פרקים יפיםםםם

LillipooT

New member
פרקים יפיםםםם../images/Emo58.gif

וואי..אני ממש מרוצה מהעונה הזאת של מכושפות..היא ממש ממש יפה!! ופייג´ מקסימה!! שני פרקים ממש יפים: 407 "בריין דריין" ממש יפה!! ועצוב.. מסכנה פייפר..איזה נורא זה.. למקור הזה אין גבולות!! :) וגם.. 410 "פייג´ פרום דה פסט"..איזה יפה! מסכנה פייג´..חח.. איך היא נראתה פעם..עם הגשר והפוני המוזר הזה. זה היה ממש פרק עצוב! ואיך שליאו הביא לה את ההורים שלה..והם אמרו לה שהם גאים בה..אויש..פשוט מרגש. אני אוהבת מכושפות! לי.

Phoebe again

New member
אני חייבת לראות כבר את הפרקים האלה!

ספוילר אניוואי, 4X06 פרק מדהים! הכוחות הקודמים של הגילגול הקודם של פייג´ עצומים! שמתם לב לעובדה שהסדרה סותרת את עצמה בקשר למה שקורה אחרי המוות? לדוגמא מראים לנו שיש חיים לאחר המוות בכך שפאני ופאטי הן רוחות, לעומת זאת ב-4X04 וב-4X06 מראים לנו שהנשמה עוברת גילגול נשמות...
אז מה אתם אומרים?

Woogyman

New member
כבר דיברנו על זה פעם

נשמה עוברת ומתפתחת מגוף לגוף וכשהיא הגיעה כבר לשיא, שאין לה יותר מה לתרום או להתפתח היא הופכת לרוח. או זה או שרוחות ונשמות זה משהו אחר. רוח של בן אדם זה ספציפי רק לו, ונשמה זה משהו שעובר.

Ophel McNeil

New member
לא פעם ראשונה שאני אומרת את

זה. גלגול נשמות, ולא רק בסדרה, זאת אמונה פופולרית מאוד. הנשמה של האדם מתגלגלת לגופים שונים, צוברת ניסיון ידע, מתקנת את טעויות העבר, מתבגרת ומתפתחת. נשמה אשר היא בוגר ומפותחת מספיק, עוברת "שלב", וע"פי הסדרה (ככל הנראה) נהיית רוח. שווקא בענייני מוות, להבדיל מהרבה סדרות אחרות, מכושפות כן שומרת על עקביות.

למעלה