פרץ הידידות...

Digi Lista

New member
פרץ הידידות...

אחד הפרקים היותר אהובים עליי בחלק הזה של העונה. דיוויס לדעתי נורא מסכן מהסיבה שהוא אומר שאולי סמל החברות שייך למי שיש לו הכי פחות חברים,זה אומנם לא המשפט האחרון שיאמר וגם לא הראשון שנאמר בסגנון אבל כשאדם אומר כזה דבר כנראה שהוא מרגיש בודד ואומנם אישית לי אין בעיה עם בדידות והרבה פעמים אני אפילו מעדיפה לעבוד לבד אבל אני יודעת כמה זה קשה,כמה זה עצוב וכמה זה כואב המון פעמים,אני נשמעת קיטשית אבל זה באמת אחד הדברים שיותר קשה לי לראות ולשמוע,זה מזכיר לי אירועים וחוויות שאולי עיצבו אותי כבנאדם והשפיעו עליי אבל הם לא בהכרח מסוג הדברים שאני רוצה להרגיש שוב,אני אפילו לא בטוחה שאני רוצה להיזכר בחלקים מהעבר הלא רחוק בכלל שלי(עד כמה זקנה לעזאזל אני נשמעת כשאני מדברת ככה?ממש סבתא
) למרות שהם חלק ממני ובלי עבר אין עתיד... אני יודעת שחלק יגידו שדיוויס אשם בהכול,אולי זה נכון(אם כי אני עדיין טוענת שמתייחסים אליו לא בהגינות)אבל הוא עדיין מסכן ומאט וטאי דיי מעצבנים אותי,בעיקר מאט,יש ביחס שלהם(דגש על מאט) משהו מכעיס,מין התנשאות מסוימת ואני לא אוהבת אותה,טי.קיי צודק בדברים שהוא אומר אבל הוא יותר מידיי מנסה להראות את זה והמשפט שהוא אמר לדיוויס לגביי פיתיון להקרבה למען שחרור פטאמון היה ממש מגעיל. קודי בכלל מוזר,מאיפה הוא הוציא את רעיון המשחק דמקה כבסיס לחברות?עזבו אני לא באמת רוצה לדעת... שמתי לב שבקטע של הקרב כשוימון כבר גדל עם ביצת החברות דיוויס ומאט נעצרים ומדברים שזה סבבה אבל באמצע קרב?אני הייתי מתקיפה אותם בשלב הזה...מצד שני דברים כאלה תמיד קורים בסדרות ככה שאין מה להתלונן... נזכרתי במשהו שרציתי לכתוב לפני כמה ימים-בפרק עם מימי,למה בעצם מימי באה?לכמה זמן?עם מי היא באה?לא עלה לה הרבה כסף לבוא רק בשביל לקפוץ לביה"ס ביום שבת ולהיות עם החבר'ה בעולם הדיגיטלי?כלומר ברצינות אפילו שעות הטיסה מאמיריקה ליפן אורכות יותר זמן מהביקור שלה...טוב,אין מה לדאוג לה... נראה לי שלא שכחתי הפעם כלום,אבל בואו לא נבנה על זה

Vapory

New member
היום ראיתי..

פרק בסדר.. לא פייר שדווקא הדמות השנואה עלי מקבלת עוד דיג'יביצה.. אבל מילא.. וורמון חממוד! מסכן פאטומון!! וטנטומון המרגל חח

איזה פרק יפהההה

ודיוויצ'ון היה כזה חמוד^.^ וגם קצת מסכן): לא אהבתי את זה שעשו כאילו אין לו חברים, כי נער המשקפת דווקא אמור להיות אחד כזה שיש לו הרבה חברים, ולא ממש רע לו. אפילו שכאילו הוא לא היה בסדר בזה שהוא לא היה מוכן להקריב את עצמו/להילחם למען החברים די ריחמתי עליו, לפחות אחר כך הוא הבין. דווקא אני לא מבינה מה הבעיה עם מאט וטאי, ככה תמיד הגדולים מדברים אל הקטנים וזה חמוד כזה...

Digi Lista

New member
...

זה שדיוויס בעל אופי של ילד שמסרב להתבגר וזה שבגיל טאי ומאט יותר גדולים לא נותן להם זכות לדבר אליו ככה,באיזשהו אופן כשמדברים אל מישהו כאילו הוא קטן,טיפש ולא מבין זה יוצא מין הרגשה של עליונות ואני לא הייתי רוצה שידברו אליי ככה בכול אופן...

cody54

New member
פרץ הידידות...

פרק חמוד שמצליח להגיע לרמה של הפרקים האחרונים של העונה (חס וחלילה שאני אספיילר :p) . דייוויס אידיוט וזה מצחיק, למורות ש"פרץ הידידות" שלו בסוף הראה את הנחמדות שלו. אנחנו רק בהתחלה והפרקים המאוד טובים עוד דיי רחוקים. אז יש למה לחכות. :)

Apikachu L

New member
...........

