פרקים של הסדרה

Eyal ST

New member
פרקים של הסדרה

*מה שאמרתי לגבי התקצירים צחקתי. תפנו אליי. חשבתי שאם אמרתי לכם שתוכלו לקבל אותם עצמם ממני לא תתנהגו בטיפשות כזאתי.. *אפשר להוריד את כל הפרקים עד אמצע השלישית. יש לי איידיאסאל וקאזה ופיירוול וזהו זה. אגב, בלי פיירוול, אתם לא תדעו שניסו (וכנראה הצליחו) לפרוץ לכם למחשב חמש פעמים מדי שעה (כפי שאני יודע שניסו) *החנונים? אני לא נוהג לרדת על הישראלים. אני אוהב את העם ואני אומר שכולנו אחלה ואין סיבה לרדת על החנונים או על עלק חנונים. וואנהבי זה סבבה. טרקרים שולטים. אתר? למה? אתם יכולים לקבל את הקבצים ממני דרך האייס באימייל, שלא לדבר על תוכנות השיתוף. טיפשות, אווילות... תקצירים? אני אצפה םרק פרק ואספר לכם יש לי בערך כל פרק שיש ברשת של כל סדרה שווה שהיא. קאזה+פיירוול+ADSL+שטח דיסק+מוח חכם=פרקים בST מסקנה: בלאגן. תתבגרו!

itstzar

New member
ממממ....

איך יש לך עד אמצע שלישית אם רק לא מזמן שודר הפרק האחרון של העונה השנייה, זה הייתי רוצה לדעת. את הפרקים שכן שודרו כל אלא שרצו וכלו לראות , תאמין לי ראו, יש מספיק מקומות להוריד אותם ואפילו באיכות טובה, בקשר לאתר , אף אחד לא ביקש שתפתח אתר, רק בדרכנו המוזרה וההזויה הצבענו על העובדה שכבר קיים אתר ישראלי עם תקצירים בעברית של הסדרה (המצויינת ד"א ) אנטרפרייז, שמנוהל חבר פורום מסויים ואח ממנהלי הפורום שבעבר גם שיתפו פרקים דרך הICQ ומאחר והUPLOAD של הADSL לא בשמיים, זה לקח קצת זמן בלשון המעטה, אבל בימי הEDONKEY,EMULE,BITTORRENT ושות', זו כבר ממש לא בעיה. אתה מוזמן להשתתף בפורום להתווכח איתנו, לדבר על כל אחת מסדרות הטרק, אבל אף פעם, אף פעם אל תגיד לנו להתבגר
It Ain't Gonna Happend

Bajoran Preist

New member
חבל לי להרוס, אבל....

אני חושש שכולם היו פשוט קצת ציניים
בכל מקרה, אני לא יודע מה לגבי השאר, אבל אני דווקא מאוד בוגר. אפילו עשיתי היום בגרות במתמטיקה, נה נה בננה. (אגב, מי המציא את הביטוי *המדהים* הזה? היה זה ביאליק?) ברוך הבא לפורום, שוב ! :)

Bajoran Preist

New member
ואם כבר ../images/Emo32.gif ניצול שרשור- מתמטיקה

רק אני עשיתי פה בגרות היום? יש כאן עוד בני כיתות יא'-יב', למיטב ידיעתי. איך היה?

Bajoran Preist

New member
מה?

שלי ? שלך? אני עשיתי היום 3 יחידות מתוך 4, ויש לי עוד אחת שנה הבאה..

Bajoran Preist

New member
לא יודע ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, math sucks :) אני מתחיל כבר היום בתהליך מחיקת כל פרטי המידע בנוגע לחומר הלימודי שאני לא אצטרך שנה הבאה..

Bajoran Preist

New member
כן...

השמועה הכללית גורסת שהיו מבחנים קשים... חבר'ה חמש אצלנו התלוננו במיוחד.. מזל שאני ב-4

TOMPARIS

New member
הם עקפו אותנו בשרשור לגבי המתמטיקה

האורך שלו זה יותר מחצי הדף

hunter1

New member
כי זה פורום מתמטיקה ולא שרשור ../images/Emo32.gif

בפורום "מסע בין כוכבים"

Sefy

New member
זה פורום מתמתיקה ? ואני הייתי בטוח.

שזה פורום מבע בין כוכבים!