פרצו לי לבית

Rinattt

New member
פרצו לי לבית ../images/Emo46.gif

חיפשתי את הנייד שהיה לידי, נעלם... עשיתי סבב בבית 2 חלונות פרוצים והדלת לא נעולה
חוץ מתיק והנייד לא לקחו כלום, איזה מזל... אבל הפחד הזה שבלילה מסתובבים לך זרים בבית מלחיץ
השבוע התחיל לי בנאחס...

a n a t i 3 3

New member
ממש לא נעים רינתוש... ../images/Emo20.gif

מאחלת לך שבוע טוב עם בשורות טובות

jane34

New member
../images/Emo2.gif רינתוש בוקר טוב-שבוע טוב

עצוב מעצבן מכעיס לראות את מה שכתבת..... רומן ארוך יש לך את עם הסלולרי... בטוחה שגנבו לך?נראה לי חב הסלולר שאיתם את עובדת סימנו אותך זהו הלך עליך... בחודשיים 2 מכשירים
? כאלו דה? יש לי ספור יפה לך אבל זה ארוך-לפעם אחרת.... אל תתעצבני יכולה לומר לך רק מזל טוב!!!!אני רצינית אל תתעצבני במשך היום אעביר לך את כל הספור עוד קצרתי לך את רואה נתתי לך ישר את הסוף -ישר למוסר ההשכל .....בלי התקפות לב כמו שאת יודעת לעשות לי.... שבוע טוב

../images/Emo62.gifחשיבה חיובית רינת!!!

במקום למה לאמר :"השבוע התחיל בנאחס"? נכון זו הרגשה ממש לא נעימה כשמישהו זר מסתובב לך בדירה בזמן שאתן ישנות אבל בואי נראה את הצד החיובי שבדבר, לא הורע דבר לך ולבנותייך!! את הבית לא הפכחו.... את הארונות לא בילגנו... אני מבינה את התחושה הלא נעימה. ומאחלת לך שבוע טוב לך ולבנותיך

Rinattt

New member
אייייייייי מנסה לחשוב חיובית אבל

גנבו לי תיק חדש שקיבלתי מגלריה, מזל בתכשיטים לא נגע, בטח הוא לא מבין בחרוזים, כי הם רק נראים חרוזים אבל זה ממש יקר כי זה של מעצבות לפחות זה נשאר... הכי מרגיז שהמפתח של החנות היה בתיק, ואין לי איך להכנס, עכשיו מנסים לאתר לי מפתח אחר... לפחות את המפתחות של הדואר הפילו בכביש יחד עם השיקים.. סרקתי את כל האיזור, לכל השכנים פרצו ישראכרט ונייד ביטלתי

מיקי99999

New member
בוקר טוב,,,תעשי שיהיה טוב.....

ותנסי להבין שאת קורבן אחד מיני רבים,, רק שאצלך זה הסתיים בתיק ונייד. נכון שזה מרגיז,מעצבן,מפחיד,מפוצץ,,, אבל תחשבי על כל מה שלא עשו,,, לא הזיקו לבית,,,וחלילה גם לא בנפש, תחזיקי מעמד,,, כבר למדנו שדברים חומריים לא ישברו אותנו,, המשך יום נעים.

Rinattt

New member
כן, גם לשכנים פרצו...

וכן, לפחות לבנות שלי לא קרה כלום, זה הכי חשוב לי... תאמין אם היה קורה לא הייתי כותבת בפורום הייתי מחפשת בנרות מי הזיק להן ו....
ואלוהים יודע רק מה היה קורה להם... אבל זה לא עיניין התיק, הכי מרגיז זה המפתח של החנות, ואני מחכה כאן שיודיעו לי מי יחכה לי שם עם מפתח בכדי שאוכל להתחיל לעבוד
שיודיעו כבר... ותודה על העזרה שהצעת לי במסר
אין כמוך...

אופסססססססס לא נעים

וכמו שכתבו לך קודמיי, ברוך השם שזה נגמר בנייד ובתיק, ולא גרמו נזק גופני לך או לבנות
יאללה, לדווח למשטרה על גניבה, לבטל פנקסי צ'קים בבנק כולל כרטיס אשראי, ולקנות נייד חדש. ולשנות "מהשבוע התחיל לי בנאחס" ב"השבוע טוב"

Rinattt

New member
נווו שמעי איזה דפוק השוטר

מילא טופס, שאל שאלות... נשואה? רווקה? כאילו דאאאאא לא רואה 3 בנות כאן? גרושה עניתי... ואני עם טרנינג בלי איפור ועצבנית "איזה טמבל עזב יפה שכמוך?"
תתעסקקקקקקק בטופסססססססס נבהל...

