אופיר יקר וחביב!
א. צר לי שלא נכחתי במפגש למרות הרצון העז להיות שם. זה אחד הספיחים מהתאונה שלפני פחות משנתיים. מקווה להגיע למפ]גש הבא.
ב. טרם הספיקותי לקרוא את כל התגובות וספק, אם אקרא אותן (מצוקת זמן). עם זאת אני מניח, שלא התכוונת למנהל האתר עצמו הרב ד"ר ישעיהו רוטר (ניצן אור), שפעל כדין. אתר "רוטר.נט" איננו אתר דתי מובהק אולם יש לו מדיניות, שלא לתת במה לנושאים השנוים במחלוקת בציבור הדתי. מתוך קריאת תגובות אחדות אני יודע בוודאות, שהגולשים בו אינם נמנים עם העילית שבחבורה הדתית ולפעמים מרשים לעצמם לפרוץ את סכר לשונם ולהשתלח בצורה בלתי ראויה (בלשון עדינה) במי שחושב אחרת מהם. אני מניח, שגם התגובות במקרה דנן לא היון מאוזנות כלל ובמיוחד אלה של שי מנדל ושל פסקל, שככל הנראה לא היו עוברות צנזורה כאן בפורום זה. משמע מכאן, שמנהל פורום רשאי לקבוע מדינות פרסום בפורום אולם מעל לכל יש את מנהלי האתר, שהם הפוסקים האחרונים ולא ניתן לערער על דעתם.
בל נשכח, שאם נקרא היטב את התגובות, נבין, כי ככל הנראה החסימה לא הייתה על רקע הנטייה המינית אלא על רקע פרסום דברים (על מצעד הגאווה) שלא היו לרוח הפורום. המנהל הוזהר כמה פעמים ומשלא שעה לאזהרות, נחסם לחלוטין. הבנתי, שמדבר במנהל מוערך אבל יש מדיניות וצריך לכבד אותה.
עכשיו תחשוב על עצמך, אופיר, פועל בניגוד לרוח "תפוז" ומפרסם דברים הפוגעים בתדמיתו של האתר. כלום תצפה לחסד מצד הבעלים?
אז לא צריך להתלהם אלא צריך להסתכל קצת יותר לעומק. חוץ מזה אני ר וצה לומר כאן במפורש בלי שום לנטייתי או לדעתי על ההומואים, שמעלה אחת טובה עבורי יש ב"רוטר.נט": כדי לכתוב שם בפורומים יש לשלם סכום חד-פעמי. אילו היה מדובר בכתיבה איכותית לא הייתי מתקשה להיפרד משלושים ש"ח. עם זאת בשל סגנון הכתיבה הפרוע אני מעדיף לכתוב כאן ולא ברוטרנט.
מצאו חן בעיניי התגובות של הדוקטור. הנה אחת מהן:
מתאריך 17.11.11
47 הודעות, דרגו את to_r יום ששי י''ח בסיון תשע''ב 01:04 08.06.12
288. התאוריה השלטת היום
תגובה עבור הודעה מספר 272
מה שהראו בכמה מחקרים שבזמן הלידה של גברים הומוסקסואליים הייתה הפרשה מוגברת של הורמון מסוים אצל האמא ( והטענה שזה מה שהשפיע אחכ על הנטיה המינית שלהם).
אין לדבר הזה טיפול.
דווקא להרבה אנשים פה שסובלים מהומופוביה ( זה דווקא כן נחשב למחלה)
יש טיפול