פרק חביב, אם כי ניראה לי שהם די מפלים את דאיסקה לרעה. ואני לא מבינה למה סמל החברות מתאים לו. מי יהיה נחמד ויסביר..?

lori4

New member
אני אשמח להסבר גם....

כי בעיקרון לקח לו חצי פרק וקרב שלם לקלוט את כל הקטע של חברים עושים הכל אחד בשביל השני, אפילו מאט קלט את זה יותר טוב ממנו והוא לא ידע שהוא נועד לסמל החברות. הוא וגבומון יצרו קשר עמוק גם בלי הידע הזה, אז למה דיוויס כזה אטום?!

Digi Lista

New member
.....

מאט לא קלט את זה יותר טוב מדיוויס,למאט לקחה כמעט עונה שלמה כדי להבין. למה דיוויס ראוי לביצת החברות? בואו נראה...למשל שני פרקים לפני זה כשהוא חשב שהחברים שלו נחטפו ותלויים והוא היה צריך לבחור אחד מהם הוא העדיף להקריב את עצמו(לא משנה שבסוף עבדו עליו)במקום,זה סימן לחברות. לדיוויס אומנם יש עוד דרך ארוכה לעבור אבל כבר מזמן טענתי שגם החברות וגם האומץ צריכים להיות ביחד,"החברות האמיצה","האומץ להיות חבר"...ובגלל שדיוויס המנהיג הוא צריך שיהיו לו את שתי התכונות האלה,בדיוק כמו שטאי ומאט הם המנהיגים בעונה הראשונה ואצל כול אחד מהם יש ביטוי גם לסמל השני. חוץ מיזה למי הייתם נותנים את ביצת החברות אם לא לדיוויס? לקודי שמבחינתו חברות זה לשחק דמקה?לקארי וטי.קיי שחברות בשבילם זה להיות ביחד?ליולי?... במהלך העונה דיוויס יוכיח שהוא ראוי לביצת החברות בצורה חזקה,כול הקטעים עם קן לדוגמא,אם לא דיוויס והאמונה שלו בחברות(גם אם הוא עושה הרבה טעויות בדרך)האפשרית הם שמשנים ומשפיעים על הרבה דברים אחרים בסדרה. יש לי בעיה להמשיך לכתוב כי אני איכנס ל
ים רציניים ויש כאן כאלה(מיעוט אבל עדיין)שלא ראו את העונה השנייה ולא יודעים מה הולך לקרות ואני עלולה להרוס להם...

lori4

New member
אני חולקת עליך....

למאט לא לקח עונה שלמה להבין את זה כי הקשר שלו עם גבומון ממש עמוק, הוא אומנם מרגיש בודד אבל זה לא אומר שהוא לא מסוגל להיות חבר, עובדה הוא וגבומון נעשו חברים מהתחלה וגבומון אפילו הצליח לעזור לו ואם הם לא היו חברים אני לא מאמינה שזה היה קורה. אבל לדיוויס לעומת זאת יש בעיה ענקית בפרק הזה (חוץ מזה שהוא נורא מעצבן) הוא לא מצליח להבין את הפרוש הבסיסי של חברות שהוא שעושים הכל בשביל החברים שלך, הוא פשוט יושב שם, בוהה ומסיק מסקנות וכל זה בזמן קרב. דיוויס הרס אותי בשלושת הפרקים האחרון ששודרו, הוא בכלל לא מתנהג כמו נער משקפת, כל הזמן מילל על זה שאסור לפגוע בגריימון מתכתי, היו קטעים שרציתי לירות בו, טאי השלים עם פגיעה בשותף שלו אבל הוא פשוט לא מסוגל לעשות את זה ובמיוחד שלו יש את פלמנדראמון שמשתמש בכוח אש, אחד הכוחות היותר חזקים שיש והוא אחד מאלה שממש יכולים לעזור להציל את אגומון ("אז אני מצטער שאתה מצטער שאני מצטער") ואבל הוא לא מסוגל להזיז את עצמו ובאמת לעזור לחברים שלו, להקריב את עצמו הוא מסוגל אבל להיות אקטיבי בקרב כדי להציל את אגומון הוא, שאני אבין את החברות הזאת אני אחזור אליך. אוקיי אני מודה שהבן אדם האחרון שהייתי נותנת לו את דיג'יביצת החברות הוא יולי, אבל למה לא לטי.קיי, מה רע בזה שהוא יתפוס את העומק שבחברות ולא דיוויס? שהתחבר חזק לקן אבל הקשר שלו עם האחרים לא בדיוק עמוק(ממה שאני זוכרת, אבל יכול להיות שאני טועה).

למעלה