פרקים אהובים

Yosh Yosh

New member
פרקים אהובים

הפרק הכי אהוב זה כבר נורא נדוש, אז שכל אחד ירשום פרקים אהובים! D: שלי הם (לא לפי סדר עדיפויות): 1)להתראות, פיקאצ´ו 2)מגדל האימה 3)פוקימון, אני בוחר בך! (קלאסי *-*) 4)הפרק ההוא עם הווילפלום בעונה השנייה (שכחתי את השם ^^;) 5)הדרך המושלגת החוצה (זה השם?) 6)הפרק ההוא עם הרדיו בעונה החדשה... 7)כל הפרקים שהם בפאלט וזהו, נדמה לי....

Houndour

New member
שלי:

1)
הפרק בעונה השלישית עם ההואונדוורים 2)
הפרק בו אש מקבל את צ´רמנדר 3)
פארק הפוקימונים הענקיים או איך שלא קוראים לפרק הזה שהפוקימונים דברו אחד עם השני והופיע תרגום למטה... 4)
הדיגלט והסכר 5)
שלושת הפרקים עם קדאברה, לונדר ומכון סאפרון 6) הפרק הראשון
ות! קצין חימוש! no tengo palabras

Yurismaster

New member
מממ....

1)הפרק wierd for battle שכחתי איך קראו לו בעברית 2)כל הפרקים של ליגת תפוז ובעיקר נגד האלוף 3)הפרק של צ´יקוריטה מתפתח וזה שאחריו 4)כל הפרקים עם המכון החמישי של אינדיגו 5)שני הפרקים עם בליין במכון האש בסיניבר בליגת אינדיגו 6)לא ממש פרק אבל ספיישל, mewtwo returns שאותו ממש אהבתי

yoo

New member
אויש הבחירה קשה...

אני לא אסדר אותם לפי סדר אכזרי! אז ככה: פוקימון אני בוחר בך, כמעט כל פרקי המכונים, כל הפרקים המעטים שאש תופס פוקימון, פרקי ליגת אינדיגו, ספיישל מיוטו חוזר, ספיישל רייקו (הוא דיי טוב, בקרוב נראה אותו בסאב) החייל האלקטרוני פוריגון, אגדת הדרטיני, היפה והחוף (בגרסא היפנית כמובן XD) ועוד ועוד! אני פשוט קשה החלטה!

המממ...

הסוד של בית הגידול, פיקאצ´ו מכה בוולט, איזה מזל (מעניין מה משותף לשלושת אלה...), הפרק עם וובאפאט והגנב, הפרק עם האורסרינגים שהקבוצות התבלבלו. ובטח עוד הרבה שאני לא זוכר כרגע

miaka

New member
צרות של עשירים.. ../images/Emo99.gif

ו...איך קוראים לזה.. הרוח ממיידן פיק? ^^;

למעלה