פרפר אופנועים

omrigoldblum

New member
פרפר אופנועים

אהלן,
מישהו מכיר את הסוכנות? מומלץ...?
מקווה שזו שאלה ראויה לפורום ומי שממליץ או לא ממליץ אבקש גילוי נאות... למען ההגינות :)

תודה

gsxr77

New member
תנסה למצוא אצל אדם פרטי, עדיף מסוכנויות בכלל

בתקווה שהובנתי כראוי

h a j b i

New member
השאלה ראוייה ולגיטימית.

לא היה לי ניסיון איתם בתור קונה אלא בתור מוכר. הגעתי עם ה- GS500 שלי בזמנו והצעתי אותו למכירה או לטרייד אין והמוכר סירב לתת לי הצעה כי הוא לא רוצה "להעליב אותי" כשהתעקשתי הוא רמז על משהו סביב חצי ממחיר המחירון.

האופנוע נמכר לאדם פרטי כשבועיים לאחר מכן במחירון פחות 1000 ש"ח (שזה בערך 7-8 אחוז פחות מהמחירון).

לזכותם ייאמר שזה היה לפני 5 שנים בערך ושיחס דומה קבלתי גם מעופר אבניר שבכלל סירבו לראות את האופנוע.

saararni

New member
עשיתי שם טרייד לפני כמה שנים, היו הוגנים למדי

גם במחיר שקיבלתי. כמובן שיש צורך להתמקח והם לא נותנים ארוחות חינם.
לא ממש הסתכלו לכיווני יום אחרי כשהייתי צריך משהו, אבל ניחא.

Vasista

New member
הי אני קניתי את האופנוע של המגיב לפני מפרפר

אחרי שנה הלך לי מנוע, אבל תכלס הם לא יכלו לדעת
קניתי את האופנוע בשלוש מתחת למחירון
DR650 99
אם זה עוזר לך
הם נחמדים
אבל תכלס מה זה משנה
מניסיוני ממליץ גם לקנות מאדם פרטי ולא מאנשים שמבינים יותר מדי בסחר באופנועים במיוחד שהכסף שלך הוא האינטרס המרכזי שלהם!!!
אלעד

saararni

New member
תנחומי, אחרי שנה זה כבר באמת לא קשור אליהם

כשקניתי לקחתי את האופנוע לבדיקה באבניר, אני יכול לומר לך שאת האופנוע שמכרתי להם סטפן בדק. לא זוכר שהוא אמר משהו שלא ציפיתי לשמוע על דו"ש בן 7, יד שביעית עם 95 אלף ק"מ. בכל אופן היה אופנוע כיף.

Vasista

New member
כן כמו שציינתי

הוא עדיין אחלה אופנוע כבר כמעט חמש שנים אצלי
פשוט עלה לי הרבה הרבה כסף
אבל ממרום הפזם שלו זה פחות משמעותי
אתה עדיין עם הסטורם?

Ninja

New member
עד כמה שאני יודע, הם הוגנים

אם אתה מעוניין לרכוש, יש שם מבחר של כלים. יכול להיות שתמצא מוכר פרטי שיותר יתאים לך, אבל הוא יוכל להציע רק כלי אחד ולא תוכל להתרשם מכמה כלים במקביל בו זמנית.

בקטע של מכירה, אם יש לך את הכוח והזמן לעסוק בכך, כנראה שתצליח לחסוך את תשלום שכר הטרחה. אם תעדיף גישה לכמות גבוהה יותר של מתעניינים, הם עושים את העבודה. יותר נוח למכור דרכם.

אני מאמין שהסוכנות מנוהלת באופן הוגן. בקטע של נוחות, הן בקנייה והן במכירה, אני ממליץ עליהם בחום.

גילוי נאות - האופנוע שלי נמכר דרכם.
ואה, כן. יורי ואני חברים מילדות.

menyroth1

New member
קניתי דרכו מס' פעמים

תמיד מתחת למחיר שאדם פרטי היה מבקש עבור אותו אופנוע . יש אפשרות למצוא אופנוע תוך חצי שעה מתוך המבחר , מבלי לעבור חצי מדינה כדי לראות 3 אופנועים (במשך שבועיים )

הייתי שם ואפשר לומר בגדר הסביר

אני אישית חיפשתי אופנוע ועברתי דרכם קיבלתי יחס בסדר וניסו יותר מידי לשכנע אותי לחדש אמרתי שהתקציב הוא גג 45000 ש"ח אז הציעו אופנוע שעמד שם.
עד שאמרתי שאני כרגע רק בוחן אקזמפלרים ומעדיף יותר כיוון טראנסאלפ מאותו רגע הבחור איבד עניין והחל להסתכל מסביב לראות אולי יש עוד קונה למרות שחוץ מקטנועים ואופנועים היינו רק שנינו לבד.
לא יכול להעיד על עמידה מאחורי המכירה ומה קורה אם יהיה בעיה.
לא סגרתי איתם עסקה וגם לא חזרו אליי בטלפון למקרה שיצוץ משהו.
אני אחדד ואספר שבאישימוטו קיבלתי יחס טוב יותר וגם במוטומניה
במוטו דיל היתה בחורה רזונת שבמהלך 10 דקות שהייתי שם ענתה לי ולעוד 15 טלפונים בו זמנית ולא התאמצה יתר על המידה למרות שהיה שם אופנוע שהתאים לי היא לא ידעה פרטים כי טענה שרק הגיע.
בסופו של דבר מצאתי לבד ביד 2 נבדק אצל סטפן ויצא אחלה כלי.
מאז נמכר
ואני בהמתנה לעוד קצת כסף ואני הולך על טראנאלפ חדש כנראה.
כנס לשוקן הונדה תראה יחס וגישת מכירה הוגנת ובריאה

גיקסר

New member
מומלץ למה

לקנות למכור

לעשות טרייד אין

בוא נגיד שלא ירמו אותך וימכרו לך ארנבת בסיפור שזה נמר.
הם ירוויחו עליך כסף כי זה מהותם בתור סוכנות משומשים.
אם יש להם מידע על ליקויים הם יסבירו לך.
מכרתי דרכם לא מכבר נקסוס 300 2009 בונבון ושמור, ביקשתי ממנו מחיר X וזה מה שקיבלתי ולא עניין אותי בכמה מכר.
סה"כ סוכנות חיובית, עלייך מוטלת האחריות לשאול את כל השאלות הנכונות
ובשביל לא להפגש כועס ממליץ בדיקה לקבל שקיפות מלאה.

למעלה