פרקים 15+16

Guy24Gold

New member
פרקים 15+16

1.קאבום 2.קים
, ג'ק
, קייט
3.קים יודעת להשתמש באקדח!!! 4. טוני תפס תחת מאז שהוא המנהל, או שאולי הוא החפרפרת? 5. עוד פעם מאיימים על קים, היא לא מתעייפת מזה? 6. המטוס של הנשיא מגניב
7. עוד קאבום 8. מאיפה הם מצאו את התמונות של הקאבום? הם באמת פוצצו פצצה אטומית בשביל זה? 9. מייסון מת
10. ג'ק חי
11. קים כמעט מתה
12. לאן ג'ק
לוקח את קייט
13. dont need your help- טוני מפרגן לג'ק
על הצלת לוס אנג'לס 14. you dont know how to use it! מישהו לקים. 15. טוי צריך לדעת שלמרות שהוא המנהל הרשמי של לוט"ר, ג'ק
עדיין יותר טוב ממנו 16.גם כשקייט רואה את ג'ק שהיא חשבה שהוא מת היא עדיין
16. ואיך אפשר בלי להגיד את המשפטים הידועים קים
טיפשה קייט
ג'ק

LiveInACloud

New member
../images/Emo58.gif אמממ..

קאבום? זה מה שיש לך להגיד על הקטע המופלא הזה? שעשוי.. ונראה.. והדיאלוגים.. אחח..

haunter

New member
16(הראשון)-נכון, אבל...

נראה לי שהפה שלה היה טיפ-טיפה יותר עקום, במילימטר או שניים!
9-מייסון המסכן...
11-מתי?

Guy24Gold

New member
פרק 17 ../images/Emo58.gif

1. צפיתי כבר שני פרקים שהאיש שפרץ לחנות יתאבד, זה היה כל כך צפוי!- בגלל זה זה גם לא קרה 2. מה הקשר של קים לסיפור המרכזי? היא גילתה מישהו ש"במקרה" יש לו מקלט אטומי (עם קפה) בבית והמון רימוני ואגדחים בתוכו, ואין לו שום קשר לסיפור המרכזי! 3.גם כשמאיימים על קייט היא עדיין
, בכלל, כל מצב שלה היא עושה
בדיוק באופן המתאים לסצנה. 4. עוד פעם מישהו יורה על ג'ק 5.קארי (נדמה לי שככה קוראים לה ) היא גם ביץ'. יש מתחרה חדשה לשרי ולנינה! 6. טוני טיפה אידב את הביטחון בגלל ג'ק 7. שארצות הברית תפציץ ארץ במערב התיכון בלי ראיות מאומתות לגמרי?? העולם השתגע? ארה"ב תמיד מוודאת את כל הראיות שיש לה בשביל להתחיל מלחמה לפני. אם אולי אחת מהמדינות במזרח התיכון תחזיק נשק גרעיני (או תשתמש בו) תמיד צריך לבדוק אם הוא באמת היה שלה!!! ארה"ב תמיד מתנהגת לפי הכלל הזה. 8. ואיך אפשר בלי המשפטים הרגילים שלי קים
אוהבת את השרותים (ולא דווקא בשביל להשתמש בהם
) קייט
אוהבת להיחטף יש הרבה אנשים שרוצים להרוג את ג'ק
המגניב (אבל מפספסים)

haunter

New member
7:

על זה כל הויכוח בין הנשיא לקבינט, ההקלטה מקפריסין כביכול נראית אמיתית בלי שום סימן של זיוף, ובגלל זה הממשל (חוץ מפאלמר) מתעקשים לתקוף.

Guy24Gold

New member
../images/Emo58.gif

אם לא הבנת, ניסיתי לעשות השוואה צינית בין 24 לבין ההתקפה על עיראק נ.ב מאיפה הגעת לקפריסין???
?
?
?

haunter

New member
../images/Emo58.gif נו, ואני אמרתי

שלפחות במקרה הזה הראיות כביכול כן מאומתות. ומה שהביא אותם לחשוד בשלושת המדינות זה השלטה של שיחה בין המנהיגים בקפריסין, שבה הם מתכננים את הברחת הפצצה, משהו כזה.

rds15

New member
../images/Emo58.gif בשיחה מדברים על

זה שהמנהיגים של שלושה מנהיגים של שלוש מדינות מהמזרח התיכון מימנו את הפעולה של ה"גל השני" ועזרו להם במימון הפצצה הגרעינית ובכך הם רצו לתקוף את ארה"ב

rds15

New member
../images/Emo58.gif

ההקלטה שג'ק מנסה להוכיח שהיא מזוייפת התרחשה בקפריסין

rds15

New member
יש לך טעות קטנה במס' 7

"שארצות הברית תפציץ ארץ במערב התיכון"? נראה לי התכוונת למזרח התיכון ולא למערב התיכון(אני יודע קטוניניות, לא נורא) ובקשר לקטע של קים, כבר מהפרק הראשון זה היה ברור שאין לה שום קשר לעלילה המרכזית של העונה ורק עכשיו נזכרת בזה?

