פרץ = סכנה

bhnadav

New member
בדיוק מהסיבה הזאת,

כלומר בדיוק מהסיבה שלא נולדים אם הנהגה אלא זה משהו שצריך לרכוש (לדעתך לפחות) - אסור לתת לאדם שאין לו ניסיון במערכת הפוליטית, ולא תיפקד כשר בכיר מספר פעמים, לבוא ולהיות ישר מספר 1. זה מתכון לאסון, לדעתי. והאמירה שעמיר פרץ אינו מושחת היא פשוט שקרית. אוקיי, אריאל שרון מושחת, זה ידוע, אבל לבוא ולומר שעמיר פרץ נקי כפיים זו דמגוגיה.

Nellie Bly

New member
להפך

לעמיר יש ניסיון במאבקים.הוא יודע להלהיב הוא סוחף אחריו אנשים. הוא העלה דברים בעלי סדר חשיבות רב לסדר היום הציבורי,הוא ניהל מאבקים כנגד תקציבי הממשלה הקפיטליסטית,הוא נלחם למען העובדים.יש לו דרך,יש לו חזון-ואני מאמינה שהוא יכול להוביל את המדינה לעתיד טוב יותר. נכון-עמיר הוא לא נקי כפיים,אף פוליטיקאי הוא לא 'נקי כפיים' אבל ביחס לשרון-הוא בהחלט פוליטיקאי שלא הייתי משבצת אותו במשבצת המושחטים.

bhnadav

New member
את קוראת את מה שאת כותבת?

הרי זה מגוחך! "לעמיר יש ניסיון במאבקים.הוא יודע להלהיב הוא סוחף אחריו אנשים. ,הוא ניהל מאבקים כנגד תקציבי הממשלה הקפיטליסטית,הוא נלחם למען העובדים.". באמת נראה לך שזה כל כך שצריך כדי להיות ראש ממשלה? להילחם נגד ממשלות? לנהל כל הזמן מאבקים? להפגין כל היום? לשבות? אוי לנו. ובקשר לשחיתות - כולם יודעים מה הקשר בין עמיר פרץ לוועדים הגדולים במשק, ועם אילו מתפקדים הוא נבחר.

Nellie Bly

New member
אני לא קוראת מה שאני כותבת

נראה לי בזבוז זמן,בייחוד שיש לי ערמת ספרים שמחכה שאני אפתח אותה ממש לידי. וכן-אני חושבת שאדם מלומד שניהל מאבקים,שסחף אחריו אנשים,שהלהיט אותם,שהצליח לזעזע-בהחלט מתאים להיות ראש-ממשלה.

bhnadav

New member
בעת שכותבים גם קוראים ../images/Emo8.gif

[זה היה במקום לכתוב לך - "את שומעת את מה שאת אומרת?"] סבבה, אם זה מה שאת חושבת אז הבעייה היא פשוט בתפיסה לגבי כישורים שצריך ראש ממשלה. בעניי, ארגון מאבקים ושביתות עובדים אלה לא דברים שמספיקים כדי להיות ראש ממשלה. והאמת - הפתעת אותי שזה כל מה שגורם לאנשים לבחור פרץ. אם זה כל מה שיש לו להציע, שכנעת אותי - אסור לו להיות ראש ממשלה (בקנדציה הנוכחית לפחות).

אייל129

New member
ואני שואל אותך ותענה לי בשיא הכנות

איך אפשר להמשיך ולהפקיר את המדינה בידיים של שרון?!?!?!? איך אתה והרבה מאוד אנשים עדיין לא קלטתם מי זה שרון?! איך אתם עדיין לא שמים לב שהוא מושחת??!! איך עדיין אתם לא שמים לב שהוא דיקטטור?!?! איך עדיין אתם לא שמים לב שגם המשפחה שלו שהיא היחידה שעוזרת לו באמת בניהול המדינה מושחתת לא פחות ממנו?!?!? וביבי...... כבר הספקתם לשכוח?!?!?! אתם רוצים שוב אותו ואת שרה בניהול המדינה?!?! מפתיע אותי עד כמה הזכרון של האנשים במדינה הזאת הוא קצר!!! ואני חשבתי שאלצהיימר היא מחלה של אנשים זקנים...