Kטלנית

New member
חדש לך שוטרים מעפנים???../images/Emo4.gif

שילוב Kטלני הטרניג' ונעלי הבית המדוברות שלך שוטר מעפן
חוץ מקצין וג'נטלמן ועוד כמה בודדים לא עושה הכללות רק מביאה עובדות
שמחה שאת והבנות בסדר

Rinattt

New member
חחחחח

יש לי נעלי בית עם אצבעות גדולות ופראנץ' באצבעות חחחחח
עפתי להתארגן לעבודה, לפחות מותר לי לאחר...

נו מה?...בסה"כ שוטר..../images/Emo3.gif

תגידי.. השוטר שהגיע אלייך, זה השוטר שכותב או השוטר שקורא ?? סביר להניח שבערב, במסגרת השחזור יגיע אלייך הביתה שוטר שיפרוץ לך שוב לבית... אבל אופסססס.. אין לו פלאפון ותיק לגנוב... אז כדי לא להכשיל את החקירה (שממילא לא תניב פירות) שימי באותם מקומות בדיוק, פלאפון ותיק חדשים. בהצלחה

יווווווווווווו, מתוקה שלי.....

כמה עצוב.... ראיתי הודעה ..."פרצו לי לבית"...אבל אני בלי עדשות בבוקר לא רואה טוב...מתקרב, ממצמצת לוודא את הניק ומגלה שזו את.... מתארת לעצמי את ההרגשה - ממש לא נעים. באמת מזל שכך זה נגמר. דחווווווווווווף סורגים .....!!! אז התעודדי לך בוקר טוב ושבוע מקסים

Rinattt

New member
סורגים, אוףףףף

עוד הוצאה? אם תזכרי במפגש שהיה אצלי לא היו תריסים בסלון ובמטבח רק זכוכית ורשת, ולא מזמן עשיתי תריסים כדי למנוע מגנבים לראות מה יש לי בבית, ושיראה סגור ובטוח יותר. אני צריכה שערים דחוףףףףףף, מוזר רק בלילה אתמול דיברתי איתך שזה הצעד הבא שאני הולכת לעשות ברגע שאחסוך קצת. שערים וכלבה בוקסרית כמו שהיה לי כשהייתי נשואה והוא זרק לי אותה כי לא יכולתי לקחת אותה עד שלא יהיה לי בית משלי

Kטלנית

New member
../images/Emo4.gif תודה לאל שזה נגמר ככה נשמה

אין לך מושג כמה נבהלתי נייד ותיק לא פשוט בכלל אבל אלוהים אדירים מפחיד לחשוב על זה את בלילה עם הבנות ישנות ומשהוא מסתובב נשמתי זה נס תחשבי על זה חיים שלי שבוע טוב נשמה תודה לאל שזה נגמר ככה סורגים מפני גנבים זה יעיל ( מה עדיף נגד בעלים?????
) נשיקות חיבוקים אוהבת

עכשיו אני מבין למה דווקא פלאפון...

רינתי...ניסתי לחשוב כמו גנב..למה בכלל לגנוב פלאפון??? האפשרות היחידה שעולה לי היא שעם חברות יפות כמו שיש לך גם אני הייתי גונב לך ת'פלאפון כדי להשיג ת'מספרים שלהן.. אבל למה התיק ??? ישבתי וחשבתי, וגם פה קיבלתי הארה.. יכול להיות שהוא חשב שהמטען בתיק ???
שיהיה לך שבוע הכי מדהים בעולם !!!!

Rinattt

New member
../images/Emo46.gif

רק על זה אתה חושב? מה אני לא מספיק יפה כמו חברות שלי?
הפצצה לא הייתה בתיק הפצצה ישנה והתיק היה לידה עם הנייד
מקווה שהשבוע יגמר בטוב, הוא יגמר טוב אם אחי יפתיע ויחזור מהודו, אתמול בכיתי כבר מרוב געגועים אליו, ח ו ל ה א נ י ע ל י ו !

למעלה