פרצופו של הכיבוש 5/4/2005

epitaph

New member
יותר כמו...

פרצופו של חוסר האמון בשוטרים הפלסטינאים. לא צריך לחכות שהם ירו בך באמצע סיור משותף כדי להבין את התיסכול והחוסר אמון של החיילים. לא שזה הופך את זה לצודק או לנכון שהם הרביצו להם אבל זה גם לא ממש קשור לכיבוש, ולהציג את השוטרים הפלסטינאים כמו מסכנים זה באמת מטומטם. ושוב, אם אתה רוצה שדברים כאלה לא יקרו, תתגייס לצה"ל ואל תיתן לזה לקרות, המ"פ הוא שמאלני על גבול הקיצוני, אבל הוא היה מ"פ בצה"ל, איך זה מסתדר? פשוט, ציטוט שלו "אם אני לא הייתי נותן את הפקודות כאן, אז לא הייתי יכול לדעת שאני עושה את הדבר הנכון", הוא מאמין במה שאתה מאמין, אבל הפעולה שלו הרבה יותר רציונלית ומחושבת משל הסרבנים, הוא מנסה לשנות מבפנים.

כרגיל...

שיפוטיות, נקיפת אצבע כמו ילד קטן, פסקנות, 0 ניתוח נתונים, 0 ידיעת הרקע לאירוע, 0 הבנת הנסיבות, ישר ללכת להאשים את ה"כיבוש". כמה קל, כמה מטומטם...

למה אף אחד לא מראה את

פרצופם של המחבלים?! למה?! למה הם יותר טובים מאיתנו? הדם שלהם יקר יותר מאיתנו?! איזה כיבוש בראש שלך?! למה אתה לא מציין את זה שהמחבלים רוצחים אותנו? למה לזה אתה לא מביא עובדות?!ודעות? וכל הטפאק הזה? מה אתה מנסה לעשות בעצם? יחסי ציבור לפלסטינאים שרוצחים יהודים? אתה סנגור שלהם? עורך דין? משהו? למה אתה לא מציין את כל ההרג של התינוקות והמבוגרים והילדים והחיילים שלנו? וחוץ מזה...כשניתן את השטחים,,עזה גוש קטיף רמת הגולן קדומים ועוד.. ראשית אסור להעביר משם קברים ובתי כנסת שנית,אתה חושב שמלחמה לא תהייה? שזהו? יהייה שקט שלווה ושלום? לא ירצחו אותנו יותר? עד שהמדינה לא תהייה בידיי המחבלים - הם לא ישקטו.. זוועה אתכם השמאלנים - אתם פשוט גורנישט.

KatyRose

New member
כן כל הסרבנים חושבים

שאם נצא מהשטחים ונפסיק להיות שם יבואו הפלשתינים, יעניקו לנו זר פרחים, חיבוק גדול ואז נדלג יד ביד בשדה פרחים כשברקע מתנגנת מנגינה סקוטית עליזה ויחד נקפוץ על עננים ורודים לעבר הקשת בענן

למעלה