פרקים 6-7

Angelus

New member
פרקים 6-7 ../images/Emo58.gif

אז מאיפה להתחיל? ככל שאני מתקדם בפרקים, כך אני מרגיש את האצה באקשן, במתח, בדרמה. העלילה מתפתחת בקצב מסחרר (לפעמים אני עוצר רק בשביל לסדר לי את המחשבות.
) הדהים אותי כל העניין עם הציור שהוקרן על הקיר. חשיבה מעולה. כל פעם שסוקפליד בודק ומודד דברים, אני מנסה לנחש מתי ואיך יגלו לנו מה בדיוק הוא מתכנן. בנוגע לשומר האומלל, מהרגע שהוא ראה את החור שהם יצרו בקיר, גזר דינו היה מוות.
לקראת הסוף, שהוא שוחרר, תהיתי איך ומה בדיוק יקרה שיגרום לו למות בדקה הקרובה (בדרכו החוצה), ואז כמובן, חברנו הטוב החליט לדקור אותו. (זה רק אני או שגם לכם הוא מזכיר את השחקן מ"ארמגדון" ומ"טיסה באזיקים"?) טוב, אני מוכרח לישון קצת בשביל שיהיה לי מספיק כח להמשיך לראות מחר.
 

v e g a

New member
פרקים מעולים!../images/Emo58.gif

טי באג(או ברד) כזה מאניק...אבל השחקן שלו מעולה. היה צפוי שהוא יהרוג את השוטר. בכלל כל הקטע של ההתפרעויות היה עשוי ממש טוב.
 
למעלה