"פרצופה של המדינה".

TheHock

New member
באמת בושה,

אני מאד מקווה שמדובר במקרה בודד של כמה שוטרים עם משהו מסובב בראש (בד"כ אני מאד מכבד שוטרים אבל פה אין על מה לדבר בכלל).

CANDY MAN

New member
למה זה מפליא אתכם??

במדינה דמוקרטית שבה אסור ביום שבת שתפעל תחבורה ציבורית בגלל ציבור של אוכלי חינם למה שלא יעצרו 2 הומואים שמתנשקים... המדינה שלנו היא חיקוי עלוב שיש לדמוקרטיה ובהכל אשמים החרדים והמפלגות החרדיות הפאשיסטיות!

La Gamba

New member
עדיפה מדינה יהודית על פני מדינה

דמוקרטית. חוץ מזה, מדינה שהיא יותר מדי דומקרטית הינה מקום חרא להיות בו.

CANDY MAN

New member
עדיף להיות גזען מאשר לו נכון?

תראה איך המדינה שלך מתפקדת... חייל משרת פה כמו כלב ואז כשהוא מת למען המדינה מגלים שהיהדות שלו שלו לא תקינה וצריך לגרש את המשפחה שלו.... ואם אתה תומך בזה אז תסתכל במראה ותבכה. וחוץ מזה שבינתיים המדינה שלך היא 19 אחוז ערבים אז אל תחשוב שאנחנו כאלה מוצלחים בתור מדינה יהודית, ועדיף להיות מדינה דמוקרטית שבה אתה חי לפי איך שאתה בוחר לחיות ולא לפי החלטה של כל מיני "חכמים" גדולים ופאשיסטים שמנהלים לך את החיים (ע"ע עובדיה...)

udi17

New member
לה גמבה

שאתה אומר מדינה יהודית, יש לזה שתי משמעויות: א. מדינה הלאום היהודית ב. מדינת הדת היהודית. אם אנחנו מפרידים דת ומדינה,זה לא אומר שזהו: "אנחנו לא יהודים",ו"שזאת לא המדינה היהודית". אגב, לדמקורטיה באמת יש הרבה חסרונות,בייחוד שאתה חי במדינה שיש לה את מספר האוייבים הכי גדול בעולם. דמוקרטיה בשעת מלחמה, מקשה מאוד...אבל בטח שזה לא אומר חלילה שצריך לוותר עליה,כי יש לה גם יתרונות רבים. וכמו שאמרת,ככה בלי לחדד את הנושא: " יותר מדיי דמוקרטית,חרא לחיות בה".

TheHock

New member
אם כל הכבוד ליהדות

אני רוצה להתנשק עם חבר שלי בלי שאיזה שוטר יבוא ויתחיל להטריד אותנו.

CANDY MAN

New member
צודק בהחלט!

ואני רוצה בתשעה באב להחליט לבד עם אני בצום או לא ולא שחבורה של נודניקים בשחוק יקבעו זאת בשבילי!

La Gamba

New member
סליחה אם זה נשמע כך

אבל לא התכוונתי להצדיק את מה שפורסם שם, גם אני הזדעזעתי מהכתבה (שלחו לי אותה אתמול), וההודעה שמעלי לא הייתה קשורה לפתיחת השרשור, אלא להודעה שמעלי. אני לא רוצה לחיות במדינה שבה מכריחים אותי להיות חרדי, אני לא רוצה לחיות במדינה שבה אין לי זכויות. אבל, אני לא רוצה שהמדינה הזאת תתאבד את אופייה היהודי תמורת הדמוקרטיה, שזו סתם תהיה חיקוי לארה"ב. הגבתי על כך שנאמר שישראל אינה דמוקטיה טובה, בגלל שיש בה חוקים יהודים. (ואפילו אלה מועטים, ומוגזמים בחלקם) פשוט הבהרתי שאופייה היוהודי של המדינה יותר חשוב מדמוקרטיה טהורה. (שמאפשרת קיומם של מפלגות אנטי דוקרטיות). אם המדינה הזאת מספיק דמוקרטית, השוטרים הנ"ל יצטרפו לסטיסטיקת האבטלה אם לא לסטיסטיקת השב"ס. אין כל קשר בין אופי יהודי, לבין הומופוביה (ראו את דוד ויהונתן).

.המוסד

New member
רק רגע!

המשטרה טוענת שהשניים עברו על החוק, שקיימו יחסי מין אוראליים, או משהו בסגנון, כך נכתב באתר של ידיעות על פי מה אתם קובעים שהם צודקים?

.המוסד

New member
כנראה אתה לא הוכשרת די הצורך

בהבנת הנקרא, אני אחזור שוב, "יחסין מין אוראליים"

די פשוט:

1. תחנת המשטרה מסרבת לחשוף את זהותו של השוטר שניסה לעצור את השניים מלכתחילה, וזה בהחלט דבר מחשיד, שבכל מקרה יש כאן בוץ מסוג זה או אחר. 2. השוטרים הירושלמים כבר הפגינו את חיבתם לקהילה ההומולסבית-טרנס בהזדמנויות אחרות. 3. ביה"ח וודאי ייאמת שהנער סובל מחבלות בכל חלקי גופו, מה שלא אמור לקרות תוך שימוש בטכניקה של מעצר חשוד, אפילו מתפרע. חבלות כאלו עשויות להגרם רק מהתעללות פיסית. 4. השוטרים מנעו מהשניים כל קשר עם הסביבה (יש להניח שנערים בגילם לא יהגו תכנית אימתנית לרמאות תקשורתית, חצי שעה אחרי שנעצרו ועודם שוהים בתחנה ונתונים ללעג מכל כיוון) החיצונית למספר שעות, עד שחרורם. מחשיד?

TheHock

New member
על מה אני קובע שהם צודקים?

אתה יודע מה אני לא יכול להיות בטוח. אבל נראה לי מוזר שלא נתנו להם לתקשר עם הסביבה מחוץ למשטרה במשך 4 שעות של מעצר, עצרו אותם מבלי לומר להם על מה, כבלו ילד בן 18 באזיקים, ושעל מנת לעצור שני נערים על מעשים בלתי נאותים בציבור לכאורה היו צריכים מעל לניידת אחת. אני יודע שכאשר אני במשא"ז שיש מקרה של שוד אני שומע על לא יותר מניידת אחת שנוסעת למקום - אז על מקרה כזה?!

למעלה