פרקים של סמולוויל

מואל

New member
פרקים של סמולוויל

תמיד אני רואה פה אנשים מדברים על פרקים מאוחרים של עונה שישית וכאלה...רציתי לדעת מאיפה אתה מורידים את הפרקים? או איך אתם רואים אותם? אני ראיתי שיש באימיול רק עד איזה פרק 8 מעונה 6...וגם בעונה חמישית חסרים פרקים 20 ו21... אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה אני יכול לראות את השאר ואת הפרקים החסרים אני יודה לו מאוד :)...

aviatiko

New member
תגובות אך ורק במסרים אישיים../images/Emo70.gif

אני מזכירה שעל פי חוקי
והפורום הדיבור על הורדות בלתי חוקיות אסור על גבי הפורום.

מואל

New member
Proper

מה זה אומר? למשל שרוצים להוריד קובץ מסוים(פרק אהמ...) אז מה אומר Proper? שרשום ליד?

מואל

New member
תודה רבה לכל מי שעזר לי...ועוד שאלה קטנה חח

איך אני מעלה כתוביות בעברית לתוך הסרט?.. צריך תוכנה מסויומת? או שאפשר עם windows media player?

c a r n y

New member
לא תוכנה ולא נעליים (לאו דווקא רק לסמולוויל)

לכתוב בגוגל xp codec pack ולהוריד אתה צריך שקובץ התרגום יהיה בעל אותו שם של קובץ הסרט ובאותה התיקייה. זהו. מקווה שעזרתי לעוד כמה

slayer510

New member
תוריד את התוכנה MV2Player

התוכנה הטובה ביותר לניגון סרטים\פרקים עם כתוביות!! וזה בדוק

טולין

New member
או.קי הורדתי ועכשיו מה?

הורדתי והתקנתי ועכשיו מה? אני אשמור כתוביות באותה תקייה של הסרט/פרק עם אותו שם וזהו? התרגום "ישתל" בסרט באופן אוטומטי?

barowwwe

New member
הדרך הכי קלה להוריד פרקים של סמולוויל זה

לפתוח את האימיול. להיכנס לאתר www.lalaland.co.il מחפשים בחיפוש סמולוויל ובוחרים שם פרק, שולחת משם את ההורדה לאי מיול (יש שם לינק מתחת להסברים על הסדרה) את הכתוביות את יכולה להשיג בwww.torec.net אם את צריכה עזרה בלשים ת'כתוביות תגידי מקווה שעזרתי :)

hgny

New member
ממש לא...

אני דווקא מוצא את האימיול טרחני מדי...עד שהפרק יורד לוקח שעות.. ביטורנט תוך חצי שעה :)

למעלה