Guy24Gold

New member
שמתי לב מהפרק הראשון

אבל חשבתי שמתישהו היא תתחבר לעלילה המרכזית. ורק עכשיו נזכרתי שלא קרה כלום עם האיש שבמקרה היה לו בונקר אטומי בבית.

Guy24Gold

New member
פרק 18 ../images/Emo58.gif

1.צפוי 2.טוני ממשיך לתפוס תחת, ומישל ממשיכה לשקר לו 3.מישל מפסיקה לשקר לו 4. למה החבר של קים
זורק אותה? אני לא היייתי זורק אותה. 5. כי הוא לא היה יכול ללכת לכלא יותר, וקים מבלה לפחות שעתיים ביום בבית כלא. 6. או כמו שורדה רג'יאל ג'יקונט אומרת: תזרוק אותה, תזרוק אותה תזרוק אותה!! (ותן אותה לי
) 7.חצי מהפרק הזה התרחש בבתי כלא, תחנות משטרה או בבתי חולים. 8. עניין השרותים ב24 הוא מאוד מעניין, אני אסביר עליו בתגובה אחר כך 9. המשפט המשמעותי\שאני אזכור מהפרק הזה הוא של ג'ק: I dont know -אם האיש היחיד שיכול להציל את ארה"ב ממלחמת עולם שלישית לא יודע, מי כן? 10. אני. כשהאיש שמת אמר "inside, inside...." כל כך הרגשתי שהוא צריך להגיד me זה היה הקטע הכי צפוי עד עכשיו בכל הסדרה. גם היה דיי ברור שהם יראו את זה בפרק הזה. 11. ואיך אפשר בלי המשפטים הרגילים: קים
נזרקת ג'ק
אידיוט קייט
היא עדיין סתם

Guy24Gold

New member
פרק 18 ../images/Emo58.gif

1.צפוי 2.טוני ממשיך לתפוס תחת, ומישל ממשיכה לשקר לו 3.מישל מפסיקה לשקר לו 4. למה החבר של קים
זורק אותה? אני לא היייתי זורק אותה. 5. כי הוא לא היה יכול ללכת לכלא יותר, וקים מבלה לפחות שעתיים ביום בבית כלא. 6. או כמו שורדה רג'יאל ג'יקונט אומרת: תזרוק אותה, תזרוק אותה תזרוק אותה!! (ותן אותה לי
) 7.חצי מהפרק הזה התרחש בבתי כלא, תחנות משטרה או בבתי חולים. 8. עניין השרותים ב24 הוא מאוד מעניין, אני אסביר עליו בתגובה אחר כך 9. המשפט המשמעותי\שאני אזכור מהפרק הזה הוא של ג'ק: I dont know -אם האיש היחיד שיכול להציל את ארה"ב ממלחמת עולם שלישית לא יודע, מי כן? 10. אני. כשהאיש שמת אמר "inside, inside...." כל כך הרגשתי שהוא צריך להגיד me זה היה הקטע הכי צפוי עד עכשיו בכל הסדרה. גם היה דיי ברור שהם יראו את זה בפרק הזה. 11. ואיך אפשר בלי המשפטים הרגילים: קים
נזרקת ג'ק
אידיוט קייט
היא עדיין סתם

Guy24Gold

New member
שכחתי אחד ../images/Emo58.gif

12. יש שתי בלונדיניות שיודעות לירות ברובה!!!!!

אריק ל

New member
בקשר לחתימה שלך ../images/Emo58.gif

מה עם זה שג'ק אוהב לחטוף ילדים של מחבלים ולביים את הרצח שלהם מול הוריהם?

אריק ל

New member
ואני מוסיף 17:

לעוד אנשים כאן נמאס שהם כל הזמן אומרים: "מדינה מזרח תיכונית מסויימת", "שלוש מדינות מזרח תיכוניות מסויימות", ולא מסוגלים להגיד שם ספציפי של מדינה? וקים אכן טיפשה.

Guy24Gold

New member
../images/Emo58.gif

האמת היא עשתה משהו חכם בפרק הזה- היא ברחה!

nitzan9

New member
הם לא יכולים להגיד את זה..

כי אז זה יצור למדינת הפוליטיקלי קורקט הבלתי נילאת בעיות קשות עם המדינות שיוזכרו, והדבר האחרון שהם היו צריכים לפני המלחמה בעירק(הפרקים צולמו לפני ובזמן המלחמה בעירק) זה להסתבך עם מדינה כלשהי, במיוחד מדינה ערבית שיכולה לעזור לה בלחימה שם.

למעלה