פרקים של וויאג'ר HELP !

HyperNovA

New member
פרקים של וויאג'ר HELP !

עד היום לא הייתי טרקי שלם. תמיד הרגשתי שמשהו חסר... שמעתי קולות, שמועות, סיפורים על סדרה נוספת שנחשבת בעיני רבים גם לסדרת ST הטובה ביותר... יצא לי לצפות באיזה 4 פרקים שלה, ותמיד הסתקרנתי והרגשתי שמשהו חסר... אז הנה ! החלטתי שאני מתחיל להוריד פרקים של וויאג'ר ! צפיתי כבר ב 2 החלקים הראשונים של CARETAKER אבל הם לא היו באיכות טובה, וזה הקבצים היחידים שמצאתי בקאזה של CARETAKER, הם שקלו רק 100 MB... יש לכם אתרים, שרתים או מה שלא יהיה שבהם ניתן למצוא פרקים של וויאג'ר באיכות טובה וגם להוריד אותם מהר ? ואת כל הפרקים מהעונה הראשונה. לצערי אני לא מחובר ל YES ולכן האפשרות היחידה שלי זה האינטרנט אז אודה לכם אם תעזרו לי...

Chakotay

New member
אין איכות טובה ממש, לוויאג'ר גם לא

באימיול, אתה תצתרך לחכות לתחילת השנה(2004) שיוציאו את הדיוידי ואז תוכל להוריד באיכות טובה יותר.

dankner

New member
לא מסכים ../images/Emo3.gif

הפרקים שאפשר להוריד במיול (מצא קישורים ב www.sharereactor.com) ואני מדבר על גודל של 350 מגה לפרק הם באיכות מ-צ-ו-י-י-נ-ת !! אני מדבר על פרקים שנעשו על fov הישראלי (כבוד !! בפרקים הראשונים אפילו היה קצת תרגום ישראלי) צודק צ'קוטיי בכך שלאחר שיצאו גרסאות הדיוידי יהא ניתן להוריד גרסאות טובות יותר, אבל הנוכחיות מצויינות.

Chakotay

New member
לא אמרתי שהם רעים Fov זאת איכות

לא רעה בכלל, אבל זה עדיין TV-Rip אז זה לא משתווה לXVID ואמרתי לו שיחכה בגלל שהדיוידי של וויאג'ר ממש קרוב עוד כמה חודשים אז לפי דעתי שווה לחכות!

HyperNovA

New member
לחכות ?! אני מחכה כבר שנים !!

וגם יש לי בעיה קצת עם האימיול כי הוא איטי בצורה מפחידה !!! עד שאתה עובד את כל התורים האלה !

deathcaster

New member
אתה יכול לנסות דרך איימש

פרקי ה650 מגה נמצאים גם שם והמהירות היא די סבירה ושם אתה לא עומד בתור כמו באי מיול , מבחר די גדול , לא כמו באי מיול אבל בכל זאת מבחר נחמד

reformy

New member
יש לי את עונות 1-6 בווידאו

אם עוד יש לך מכשיר כזה...

למעלה