פרקי ארה"ב:טיילור

raz the 1

New member
פרקי ארה"ב:טיילור

אז עכשיו טיילור הולכת להיות "הרעה"??

בשנים האחרונות או שלטיילור אין עלילה או שהיא מתחרפנת...
אז עכשיו אנחנו זוכים לחרפון נוסף של טיילור.
איזה עצוב שהיא מדברת לא יפה על סטפני.. ככה היא נפרדת ממנה? אחרי כל השנים?
באמת מעצבן שלא היה הרבה זמן מסך לטיילור ולסטפני לפני מותה, אבל עכשיו זה ברור למה..זה מקדם את העלילה עכשיו.

אני חושב שהדמות של טיילור באמת קרבן...
היא הייתה הכוכב של הפוסטרים ועכשיו היא דמות שוליים פסיכוטית. איזה תענוד היה לצפות בטיילור של שנות התשעים, והסצינות שלה עם סטפני כ"כ חממו את הלב.
היה ניתן לראות קשר באמת אמיתי בין הכלה לחמה..

מעניין אם האנטר מתגעגעת לשחק את המלאך שכולם היו מתייעצים איתו..

lior267

New member
אל תדאג - לדעת הכותבים המטומטמים

למרות כל הניתוחים, למרות שהיא נראית זוועה, למרות שהיא שחקנית גרועה - עדיין אצל הכותבים יש לה מקום של כבוד. אריק יעדיף אותה על פני דונה הצעירה והיפה ובוודאי שעל פני פאם.
פשוט דבילי שזה נראה כאילו הכותבים ישדכו את טיילור המגעילה עם אריק המקסים - כשברוק פנויה (!!!!!!!!) וכשדונה פנויה - בזבוז
ב ז ב ו ז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raz the 1

New member
ממש לא..זה יכול להיות אחלה סטורי ליין..

אני דווקא להעי, את דונה .. היא שחקנית יותר גרועה....

ולא מעניינת.....

לא מסכים,

יש לי חיבה מסוימת לדונה, גם לדמות וגם לשחקנית.

מאוד חבל שלא משתמשים בה בזמן האחרון.
יצא לי לחשוב על זה שדונה (הדמות) מאוד מזכירה באופי שלה את דרלה... בלונדינית בעלת תדמית של קלילות דעת עם כמעט אותו קסם אישי.
עכשיו הדמיון מתבטא בכך שגם דרלה בשנים האחרונות שלה על המסך וגם דונה עכשיו הן דמויות רקע לא משומשות כהלכה.
כשחשבתי על זה עוד פתאום הבנתי שדונה הגיעה לסדרה בעצם מיד אחרי המוות של דרלה, כך שיכול להיות שהייתה כאן חשיבה מכוונת, ליצור תחליף לדמות של דרלה עבור מי מקהל הצופים שהתחבר אליה (כמוני
).

Shiri from the block

Active member
לא חשבתי על זה ככה! בכל אופן בפרקי ארה"ב מראים אותה די הרבה עכשיו, אז לא לדאוג

lior267

New member
לגמרי - דונה

גם שחקנית יותר טובה באופו בולט - אני ממש לא מבין איך אפשר להגיד שמישהי יותר גרועה מטיילור - תראו את הסצינות שלה - כל רגש שהיא מנסה ליצור נראה כל כך מזויף.
וגם - ובעיקר דונה דמות הרבה יותר נעימה וחמודה. טיילור דוחה ממש באופי שלה ובזמן האחרון בהתבכיינות האינסופית שלה ובפרנואידיות שלה.

למעלה