פרקים של הסדרה

Sefy

New member
!My Apologies

Tommorow if my boss doesn't show up, i'll put my 10 things on TNG

Sefy

New member
הבוס שלי באזור אז אני אכתוב חלק...

- דמויות: דאטה, רייקר, וורף דאטה = ידוע שהוא די העתקה מספוק, אבל הוא דמות מעניינת ויפה לראות את ההתפתחות שלו במשך הסדרה. רייקר = לא עוקב אחרי החוקים כמו פיקארד, העתקה מקירק, כי ידעו שאנשים לא התלהבו מקפטן צרפתי דובר בריטית. מכניס קצת רגש והומניות בסדרה. וורף = מחליף של ספוק בתור החיזר על הספינה, נחמד לראות תגובות אליו ואיך הוא משלב עם בני אדם - עלילה: רק מהעונות האחרונות, פרקים עם דאטה במרכז פשוט יפיפים, וגם פרקי הנוסטלגיה ל TOS היו בין המעולים - אפקטים: כמובן יותר טובים מ TOS אבל המשכנעים יותר הם דווקא לא הספינה אלה הדברים שלא נראים כמו אפקטים אני אמשיך מהבית....

בצל אל

New member
אני לא לגמרי מסכים

אני מסכים שדאטה מייצג את אותו "סוג" של דמות כמו ספוק, ושרייקר דומה בסגנון הפיקוד שלו לקירק. אבל ה"העתקה" היתה טובה רק לתחילת הסדרה. עונות 1-2 פחות או יותר מיצו את העניין וכל הדמויות התפתחו לכיוונים אחרים לחלוטין.

Sefy

New member
...Maybe that's how you see it

But to me, all the way to the end, they even more resembabled their TOS counterparts, sure they had other qualities, but the basic still exists, most evident is Data in the Spock Episodes.​

itstzar

New member
ספי, אתה אכן טיפה צודק

בררר, מי אמר את זה?
אבל זה נכון, יש בכל סדרת טרק את האחד עם תסביך פינוקיו
אבל אתה יודע למי מראים חצי עבודה? :), אני עדיין מחכה להמשך הרשימה....

Sefy

New member
../images/Emo3.gif Don't worry you'll get the rest

It's been awhile since I blow flames on TNG, I can't remember what it was good for now

Sefy

New member
../images/Emo3.gif !I Wasn't around

I'll build up the list, it's hard to think of positive on a show I hate you know

הא הא הא הא! מתמטיקה...!

מי בכלל זוכר מה זה?? תנו לי לספר לכם... אני לומדת בבית ספר לחנונים וחרשנים. ככה הוא תמיד היה, וככה הוא תמיד יהיה. יש לזה המווווווון יתרונות. זה בצפר הרבה יורת נחמד מהקודם שלי.... ויש לו גם הרבה חסרונות. אבל לא משנה כרגע!! אז כמובן שבשכבה של חרשנים יש 3 קבוצות של מתמטיקה 5 יח"ל, שתי קבוצות של מתמטיקה 4 יח"ל וקבוצה אחת מסכנה של 3 יח"ל. עשרים שניות לנחש באיזו קבוצה אני...?? חשבת 5? טעית! חשבת 4? טעית! נכון, 3. היינו 20 תלמידים בקושי, רק ארבעה הגיעו קבוע לכל השיעורים, אחרים סתם באו כשהתחשק להם. ואה, כן, גם לבגרות הם באו. בקושי. בית הספר החרשני שלנו החליט לנדות אותנו, כי היינו כתם במוניטין החרשני שלו... אז אף פעם לא הייתה לנו כיתה קבועה ונדדנו במסדרונות כל הזמן... והיה לנו מורה ממש מצחיק... קטעים. לא חשוב. כן, כן, אמרו לי שזו טעות ושאני סוגרת דלתות ומזיקה לעצמי ומה לא- אבל כולם טעו. אם הייתי צריכה ללמוד מתמטיקה גם השנה הייתי מ-ת-ה-! אז סיימתי שלוש יחידות בציון מאה
וגמרתי עם העניין הזה לתמיד! תאמינו לי שלא התחרטתי. אפילו לא לדקה.

itstzar

New member
הא הא, שכחת שיש פה מישהו שהיה

בביצפר להרבה הרבה יותר חנונים וחרשנים
אצלנו ב3 יחידות היו מקסימום 15 תלמידים, שלא לדבר שבמשך יותר מחצי שנה, היינו רק 2 שיט, הסגרתי את עצמי

Bajoran Preist

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד !

אני, לעומתכם, לומד בבית ספר שנוי במחלוקת בפריפריה שרק לפני שנים מספר סבל מאחוזים בעייתיים של כאלו שקיבלו בו תעודת בגרות. סבלתי שנה וחצי ב-5 יחידות עד שקיבלתי קצת שכל וירדתי ל-4...

למעלה