו בעיות כשהיא תרצה להיכנס להיריון?....צדקתי. כמה לא צפוי.

וברור שזאנדה יאשים אותה שזה קרה בגלל שילדה למאיה וריק וכנראה ינסה לשכנע אותה שתיקח את הילדה...

ברוק....
יום אחרי שהייתה אמורה להתחתן עם רידג (אהבתה נצחית) עברה לביל. אני מבינה שרידג בן יונה ואני מבינה למה לא התחתנה איתו, אבל ראבק....לא יכולה לחכות לפחות שבוע עד שעברת לביל????

כל השטויות עם תומאס וסאלי...זה כל כך שקוף לאן זה הולך.

קווין וקייטי הבלתי נסבלת הזאת...אפשר ששתיהן ימותו?!?

בקיצור....
הסידרה פשוט משעממת/הזויה יותר מרגע לרגע....

sigalit1000

New member

אני לא רואה איך ניקול תיקח מריק את הבת הביולוגית שלו, פונדקאות זה יותר קפדני מאימוץ שם גם לא ניתן להתחרט בשנה הראשונה, הדרך היחידה של ניקול לחיות לצד הבת הביולוגית שלה זה להיות עם ריק..... אני מציעה לניקול ללכת לפונדקאות בעצמה במימון ריק ומאיה..... וזנדה כאחד שאומץ אמור להגיד מה הבעייה שייאמצו ככה שזה מוזר.... מי יודע אולי סשה תשמש להם פונדקאית.....

אם סשה תהיה פונדקאית אני חותך וריד

זה יותר מדיי ילדים מיותר מדיי אנשים בסדרה הזו!
&nbsp
לא יודע מה הקטע שלו נגד אימוץ, למרות שברור שזה סתם כדי לסבך את העלילה, אולי בסוף הוא ישתכנע...
&nbsp
אני אומר, רק אומר, שאולי קשיי פוריות ניקול מותק, זה רמז, שלא, פשוט לא.

לא, היא לא יכולה לחכות! היא זקוקה לאהבה!

אני כבר שנתיים מחכה שיעיפו לאלף עזאזלים את כל משפחת אבאנט וקשיי הפוריות שלהם, נשבר לי לשמוע מזה ברגע שמאיה הגיעה לסדרה ומאז שהם הקימו התנחלות בלתי חוקית בלוס אנג'לס והקימו שם חמולה משפחתית זה רק נהיה יותר גרוע, בחיי. איפה אריק שרון שיעשה להם התנתקות ויחזיר אותם למדינה הנידחת והמיושנת מהם באו?
&nbsp
סתם, אפילו אני חושב שזה מופרך, גם רואים שקשה לקק"ל כבר עם המופרכות של העלילות...
&nbsp
תומאס וסאלי העתקה אחד לאחד! זה מחזור כל כך גס שאפילו לא טרחו לשנות כמעט את השמות!

רוב הזוגות בסידרה הם מחזור של ברוק/רידג וטיילור

או אריק סטפני ברוק
או ביל ברוק רידג
או רידג ברוק דיקן
או רידג ברוק ותורן
&nbsp
שמת לב למכנה משותף?.....ברוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ושיעיפו אותם כבר....

וזה ממש לא בגלל שהם אפרואמריקים...פשוט הם לא קשורים למשפחה...
והעלילות שלהם ממש גרועת...
&nbsp
מאיה הפכה מקדושה לפסיכופטית ושוב לקדושה...דווקא יכלו לעשות הרבה עם הדמות שלה....

העלילות שלהם כל כך מנותקות וגרועות שזה רדוד אפילו בשביל

אופרות סבון.
&nbsp
מאיה הופכת כל יום למשהו אחר, כמו פלסטלינה, אבל לא פלסטלינה מוצלחת, מהסוג הזול שקונים בשוק במבצע של 4 ב10 וכשמשחקים איתה היא מתפרקת לך בידיים והופכת לפיכס, כזו פלסטלינה.

למעלה