פרקט

עפרני

New member
פרקט

אשמח לקבל את המלצותיכם לגבי פרקט אלימנציה או עץ -יתרונות חסרונות מה עדיף לטווח ארוך(אני יודעת שיש פער מחירים). תודה

למינציה

נכון שעץ יפה יותר ונראה טבעי אבל כל כתם, סריטה רואים, כל מים עלולים לנפח את העץ. אם את בבית "נושם וחי" עם ילדים, בע"ח וכו' ולא במוזיאון לכי רק על למינציה. זה נראה מספיק טבעי ועולה פי כמה פחות.

איריסג

New member
אחרי חודש בבית שכולו מרוצף בפרקט עץ

תלת שכבתי (כולל במטבח) אני יכולה להגיד בלב שלם - עץ. נכון שיש היום לימינציות מהממות, שמאד דומות לעץ הטבעי - אבל עדיין - אין בעיני מה להשוות. וכאמור - אנחנו כבר חודש בבית. יש לנו ילדה בת כמעט שנה שגוררת עלהפרקט את הבימבה וההליכון שלה. יש לנו כלבה - פה ושם מטפטפים מים - ואני חייבת להגיד לך שהפרקט הרבה פחות רגיש לעניינים האלה ממה שחשבתי. עשינו פרקט אלון עם לכה מאט - אין סימני שריטות. הבית ממש לא מוזיאון ואנחנו לא דורשים מכל מי שנכנס להוריד נעליים והכל סבבה. היתרון הגדול של פרקט עץ על פני הלימינציה (מעבר למראה כמובן שאין מה לעשות , גם הלימינציות הכי טובות ויקרות תמיד יראו פחות מעץ טבעי וירגישו פחות טוב מעץ טבעי) הו שבעץ טבעי, אם נניח כמות השריטות עוברת לטעמך את גבולות הטעם הטוב (בעיני - פרקט שחוק קצת זה פרקט עם "אופי" מה גם שכאמור - הפרקט לא רגיש לשריטות כמו שחושבים) תמיד אפשר להביא איש מקצוע שטיפה מלטש אותו, מחדש את הלכה או השמן, ושלום על ישראל. לימינציה - כשהיא מזדקנת, היא נראית רע - ולא ניתנת לשיקום - רק להחלפה.

dan0005

New member
עלויות חידוש

במקום העבודה הקודם שלי היה פרקט עץ טבעי, כאשר הגיע העת לחדש אותו השיוף והצביעה עלו יותר מהחלפה ללמינציה. בכל מקרה אני מסכים איתך שאין על המראה וההרגשה של פרקט עץ אמיתי.

happy

New member
לנו בבית הקודם היתה למינציה בכל הקומה

וזה היה מעולה. גרנו שם יותר מ 5 שנים והיא נראתה מעולה כמו ביום הראשון. יש לנו ילדה שהיום בת 4 וחצי וגם ילד קטן וכלבה. על הלמינציה נשפכו בקבוקי סימילאק, פיפי, הקאות ומה לא וממש כלום לא קרה. לא יודעת היום איך הלמינציה נראית אנחנו פשוט עברנו דירה.

וואלה לפני שבוע עשיתי למינציה.

ההחלטה הגיעה אחרי ששתי אחיותיי עשו פרקטים מעץ בהרבה כסף. ועכשיו הן מבכות את כל השריטות והמכות שנראים השכם וערב על הפרקט. הלמינציה כל כך חזקה, והיא נעימה מאד, מרגישה ונראית כמו עץ, אבל לא רגישה לנעליים עם עקבים. למינציה הכי טוב והכי זול. שרון דרורי

למעלה