פרקים עם בורג

Chakotay

New member
פרקים עם בורג

אני מחפש פרקים הם הבורג ב tng לא ב voyager מישהו יוכול להגיד לי כמה שמות של פרקים שהבורג נמצאים בפרקים האלה.

SaidinsTaint

New member
איזה קטע

בדיוק עמדתי להוסיף הודעה בער באותו סגנון... אני יודע שהם מופיעים ב Q Who? ושזו, אם אני לא טועה, הופעתם הראשונה. כמו כן בThe Best of both worlds I + II כמובן. אבל אני די בטוח שיש יותר פרקים... עוד שאלה - מישהו יודע - כלומר האם מישהו יכול למור לי (כיוון שאני בטוח שמישהו יודע) - איך קוראים ל"אח" של רייקר? ובאיזה פרק הוא מופיע?

Mnementh

New member
מלא פרקים...

יש את ה-Q שהם מוציאים מהקולקטיב ואז יש הפרקים שLORE אח של DATA מקים את ה-RENEGADE של הבורג (יש להם סמל משלהם והכל). LT תומאס רייקר - לא זוכר את שם הפרק, זה הפרק שמגלים שהטלפורט התפצלה לשתיים (אם מדברים כבר על אימזאדי, פרק בהקשר). ואז יש לך שני פרקים אני חושב ב-9 DS איתו (הוא מצטרף למקי איך לא).

S h a y 9 9 9

New member
6 פרקים../images/Emo58.gif

Q who-מפגש ראשון עם הבורג (הפרק עלול להיות מבלבל מכיוון שהמידע בפרק סותר את שאר המפגשים עם הבורג בשאר הפרקים סרטים וסדרות) 2 חלקים The best of both worlds -פיקראד נחטף הופך ללוקיוטס (הטבח בוולף 359) I borg -פרק מצויין!!!נער בורג נמצא ע"י צוות האנטרפרייז ומוענק ביחודיות כאשר הם מטפלים בו ומנתקים אותו מהקולקטיב... 2 חלקים descent - לור ,אח של דאטה מוצא את החללית של הבורג שאחד מחבריה הוא יו הבורג (הנער מהפרק הקודם) משקם אותם והופך אותם למשרתיו לכל בורג בפרק יש יחודיות משלו ולור חוטף את דאטה ומעניק לראשונה בחייו רגשות אבל רק רגשות שליליים

Chakotay

New member
תודה

תודה ראיתי את כולם חוץ מ ה I borg אני יוריד אותו

rdaffi

New member
לא היו כ"כ הרבה כמו שנדמה...

TNG: The Neutral Zone (הוזכרו בעקיפין, לפני שידעו שהם בכלל קיימים) Q Who The Best of Both Worlds I, Borg Descent VOY: Blood Fever (רק בעשר שניות האחרונות) Unity Scorpion The Gift Hope and Fear Dark Frontier Collective Unimatrix Zero Endgame ויכול מאוד להיות ששכחתי כמה..

בפרק הנ"ל (דה ניוטרל זון)

שהוא למיטב זכרוני האחרון בעונה הראשונה של TNG, פיקארד נשלח לגבול ה"איזור המפורז" עם הרומולנים. פעם ראשונה מזה שנים שאנשי פדרציה ורומולנים באים במגע. (רומולנים עושים גראנד אנטרנס לסדרה) מסתבר ששני הצדדים איבדו עמדות על הגבול, באופן שבבירור מעל לכוחותיו של כל אחד מהצדדים. פיקארד ומר רומולני מסכימים לחקור את הנושא (ומעלים חרס בידם אם אני זוכר נכון). הפרק נגמר כשפיקארד אומר "I think our lives just became a lot more complicated". מי שרוצה, יכול לראות בזה רמז לבורג. האמת, כשראיתי את הפרק לא חשבתי על הבורג (מי אמר הישות הקריסטלית?) אבל זו בהחלט אפשרות.

reformy

New member
אבל הבורג נהיו מודעים לרביע אלפא

רק ב- Q who, שם הם לראשונה נתקלו בפדרציה, והתחילו במסע לאלפא. אז איך יכול להיות שהם השמידו את המושבות ב- the neutral zone?

rdaffi

New member
זו טעות שכנראה נגרמת מהשנים

הרבות שעברו מאז שידור הפרק הזה בארץ. כשQ מפגיש את האנטרפרייז עם הבורג, הוא מפגיש אותם עם קובייה שכבר נמצאת בדרכה לרביע אלפא. והם גם מגיעים למערכת J25 ששם הם מגלים על אחד הכוכבים סימנים שתואמים את היעלמות המוצבים באיזור הניטראלי, ועושים את ההיקש ההגיוני.

למעלה