SHRlKE

New member
באמת מפתיע

"וביבי...... כבר הספקתם לשכוח?!?!?! אתם רוצים שוב אותו ואת שרה בניהול המדינה?!?! מפתיע אותי עד כמה הזכרון של האנשים במדינה הזאת הוא קצר!!! ואני חשבתי שאלצהיימר היא מחלה של אנשים זקנים... " שאתה לא זוכר שדווקה בתקופת ביבי הפליסטינאים נלחמו בטרור והפיגועים ירדו לאפס והוא חיסל את גרעון שהממשלה השמלאנית השעירה אחריה. רגע אתה חושב שאיזו שהוא מנהיג לא מתיעץ עם אישתו אני בטוח שקלינטון התיעץ עם הילארי ואין שום פסול בכך.

אייל129

New member
איש יקר,

אתה שכחת שגם בתקופתו היו פיגועים ובתקופתו הכלכלה התדרדרה פלאים ולא נכנסו שום השקעות זרות לארץ, אבל מה שהכי חשוב ששכחת זה את השחיתות הנוראה שלו!!! ובגלל זה הוא הובס לאחר מכן בבחירות וברח מהליכוד ומהארץ, אז תפסיק להיתמם ולזרוק סיסמאות לאויר...

SHRlKE

New member
בתקופתו

בכל התקופה שלו היו איזו 3-4 פיגועים בניגוד לתקופה של רבין שכל שבוע התפוצץ משהו. הוא היה צריך לייצב את הכלכלה אחרי הגירעון הענקי שהשאיר בייגה וזה מה שהוא עשה והצמיחה בתקופת ברק שבאה מיד אחרי הזה זה תוצאה ישירה של זה. אל איזו שחיתות אתה בדיוק מדבר?פרשת המתנות שהתברר שזה זאת היית סתם המצאה עיתונאית ואפילו לא הוגש כתב אישום.אתה יודע במדינה דמוקרטית חייבים גזר דין לפני שקובעים שבן אדם אשם אבל אצלכם זה עובד הפוך. והוא לא נבחר כי התקשורת היית מגוייסת נגדו.או שאתה רוצה להגיד שהתקשורת אהדה אותה באותה תקופה?

bhnadav

New member
אין לי שום בעייה עם שרון.

כמעט על כל פוליטיקאי היום אפשר למצוא מעשי שחיתות, ואם תחפש אצל ראשי ממשלות בעבר, מהמוערכים והידועים ביותר, גם אצלם תמצא עבירות שקשורות למימון קמפיין בחירות. זה דבר ידוע ומוכר, והיועץ המשפטי אמר את דברו בנוגע למקרה הספציפי של שרון. גם עמיר פרץ נבחר במשפט מתפקדים מושחת. בכל מפלגה שמכבדת את עצמה אפשר להצביע בפריימריז רק אחרי שנתיים של חברות במפלגה, לא שבועיים!

gidi2005

New member
שחיתות היא לא רק כספית היא במיוחד

מוסרית השקר החצוף הזה של דין תא כדין נצרים וגרימה לעליהום על מצנע בציניות בגועל זו אחת השחיתויות הגדולות ביותר שמימון הבחירות כשלג ילבין .

bhnadav

New member
אה, עכשיו אתה כועס על שרון

שעשה את ההתנתקות למרות שלא אמר זאת לבוחריו במערכת הבחירות? נו באמת. הרי אנשים כמוך מתים לשלום ולתהליכים בנושא הזה, אז לכעוס על שרון ש"שיקר" (?!) לבוחרי הימין? מה אכפת לך מזה?

GODnapoleon

New member
נצל"ש שאלה קטנה

תגידו מאיזה גיל אפשר להרשם למפלגה מסוימת?

bhnadav

New member
לא התפקדות, מן הסתם.

אבל למפלגות יש גם "נוער", כמו נוער העבודה, נוער ליכוד, נוער מרצ וכו'.

bhnadav

New member
ו../images/Emo32.gif קטן -

כתבתי זאת לפני כמה זמן בנוגע להאם יהיו 2 מערכות בחירות הפעם, ואני אכתוב זאת שוב - לדעתי גם אם עמיר פרץ יקבל הכי הרבה מנדטים בבחירות האלה (דבר שבהחלט יכול לקרות) - הוא לא יהיה ראש הממשלה. למה? כי בגלל שהוא צריך את שרון בשביל זה, שרון יוכל לסרב להצטרף לממשלתו ועל כן פרץ לא יוכל בשום סיטואציה שהיא להיות ראש ממשלה.

gidi2005

New member
אחי פתאום תראה את כווווווווולם

מצטרפים לפרץ חוץ מקדימה הליכוד יחבור לפרץ כנגד החוואי .המנדטים של קדימה היום משקפים את מצב הרוח היום .אני מרגיש מהפך חברתי ענק .וכל מה שינסה שרון לעשות עיי הדגשת העניין המדיני לא יצלח לו .העם נשבר לו .

למעלה