פרצו לי לאוטו....

פרצו לי לאוטו....

יצאת עכשיו מהמשרד לאוטו כדאי לנסוע ללמד ספינינג... החלון ליד הנהג היה שבור... גנבו לי את המיקרופון של הספינינג (500 דולר יבוא אישי מארה"ב) ותיק ספורט עם כל המוזיקה שאספתי בשנתיים האחרונים.... אני כל כך כועסת... למה?!?!

shelycat

New member
##*$$%^^&#!!!!

מרגיז ורק ליתר בטחון אני שולחת כמה איחולים מכל הלב לבן יונה הזה. בינתיים קבלי חיבוק
ניחומים.

אני לא מצליחה להרגע...

הסתובבתי בחושך ברחובות לחפש אולי הוא זרק את התיק ספורט שלי... הדיסקים שלי!!! שנתיים עבודה!!!! אני אוספת שיר שיר וצורבת אוספים משלי... שעות על גבי שעות של חיפושים והתאמה של השיר הנכון עם השיר הנכון... לא מצאתי כלום.... ובעוד שבוע אני אמורה להדריך באירוע ספינינג ענק מול 200 איש... ואין לי מיקרופון... ואין לי מוזיקה... איזה יאוש...

shelycat

New member
..........

אין לך איזה רשימת PLAYLIST בבית? מיקרופון אמנם זה לא עסק זול אבל תמיד אפשר לקנות חדש (או לכל היותר להשאיל עד שתיקני אחד). אבל באמת אין תחליף לעבודה שהשקעת בCD.

איזו טפשה אני...

כבר המון זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה להכין לעצמי עותקים של כל הדיסקים שלי... אבל לא היה לי זמן... עכשיו אבוד...

קללות גם ממני לגנב

מקווה שהוא אכן זרק את התיק בסמוך, תנסי אולי מחר או עוד היום עם פנס לחפש בשיחים ובפחי זבל אולי הוא זרק את זה בסביבה. באמת צר לי לשמוע. מקווה שיהיו התפתחויות חיוביות, אורלי

רחלילי

New member
שיט!

איזה אנשים רעים רוע פשוט ככה אוי אני מצטרפת צריך לדבר עם מתקשרים שישלחו לגנב איזה קללה עסיסית אגב גלית תחשבי על זה בטח איזה נרקומן חשב שיש שם כסף אויש אני מצטערת כל כך שככה נגמר היום.....

אביבית1

New member
כל כך מבינה ללבך

לפני שנה פרצו לנו למונית וגנבו את מכשיר הקשר, ודיבורית. זה כל כך מעצבן. שולחת הרבה
, והמון "מילים יפות" לפורץ.

תודה... אני כל כך כועסת!

ומתוסכלת ואני לא יודעת אפילו איך לקרוא לזה!!! לא היה בתיק הזה שום דבר בעל ערך לאף אחד אחר... טייץ לספורט... מה הוא יעשה עם זה?!?! תחתוני חוטיני... הוא יזריק איתם סמים?!!.... כל תיק האיפור שלי... הוא יתחפש לגברת בזמן שיזריק את המנה הבאה?!?... נאלצתי להתקשר למכון בו היה לי הערב שיעור לבטל... חצי שעה לפני... רק חסר לי עכשיו שיתעצבנו עלי ויפטרו אוית בגלל איזה מסומם... ואני לא יכולה לנסוע הביתה כי האוטו מלא זכוכיות... והתקשרתי לבעלי שיבוא לקחת אותי... הוא באמצע שיעור יוגה ולא עונה לי לטלפון... אני שונאת את כולם עכשיו... אאאאאאאאאוווווווווףףףףףףף.........

lital_helmer

New member
אוף!!!

כל כך מעצבן!!! בטח כלום לא מנחם עכשיו...אבל בכל זאת... אני מאמינה שיבינו מה קרה ולא יכעסו..בכל זאת זאת בכלל לא אשמתך.

מאי26

New member
ממש מעצבן, אני יכולה לתאר לעצמי

את הכעס והתסכול. מקווה שיסתדר לך ותמצאי לפחות חלק מהדברים - הם זורקים לפעמים דברים בסביבה, כדאי ללכת מחר בשעות היום ולבדוק. מקווה שתמצאי לפחות חלק.

