פרקים מומלצים

CommandeRiker

New member
פרקים מומלצים

היי אני חדש פה! בכל מקרה, התחלתי לראות פארסקייפ דרך המחשב, בטפשותי לא כ"כ לפי הסדר... יש פרקים שהם חיוניים מבחינת עלילה, או פשוט מעולים : בעונות 1- 3? שחר המניאק!

פלורין

New member
פרקים מומלצים

ברוכים הבאים! טוב לראות פה פנים חדשות (לא שאני כ"כ ותיקה פה...) בפארסקייפ, בניגוד לסדרות מד"ב אחרות דווקא יש חשיבות לסדר הפרקים וממש מומלץ לראות אותם לפי הסדר, לפחות החל מעונה 2. זה יהיה ממש בנאלי מצידי להגיד "כל הפרקים מעולים", כי תמיד יש פרקים יותר חלשים, אבל למען ההבנה הכוללת ומעקב אחרי העלילה, עדיף לא לוותר על אף פרק. בכל זאת, פרקים מומלצים, ל-ד-ע-ת-י: עונה שניה: פרק 204 CRACKERS DON´T MATTER פרק 209 OUT OF THEIR MINDS פרק 217 THE UGLY TRUTH פרק 222 DIE ME, DICHOTOMY עונה 3: פרק 308 GREEN EYED MONSTER פרק 310 RELATIVITY פרק 317 THE CHOICE פרקים 320-321 INTO THE LION´S DEN, PART 1+2: אבל מבחינתי - לא לראות הכל ולפי הסדר זה דבר שגובל בחילול קודש, אז ראה הוזהרת!

kelebrin

New member
ומה עם העונה הראשונה? ../images/Emo12.gif

פרקים חשובים בעונה הראשונה: פרק 101 שהוא הפרק הראשון שבלעדיו אתה לא מבין מי מה מו קורה... פרקים 108-110 שהם פרקים חשובים לעלילה ובמיוחד 110 שהוא סופר חשוב לעלילה... ואז ארבעת הפרקים האחרונים של העונה הראשונה שגם הם חשובים לעלילה בעונות הבאות.

nanaboka

New member
נו באמת - ממש מעליב!

באמת יש פרקים יותר ופחות חשובים או מוצלחים כיבתו אולי מדריך פרקים ואז זה יהיה נחמד ומאוזן פחות או יותר, והייתי מוסיף עוד רשימה ארוכה כגון - Look at the princess 1-3 - בסך הכול אחלה פרקים. או Beware of the dog - פרק חביב מאוד ודי משעשע. ומה אם - Eat Me בקיצור אחי - תראה הכול מהתחלה ועד הסוף - רצוי להשיג קלטת וידאו אם אתה רוצה דרך האינטרנט - זה יקח לך זמן וזה שווה את זה, ל]רטים מדויקים שלך לי הודעה בדואל ואני העדכן אותך - [email protected] לילה טוב...

למעלה