פרקים בארה"ב

Liatross

New member
פרקים בארה"ב

היי, אני מאוד רוצה לעקוב אחרי עלילות שרון וניק בארה"ב. אני הבנתי שיש אפשרות להוריד את אותם הפרקים איך עושים זאת? תודה

pumiki25

New member
הוסף לטאגליינס ../images/Emo13.gif (+נצל"ש)

ליאת ואם הבננות - אם תלחצו על "טאגליינס" (בסרגל הכחול שמעל שם הפורום), תמצאו הסבר אודות הורדת הפרקים האמריקאיים. Enjoy!
מנצל"שת: יפעת (
), ריקי, גלי, עידית ונמרוד (ועוד קורא סמוי, אולי...?
) - מסרים ואי-מיילים ASAP. לא שכחתי אתכם!

פרק ערב חג המולד ../images/Emo58.gif ../images/Emo136.gif

היה די עצוב ומרגש... בסיגמה האחרונה עם השיר המסורתי היו לי ממש צמרמורות. צח"מ זו הסבונייה היחידה שמצליחה להוציא ממני צמרמורות. כל הקטע של סקוט, קווין ומייקל האבלים... לורן המסכנה כששילה צופה עליה (אגב, שתיהן נכלאו ע"י טום. השמועות היו לא נכונות והוא לא מת! יאיי!) דניאל עם הפינה בקרימסון - "קאסי'ז קורנר" וכשפתח את עוגיית המזל ונכתב שיש לו מלאך שומר... ניק ושרון אחרי שעשו אהבה והסתכלו על הגרב של קאסי, (סופסוף ניק התנהג אלייה כמו שצריך, אחרי חצי שנה של התנהגות עלובה), ואולד ויקטור מעלה את נוח המאושר לשים את קישוט המלאך על העץ, כשניקי לצידו עם חצי חיוך מהול בעצב.. צמרמורות, ללא ספק. הקטע עם דבון מודה לדרו-ניל ויולנדה היה היחיד שלא הרגיש לי מתאים בסצינה, כי אותי זה לא ריגש במיוחד... ניק בכלל הפרק הזכיר לשרון שבפברואר 2006 הם יהיו נשואים 10 שנים. ללא ספק ההישג הכי גדול לזוג סבוני.. כמושהוא היה היום - אני לא אתנגד לראות אותו עדיין עם שרון... אבל מה לעשות שהפיתויים בחוץ ממש קורצים - בראד ופיליס (שהביאה לניק מנחה קטנה של בודהה לסילוק הרשע, חמודה).

באיזה תאריך זה?

אני רוצה לראות את זה. סוף סוף הצלחתי לראות פרק אמריקאי, זה כזה כיף! אני רואה שחזרו למנגינת פתיחה הטובה והישנה, באמת אהבתי אותה יותר.

למעלה