** פרצו לי לאייפון??? :( **

BravoMan

Active member
תשובות:

2. את, בהגדרות החייגן במכשיר שלך יכולה לכבות אופציה שנקראת Caller ID By Google מה שימנע מהמכשיר לתשאל את השרתים של Google על כל שיחה שנכנסת למכשיר שלך.

3. תאוריות קונספירציה זה טוב ויפה, אבל:
א) אני מעדיף שיהיו הוכחות לפני שאני בוחר להאמין בהן, ותרם ראיתי הוכחות לכך ש-Google הכניסה קוד ריגול לא מוצהר.
ב) כל עוד אנחנו חיים במדינת חוק, ואני לפחות מאמין שזה כך (פחות או יותר) יש הבדל גדול בין ריגול מוסתר לבין לקיחה מןצהרת באישור המשתמש.

4. אני תוהה האם עברנו כבר את נקודת ה-"על חזור"

shoosh2607

Member
מנהל
תודה על ההבהרות

1. מצאתי והשארתי מופעל (לבינתיים לפחות)
3. גם חברות הסלולר יודעות מי מתקשר אלי, לא?
4. אולי...

noa_f

New member
כשמדובר בעסקים, את כנראה צודקת. אבל

לא מדובר רק בעסקים. הם יכניסו גם את גוגל+ לענין. ואם את חושבת שתוכלי בקלות להשאר מחוץ לגוגל+, את טועה.
כבר היום, הדרך היחידה להגיב לסרטונים ביוטיוב היא באמצעות חשבון גוגל+. בלבד.
והדרך היחידה לסגור חשבון גוגל+ אם את רוצה ״רק״ ג׳ימייל או שירותים אחרים - חבויה עמוק מאוד.
ולפני שנה וקצת הם סגרו חשבונות גוגל שלמים, כי השמות של המשתמשים לא נשמעו להם ״אמיתיים״ אלא כינויים. היום הם לא נותנים להרשם עם כינוי, רק עם שם אמיתי ועם מספר טלפון. זיהוי חד-חד ערכי.

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. אני שמחה שאת מסכימה איתי לגבי העסקים

2. אני לא מתחמקת מגוגל+. יש לי חשבון שם וגם פתחתי ללקוח שאני מנהלת עבורות את הרשתות החברתיות חשבון שם.
3. לא רק ביוטיוב אי אפשר להגיב. גם אי אפשר לכתוב תגובה לאפליקציה בפליי בלי גוגל+. ההשתלטות בעיצומה.
4. עדיין אפשר לפתוח חשבון ג'ימייל בלי טלפון. פתחתי השבוע.
5. למה נדמה לי שקרתי איפשהו שהם כן מרשים חשבון גוגל+ עם שם לא נכון?
בכל מקרה, אני לא בעד כל מהלך של גוגל אבל זה ספציפי, במתכונתו לעסקים, מדהים בעיני.

BobboVilla

New member
קראתי שזה אמור להכניס את גוגל+ לעניין בעתיד

ואז כל מי שהזין את מספר הטלפון שלו בגוגל+ יזוהה כאשר מתקשרים לטלפונים מבוססי אנדרואיד, כולל התמונה שלו (אם יש לו תמונה). אני לא נכנס לוויכוח של "פרטיות מול שימושיות", אבל כל מי שהפרטיות אכן חשובה לו, צריך לשקול האם להסיר את פיסת המידע הזו מחשבון הגוגל+ שלו.

BobboVilla

New member
התכוונתי שה-Smart Caller ID יהיה בעתיד

גם לאנשים פרטיים, ולא רק לעסקים שנרשמו לגוגל פלייסס.

וואי כן..!! האפל איי דיי זה של חבר של ידיד

אבל הוא לא הומו חח לא נראה לי שהוא כותב עם חייכנים באנשי קשר...

noa_f

New member
אם את משתמשת בו, בטח יש עוד כמוך

זה לא מזכיר לכם את הפרסומות לזהירות מאיידס: ״כשאתה שוכב עם החברה שלך, אתה שוכב עם החבר הקודם שלה ועם החברה הקודמת שלו ועם החבר הקודם של ההיא...״

noa_f

New member
רק מאמץ? אולי זה באמת כמו הפרסומת ההיא לאיידס

למעלה