פרצו לי לבית

Rinattt

New member
אני צריכה קודם שערים לפני זה...

כי אם כבר כלב אז רק בוקסר, אמין לילדים, אבל מרתיע אחרים מלבד גנבים, ומעדיפה שיהיה סגור בתוך הבית כדי שלא יבהיל ילדים אחרים או חלילה יפגע במישהו... אוףףףףףףףףף אני רוצה את הכלבה שהייתה לי, היא היחידה שאהבתי, לא ממש מתה על חיות אני,

G a v ® i e L

New member
לפי התיאור נשמע ש...

אני ממש מתאים לתפקיד ! רק מה, זותי אני יודע תסרס אותי ! ולרינתי חיבוק מנחם. גבריאל, כלב פלא על ארבע, דוקטור לחוקי תנועה.

רחלי228

New member
../images/Emo24.gif מזדהה עם כאבך

לי פרצו לרכב....לפני ארבעה ימים. וזו הרגשת שיט... לקחו תיק שהיה מוחבא בבגאז' של האוטו עם ציוד (לא יקר) אך עם ערך סנטימנטלי רב..שהקושי לשחזר אותו כבר מביא עצבים.... והצורה הברוטלית שעשו את הנזק...כואבת באופן בלתי יאמן. פתאום - יש לי הרגשה שהאוטו כבר לא שייך לי...כבר לא מאוהבת בו כמו שהייתי לפני. ניתצו חלונות, עיקמו עם לומים את הדלת... האוטו נראה כמו מתאגרף שהפסיד בקרב... מעצבן כל כך... במשטרה זיהו מיד את שיטת העבודה החובבנית כל כך ואפילו שאלו אם אני מעונינת להמשיך את הטיפול בפורצים... אין לי כוחות נפשיים לטפל בענין הזה...אז טיפלתי טכנית בנזקים והמשכתי... ושוב - קבלי -

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif

הכי מפחיד זה לישון ומסתובבים לך בבית זרים, זה מלחיץ, המחשבות שאם לא היו רק גנבים אלא פדופילים? סוטים? וכל זה... תהיי בטוחה, הדבר הראשון שעשיתי בדקתי טוב טוב את הבנות שלי, שלא נגעו הן... אח"כ בדקתי מה לקחו לי,

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif רינתי ../images/Emo24.gif

אותו דבר קרה לאמא שלי לפני כמה חודשים. ככה באמצע הלילה מישהו נכנס לביתה בלילה דרך החלון וגנב את התיק. הכי מפחיד שוא הציץ לחדר השינה שלה והיא ראתה אותו ..... איזה פחד!!! תוך שבוע היא עשתה סורגים

Rinattt

New member
איזה גנב דפוקקקקקקק

גנב לי את הפאן גם
למה? למה נו באמת למה לו פאן של איתמר? סעמאקקקק הולכת עם קוקו לעבודה...
הלכתי לעבוד... יום נעים לכולם ותודההההההה

jane34

New member
פאן? מותק אותי זה לא מצחיק בכלל

את ילדה גדולה ומספיק חכמה לעשות אחד ועוד אחד לא? יכול להיות שזה איזה סוג של חתימה? נסי לחשוב קצת אם לא תגיעי למסקנה אשמח להמליץ לך על נאשמת פוטנציאלית לחקירה ודחוף!!!!!!!!!! אני רצינית!!!!!!!!!!!!!!

jane34

New member
../images/Emo124.gifסופי בואי דחוף תתעוררי.....

צריכה את עזרתך לתת לרינת כמה רמזים להובלת החקירה במקרה הזה את נריאת לי כי מתאימה להגדרת חשיבה קרמינלית(ורד פשוט עסוקה מאד עכשיו )..... תעזרי לרינת (את יודעת למה ולמי אני מתכוונת לא?

את צריכה להיזהר..../images/Emo3.gif

כתבתי לרינתיתי קודם שהוא גנב לה את הפלאפון.. כי הוא יודע שיש לה חברות יפות...
אז אם תקבלי שיחה ממקור לא מזוהה, זה הגנב !!! אל תגידי שלא היזהרתי אותך.

נשבעת לך מהבוקר

מקבלת שיחות ממקור לא מזוהה...אולי זה הוא?
אבל בכלל, הבנתי שחושדים בגנבת....אז אין לי סיכוי

חחחחחחחחחחחחחחחח

פאן???? חחחחחחחחחחחחח טוב, אחרי שמורידים את הכובע גרב מהראש, השיער מאבד צורה, חייבים לעשות פאן אחר כך חחחחחחחחחחחחחחחחח ואולי באמת זאת גנבת ולא גנב??? או אולי זה גנב שאשתו עושה פאנים? או אולי זאת מזל בכלל????? חחחחחחחחחחחחח

תימני 62

New member
מכעיס.. לא נעים... מפחיד...

העיקר שאתן בריאות ושלמות...!! והחשוב מכל...... שלא נגעו במחשב !!!!

יערית

New member
אולי תחשבי לאמץ סורגים?

זוכרת כשאני שכרתי דירת קרקע,הפחד הגדול שלי היה מרעשים מוזרים בלילות,בכלל לא מגנבים,ציפורי הלילה היו מקפיצות לי את הלב בתקופה הראשונה עד שגם לזה התרגלתי. סורגים ,שער ,אזעקה וכל דרכי המיגון האפשריים וזה כי ..הגנבים היום לקחו פלפון וארנק,מחר יביאו את כל השכונה ויום אחד ירוקנו את כל תכולת הבית. חיבוק לשבוע מוצלח יותר רינתתי:)

למעלה