פרקים 310, 312, 313

Evil Beast

New member
פרקים 310, 312, 313../images/Emo58.gif

ראיתי אותם, הם היו באמת יופי של פרקים. אבל, תקומתו המיוחלת של אפוקליפס לא הייתה משהו, הוא בעצמו לא נראה משהו, קיוויתי שהוא יהיה כמו רובוט, אבל, למרות כוחותיו הרבים והחזקי, הוא נראה כמו בן תמותה פשוט. לא משהו. פשוט לא משהו. אבל הכוחות שלו, ממש חזקים, כמו שעידו אמר לפני כמה זמן, הוא הפיל את כולם במתקפה אחת קטנה.

../images/Emo58.gif

כן הוא נראה אנורקסי ויותר בן אדם מאשר משהו מאיים אבל אני מקווה שהוא יתחזק בעונה ה 4 ויראה רובוטי יותר

Evil Beast

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט יש מה לצפות מהעונה הרביעית מקורות מוסמכים אמרו שבונה הרביעית יופיעו, אומגה רד, פסיילוק ובישופ. יש שמועה שיהיה עוד הופעת אורח.. אבל תראו, יכול להיות שגם יהיו עוד דמויות, כתומכיו/עוזריו של אפוקליפס. ואולי יהיה גם את האייג' אוף אפוקליפס.

nick fury

New member
היה שווה לחכות

כבר נגמרו לי הציפורניים לכסוס..... בכל מקרה שמתי לב איך הקליף-האנגרים של כל סיום העונות היה גדול. בעונה ראשונה זה היה THE CAULDRON בעונה שניה זה היה DAY OF RECKONING

nick fury

New member
היה שווה לחכות../images/Emo58.gif

כבר נגמרו לי הציפורניים לכסוס..... בכל מקרה שמתי לב איך הקליף-האנגרים של כל סיום העונות היה גדול. בעונה ראשונה זה היה THE CAULDRON בעונה שניה זה היה DAY OF RECKONING ובעונה שלישית זה היה DARK HORIZONS. אישית אהבתי את הפרק המסיים של העונה השניה, כי הוא חשף בפני העולם את המוטציות וגם ראינו את הסנטינל הראשון. אגב, מפרק לפרק האנימציה משתפרת. שמתם לב? אחלה דבר. סתם רעיון, אבל חשבתם מה היה קורה אילו היה פרק על WEAPON X שהיו משתתפים בו וולברין, סייברטות', דת'סטרייק והבחורה הזאת מהפרק X23? גם היא חלק מהפרויקט הזה.

למעלה