אמיקה

New member
גלגלגליתה ../images/Emo124.gif

שווה לנסות לעשות סיבוב באיזור היום-מחר, ואפילו להרים מכסים של פחי זבל גדולים (כן מסריח, אבל אולי...). פעם גנבו לי תיק מהאוטו ב"ארנולד´ס" (ליד רמת אביב), ואחיר יומיים התקשר אלי איזה בעל מכולת משיכון ל´ שהתיק שלי (עם כל המסמכים כמובן
) נמצא אצלו בפח הגדול בחוץ...(מינוס הויזה והשיקים..). וחוץ מזה - מצטרפת לדפי בהצעה לנסות לשחזר את האוסף (כמובן שאין לי דיסקים אומצה-אומצה, אבל אני מוכנה לשיר
) ועוד חוץ מזה קטן - אולי אפשר לפנות לאיזו סיפננית קולגה להשאלה זמנית? משתתפת בכעסך הנורא ומוסיפה את חרון אפי ואיחולי ש"תחנק יא מנ**ק" לגנב בן העוולה
peace

uti

New member
לפי דעתי זה משהו שיודע על הציוד שלך

יש לנו גם כמה חברות שגם הן מדריכות אירובי, ולכל אחת מהן פרצו את האוטו ולקחו את המיקרופון, מסכנה לאחת גנבו פעמיים

מבינה לליבך...../images/Emo20.gif

פעם חברה שלי ירדה מהבית שלה אל האוטו, וראתה את הפורץ בתוך הרכב!!! תוך שהיא מתקדמת לעברו, הוא תלש את הסטראו מהאוטו וברח. היא עמדה חסרת אונים, תוך שהיא רואה אותו נמלט. הוא הספיק לקחת גם איזו שקית עם חפצים שחשובים לה. אני זוכרת שהיא בכתה מעצבים. את הסטראו היא קיבלה במתנה מחו"ל והוא היה שווה יותר מהרכב כולו. אני לא יודעת אם הסיפור מנחם, אבל מקווה בכל זאת שתרגישי טוב יותר וכמו שאומרים הגדולים: "העיקר הבריאות". אגב, איפה את מעבירה ספינינג?

danonit

New member
יו, איזה עצבים!!!

מה אני יכולה לומר, כשהייתי סטודנטית גנבו לי אוטו שלא היה מבוטח. נורא מעצבן!

שמופית

New member
../images/Emo46.gif איזה תסכול ../images/Emo70.gif איזה עצבים ../images/Emo70.gif

מקווה שלפחות המיקרופון היה מבוטח ושתספיקי לקנות חדש עד לאירוע הספינינג שלך. בקשר לדיסקים - אולי תוכלי לעשות השלמות מספיננים וספינניות אחרים ? מצטערת לשמוע על המקרה - זה פשוט מעצבן ומתסכל כל כך....

אוף, זה כל כך מגעיל!

כל כך מרגיז, כשמישהו נכנס לתחום הפרטי שלך וגונב דברים כל כך אישיים שאין להם תחליף. אוףףףףףףףףףףףף! גם לנו פרצו לפני כמה שבועות, אבל זה הסתכם בגניבת הרדיו, שהיה מבוטח, וגם על שבירת הזכוכית הביטוח שילם.

fila

New member
אוי גלית../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

זה ממש נורא, מקווה שתצליחי למצוא משהו......

Hadar p

New member
אין צדק בחיי../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif אוףףףף איזה

עצבים! מקווה שאת בסדר

אוסנת123

New member
ראיתי רק עכשיו....

וחזרו לי כל התחושות של אחרי שפרצו לי את האוטו לפני כחצי שנה... בחניון של אוני´ ת"א - ניפצו חלון גנבו לי את הרדיו דיסק, דיסקים ואת המחשב נישא מהתא מטען האחורי. בדרך עשו נזק אדיר לדיבורית, לפנל הקדמי של האוטו ולאימובילייזר. רק כדי לחדד - גנבו את המחשב נישא עם כל החומר של 4 שנים באוניברסיטה (שרובו לא היה מגובה... - איזה מטומטמת הייתי...) ועם פרוייקט הגמר של התואר - שלושה שבועות לפני ההגשה ולפני סיום התואר!!!! המזל שלי הוא ששלחתי לשותפים שלי לפרוייקט את הקובץ יומיים לפני באימייל לקריאה אז היה לנו עותק יחסית מעודכן. קשה אפילו להסביר את ההרגשה. גם ככה ההרגשה מחורבנת - על האוטו ועל החלון והבלאגן (לנסוע עם הזכוכיות...), הרדיו דיסק וניחא - גם על המחשב. המחשב לא היה שווה כל כך הרבה אבל היה שווה נוחות שאין כמותה (הייתי לומדת איתו במיטה) ואת רוב החומר שעליו לא הצלחתי לשחזר עד היום..... אני יכולה רק להגיד שאחרי הרבה זמן ההרגשה עוברת.... ואני את הלקח למדתי - שום דבר לא נשאר באוטו. פשוט כלום. ובכל מקרה שאני חייבת להשאיר דברים באוטו אז הם בתא מטען ובשום פנים ואופן אני לא מעבירה אותם לשם בחניון אלא בבית (אני חוששת שפרצו אלי בגלל שפתחתי את התא מטען בחניון ואולי ראו משהו...) חבל שיש כאלה אנשים....

למעלה