פרפר הזהב 2007

צימט

New member
פרפר הזהב 2007

יופי של קמפיינים הנושא הוא תאונות דרכים, ולאינטראקטיבים דרכים משלהם להתמודד עם הבריף.

צימט

New member
לא מעניין אותי....

למרות שמאוד אהבתי חלק מהעבודות שם ויש לי חשק לעשות, אין לי זמן:)

נו, עד שאני עוברת לת"א

מעבירים את הכנסים האלה לאילת... א'גרויסע חוייכמע. בעסה. מה השלב הבא? פסטיבל הטלויזיה עובר מראש פינה לדהאב?

../images/Emo45.gif גם לדעתי.

גם רעיון(רכיבים גרפיים של מיקרוסופט) ,גם ביצוע מאוד יפים ונותנים בסוף תוצאה יפה ועדינה. אגב,הוואן הזה שעובר שם בסוף ,הוא מוטיב קבוע אצלם? הכי פחות מוצלח בעיני היה הערס עם הסימולטור. גם כבד מאוד-אפשר להעביר בזמן הטעינה את כל תקופת השלילה וגם חלק מהתנאי.כשזה כבר עולה זה קודח את המוח בסגנון הסרטונים של הערס הפואטי מלפני עשור. לא נשארתי עד הסוף כי החיים קצרים מידי.

גת וייס

New member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif

האמת דילגתי עליו בהתחלה, כי החלטתי להחרים את כל אלה שמבקשים ממני לחכות בשבילם יותר מחצי דקה. כך נשארתי בערך עם שלושה והבחירה הייתה הרבה יותר קלה
(E-DOLOGIC).

ad h o c

New member
../images/Emo45.gif הוא מעולה

למרות שהצבעתי ל e-dologic (זה היה בטעות, כי הצבעתי במקום להיכנס לסרטון והם היו ראשונים) שגם הם מעולים.

vered76

New member
הפרפר המעופף

אני החלטתי לחרוג ממנהגי ולכתוב בפורום בכלל... נכנסתי לאתר התחרות, וקודם כל סחטיין על נושא הבחירה, חשוב ביותר!!! הפרסומת שמצאתי לנכון לבחור היא הפרסומת של "קמע החיים" - כל הכבוד על הרעיון! פחות התברבשות ויותר תכלס, תכנית פעולה לעיניין ורעיון מעולה

MaleMan

New member
WebImage וגם יורו

הם המנצחים שלי. ובהפרש ניכר. האמת: התאכזבתי.

rel reav

New member
פרפר הזהב

עברתי על כל הקאמפיינים ולמעט אחד - אני לא יכול להגיד שהתמוטטתי יש שם כמה קאמפיינים משמימים שאפשר להשתמש בהם כחומר הרדמה בחדרי ניתוח. יש שניים שהרעיון שלהם גנוב מחו"ל - וזו ממש לא תעודת כבוד לתחרות. בקרוב אצרף לינקים לסרטונים המקוריים ואז תבינו שזו לא חוכמה להתקדם על חשבון רעיונות מצויינים של אחרים. בעייני הקאמפיין של i&m - הוא הקאמפיין הנכון ביותר, הן מבחינת הקריאייטיב והן מבחינת הביצוע. אני ממליץ לכם להכנס ולצפות בו - תראו עד כמה המסר שלהם מדבר בגובה העיניים. הרי בסופו של דבר זה כל כך נכון: כולם מכירים את כולם.

למעלה