פרצופה של המדינה

avitano

New member
ימני קיצוני = הומופוב?

אני גם ימני בדעותיי, יש כאלה שיגידו ימני קיצוני
ואני מכיר עוד רבים כמוני

תראה איזה תגובות מזעזעות

הגדרה של ימני קיצוני

ישנה הגדרה בינלאומית של המושג הזה והיא בשני מישורים: המישור האחד-שינאת השונה והמיעוטים, (כולל הומואים), ורצון לשמור על "טוהר הלאום/גזע", והמישור השני- כלכלה פרטית ללא התערבות ממשלתית. פחות מיסים ופחות סעד ממשלתי לאוכלוסיית מצוקה או לעסקים כושלים.
בארץ ההגדרה לימני קיצוני אולי קצת שונה, אבל בכל זאת היא לא מנותקת מההגדרה הבינלאומית

Nחמן

New member
אופיר יקר וחביב!

א. צר לי שלא נכחתי במפגש למרות הרצון העז להיות שם. זה אחד הספיחים מהתאונה שלפני פחות משנתיים. מקווה להגיע למפ]גש הבא.
ב. טרם הספיקותי לקרוא את כל התגובות וספק, אם אקרא אותן (מצוקת זמן). עם זאת אני מניח, שלא התכוונת למנהל האתר עצמו הרב ד"ר ישעיהו רוטר (ניצן אור), שפעל כדין. אתר "רוטר.נט" איננו אתר דתי מובהק אולם יש לו מדיניות, שלא לתת במה לנושאים השנוים במחלוקת בציבור הדתי. מתוך קריאת תגובות אחדות אני יודע בוודאות, שהגולשים בו אינם נמנים עם העילית שבחבורה הדתית ולפעמים מרשים לעצמם לפרוץ את סכר לשונם ולהשתלח בצורה בלתי ראויה (בלשון עדינה) במי שחושב אחרת מהם. אני מניח, שגם התגובות במקרה דנן לא היון מאוזנות כלל ובמיוחד אלה של שי מנדל ושל פסקל, שככל הנראה לא היו עוברות צנזורה כאן בפורום זה. משמע מכאן, שמנהל פורום רשאי לקבוע מדינות פרסום בפורום אולם מעל לכל יש את מנהלי האתר, שהם הפוסקים האחרונים ולא ניתן לערער על דעתם.
בל נשכח, שאם נקרא היטב את התגובות, נבין, כי ככל הנראה החסימה לא הייתה על רקע הנטייה המינית אלא על רקע פרסום דברים (על מצעד הגאווה) שלא היו לרוח הפורום. המנהל הוזהר כמה פעמים ומשלא שעה לאזהרות, נחסם לחלוטין. הבנתי, שמדבר במנהל מוערך אבל יש מדיניות וצריך לכבד אותה.
עכשיו תחשוב על עצמך, אופיר, פועל בניגוד לרוח "תפוז" ומפרסם דברים הפוגעים בתדמיתו של האתר. כלום תצפה לחסד מצד הבעלים?
אז לא צריך להתלהם אלא צריך להסתכל קצת יותר לעומק. חוץ מזה אני ר וצה לומר כאן במפורש בלי שום לנטייתי או לדעתי על ההומואים, שמעלה אחת טובה עבורי יש ב"רוטר.נט": כדי לכתוב שם בפורומים יש לשלם סכום חד-פעמי. אילו היה מדובר בכתיבה איכותית לא הייתי מתקשה להיפרד משלושים ש"ח. עם זאת בשל סגנון הכתיבה הפרוע אני מעדיף לכתוב כאן ולא ברוטרנט.
מצאו חן בעיניי התגובות של הדוקטור. הנה אחת מהן:

מתאריך 17.11.11
47 הודעות, דרגו את to_r יום ששי י''ח בסיון תשע''ב 01:04 08.06.12

288. התאוריה השלטת היום
תגובה עבור הודעה מספר 272

מה שהראו בכמה מחקרים שבזמן הלידה של גברים הומוסקסואליים הייתה הפרשה מוגברת של הורמון מסוים אצל האמא ( והטענה שזה מה שהשפיע אחכ על הנטיה המינית שלהם).
אין לדבר הזה טיפול.
דווקא להרבה אנשים פה שסובלים מהומופוביה ( זה דווקא כן נחשב למחלה)
יש טיפול

נחמן מספיק תמיד להצדיק את השונאים אותך

עוד לפני שנה וחצי נדהמתי מאוד מדעתו המכוערת והבהמית ביותר של רוטר שאליה נחשפנו לפני שנה וחצי שבה הוא התבטא כמו פח אשפה. בין השאר הסביר "לגולשיו" המלומדים מדוע קוראים להומוסקסולים "נושכי כריות". וכך ד"ר ומחנך בישראל מסביר בשער העיר: "בזמן שהאחד "בוחש בקקי" של השני, חברו נושך את הכרית מהנאה". כן צריך לכתוב את הדברים הבוטים, הדוחים ותת-רמה האלו כלשונם, זוהי בושה שהוא רב בישראל ועוד מנהל אתר "כה מכובד".

לכן לא מפתיעה כלל הצנזורה הבולשיביקית שהוא ערך לכתבה. אדם הגון היה אולי מצנזר אותו, אבל היה גם מצנזר עשרות תגובות מחליאות, שונאות, אנטי-תורניות שלא מכבדות שום צלם אנוש. את זה הוא לא טרח לעשות בצביעותו. הצנזורה היא חד-צדדית. ולחשוב שהאיש הזה היה המחנך שלי בכיתה ח'. גועל נפש.

מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.

Nחמן

New member
תודה על האינפורמציה

כבר כתבתי בתחילת דבריי, שהפורום שלנו איכותי עשרת מונים על הפורומים של רוטר. עם זאת "אין לו לחכם אלא מה שעיניו רואות" ואני התייחסתי אך ורק לנקודה, שבה נחסם מנהל הפורום על רקע דברים, שלא הלמו את הפורום. בכגון זה ראיתי סיבה מוצדקת לכאורה לחסימתו כשם שגןלשים שהתבטאו בצורה מכוערת, שאיננה הולמת פורום זה, נחסמו אף הם.
אינני מעריץ של הרב רוטר כלל. לאו דווקא על רקע השקפתו בעניין ההומואים אלא על רקע בתיבתו המתנשאת. אני חושב, שאם נלך מספר שנים אחורה למנהל האתר הקודם (שבמקרה הוא גם בנו נועם) יתכן, שיש מקום להתגעגע אליו. אולי עוד יבואו ימים כאלה.

צר לי על הדברים הקשים בסיפא. עם כל הרצון הטוב ללמד זכות עליו, אני עצמי עד להם ובעל כורחי נאלץ להסכים עם כל מלה שלך. אשרינו, שיש לנו את הפורום שלנו ואני בטוח, שכך היה הדבר גם לו היה הפורום עוסק באקטואליה בניהולו של אופיר.

והנה עוד כמה תגובות עבורך, נחמן, שתוכל לחבק:

"ברוך השם אני אבא וממש עוד מעט יש לי עוד לידה, ולא נראה לי שעם חינוך נכון זה יקרה !!!
וצר אופקים זה אתה שלא מוכן לקבל את שה שאני דתי והומו נוגד את הדת!"

"צעירים לא הומואים יכולים להפוך להומואים בהנתן ההזדמנות.
אם על ידי פיתוי של כסף, סמים או בילויים.
להיות הומו זו סטיה מינית שהיא גם התנהגות נרכשת וגם מולדת."

"כמה כריות אתה קונה בחודש?" (במיוחד לרוטר)

"חולי נפש וסטיה צריכה להיות מוקעת"

"הומו= מחלת נפש! יש טיפול פסיכיאטרי לזה "

"הומו גאה ואמיץ הוא רק הומו שנכנס למסגד עם שמלה ובלי תחתונים. "

"אתה יודע איזה חג הם הכי אוהבים? חג הגייז כי אז גוזזים את הצאן להכנת כריות "

ועוד רפש וסחי.

אלו תגובות לגיטימיות כמובן, שלא דורשות צנזורה, נכון נחמן?

Nחמן

New member
מה אומר ומה אדבר?

צדקת ממני.
אני מצטרף לדבריך ומביע שאט נפש מן הדברים. יודע מה? פעם חשבתי לפרסם ב"רוטר נט" עסק, שהייתי שותף לו. היום אפילו אינני חושב על כך לו היה זה תלוי בי.
תודה על ההבהרות.

Nחמן

New member
מה אתה אומר???

ממש קשה להאמין!
עם כל המחלוקת עליו בנושאים מסוימים ללא ספק היה אדם פעיל ומלא מרץ בעשייה ציבורית.
עולם הפוך.
יהי זכרו ברוך.

avitano

New member
לא יצא לי להכיר את הפעילות שלו בעשייה הציבורי

הציבורית

יצא לי להכיר אותו רק בנסיבות עגומות באופן כללי ובאופן אישי אליי
אם כי מה שהיה היה

המדליק22

New member
לא הבנתי אם הוא בעצמו לעג לחבר'ה בקטע

זה היה הוא או בנו?
איזה הזוי אם כך שלפני מס ימים דובר
עליו שהוא באתר שלו עשה מה שעשה.
לא יודע לומר אם זה סימן מלמעלה...

avitano

New member
הוא...

אני מכיר אישית את המנהל שהודח
הוא בסך הכל פרסם מאמר בנוגע למצעד הגאווה
באותה שניה הוא נחסם

עזוב אותו
אני עצמי גולש בפורום 10 שנים
ברגע שהוא ידע שאני הומו הוא חסם אותי מהפורום
ואז נרשמתי בכינוי חדש והסתרתי את הנטיה (כי אני משתמש בפורום)

Nחמן

New member
אני יודע

שלמרות השכלתו האקדמית והתורנית היו רבים שחלקו עליו בצדק או לא בצדק. עם זאת המחלוקת הייתה על השקפה ולא אישית. בכל זאת נראה לי, שהוא תרם תרומה עצומה לעולם האינטרנטי ושמו ייזכר לטוב.
נראה, שאך טבעי הוא, שבנו נועם יבדל"א ש"מכר" לאביו את זכויותיו בהקמת האתר כנער בן 16 יירש בחזרה את האתר וינהל אותו מעתה באופן אוטונומי מוחלט. אולי הוא יביא שינוי על אף שאינני מכירו כלל.

wowowoo

New member
יז"ב! מה היו אומרים על זה "ארץ ישראל שלנו"?

(אלה שיודעים ששרון, אולמרט, הרה"ר לצה"ל, האלוף הראל כולם נדפקו בגלל ההתנתקות!)
חח

למעלה