אני בת 38 , שמנמנה , מתה ללבוש משהו סקסי מתחת הבגדים ומרגישה כמו גברת פלפלת כשאני מנסה לדמיין עצמי עם ביריות ושות'. מה לובשים עם בטן ופולקעס כך שיראה סקסי ולא פטתי?
לא בריא לעשות דברים לעצמך בשביל מישהו אחר אם כבר את עושה משהו טוב בשביל עצמך תעשי אותו רק בשבילך - לא להתיפות בשביל מישהו אחר, ללבוש בגדים יפים ומחמיאים בשביל עצמך ולא רק לארועים, להתאפר סתם כי בא לך, להתלבש סקסי (גם הלבשה תחתונה מתחת לשמלה - העיקר שתדעי שזה שם) כי את מרגישה כך וגם כשאת לא מרגישה - זה בסוף יחזור אלייך ותרגישי סקסית ומושכת וכשאת מרגישה כך - העולם רואה את זה. בסופו של דבר החיים יהיו הרבה יותר יפים
הכי סקסי וגם הכי נוח. ביריות, רשת, ברזלים, עקבים דקיקים ותחרות זה לא נוח, לוחץ, מגרד ולדעתי גם ממש לא סקסי... סקסי זה משוחרר, לא מדוכא בתוך לבוש ארכאי ומגביל.
קודם כל מחליטים שבטן ופולקעס זה בהחלט סקסי (אני די מסמפטת את אלו שלי). ואז לובשים מה שכיף ללבוש. לי חוטיני הכי "עושה את זה". אבל זו אני, לכל אחת יש משהו אהוב אחר.
הרגישי בנוח עם הגוף שלך, זה המפתח. בטן ופולקעס הם חלקים מהותיים מאד מגופך ומגופה של כל אישה. ובניגוד למה שאולי נוטים לחשוב, אלה גם חלקים נחשקים מאד ע"י גברים. זה נשי כל כך, רך, עגלגל, מפנק. אבל כל זה לא חשוב, מה שחשוב הוא שאת תחווי ותאפשרי את החושניות שלך. משם הדרך פתוחה ללבוש מה שבא לך, או לא ללבוש מה שבא לך