פרפרים....

nightgown

New member
פרפרים....

קראתי שאנשים כותבים על פרפרים ורציתי לספר סיפור שקרה לי ולשמוע את עצת המבינים והמומחים:אוקיי לפני שנה בדיוק הלכתי לרב שיברך אותי לקראת השנה החדשה ושייעץ לי עצות לגבי תחומי לימוד,בן זוג,עבודה אבל בעיקר הלכתי כדי שיברך אותי וכדי לעשות טיהור בים (למי שלא מכיר- קוראים פרקי תהילים הולכים לים בשעות הבוקר עם חולצה ונכנסים תחת 7 גלים ואח"כ זורקים את החולצה לתוך הים והגוף מתנקה ) בקיצור הלכתי אל הרב הוא בירך אותי ואח"כ כשסיימתי נכנסתי לרכב שלי ונסעתי לכיוון הבית, החלון היה פתוח פתאום באמצע הנסיעה נכנס משהו די גדול. בהתחלה חשבתי שזה ג'וק או דבורה אבל לא... עצרתי את המכונית ובמושב לידי התיישב לו פרפר מדהים ביופיו, נשאר כמה דקות ואח"כ יצא. מישהו יודע מה זה היה?

I am a freak

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

אין לי מושג לגבי המשמעות, אבל, זו אכן חוויה
. הפריק.

.m

New member
"פרפרים לבנים, שוב עפים לאור..."

אני לא מצאתי הרבה אינפו' על פרפרים בהקשר מיסטי, אבל באופן כללי הם נתפסים כסימן חיובי. לגבי טבילה בים - מה שתיארת הוא סוג אחד של טבילה. ישנם נוספים. אין הכרח לקרוא תהילים (או כל דבר אחר), מספיק לבקש שמירה, הגנה וטיהור. לבקשה נקיה (כזו שאינה מבקשת לפגוע באיש) היוצאת מהלב יש כח רב, ממש כמו לתפילה, ולעיתים אף יותר (ביהדות היא מכונה "תפילה טבעית"). הטיהור עצמו נעשה ע"י מי-הים, להם מיוחסים ביהדות (ולא רק) כוחות טיהור, לכן עדיף לעשות זאת ללא בגדים, כדי שהמים יטהרו את הגוף עצמו. אינני בטוחה למה הכוונה ב-"7 גלים", אך בטבילה יש להכניס את כל הגוף למים(כולל ראש, עד להרטבה מלאה של השיער), ולצאת. 7 טבילות נחשבות לטיהור קל.
mai

dont bug me

New member
ידיד שלי נהרג

ובשבעה היו מלא פרפרים וציפורים בגינה של הבית שלו...ואחרי השיבעה הם כבר לא היו שם..מישהו הלך לאיזה מדיום והיא אמרה שהוא (זה שנהרג) שלח את הפרפרים והציפורים בזמן השיבעה בכדי לשמח את המיפשחה והחברים...

גריני

New member
פרפרים מסמלים טרנספורמציה

כלומר שינוי, צמיחה, לידה מחדש בצורה עליונה יותר. זה סמל נפלא! וכן, גם לי פרפר מתקשר עם נשמת-מת - שבא למסור לי ד"ש ואהבה

BlaT©

New member
כשהייתי קטנה מאוד...

הייתה לי חוויה דומה מאוד. אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול. מדהים ומרגש.

Avia55

New member
פרשנות אישית

אתה הוא זה שנותן את הפרשנות לכל הסמליות שמקיפה אותך. התחושות הן כמובן סובייקטיביות, ורק אותה תחושה שהתעוררה בך בזמן החוויה היא הפתרון. תחושות הן כמובן הרבה יותר מפורטות וערטילאיות ממילים. אני בטוחה שאם אתה מעלה כאן את המקרה, אז התשובה והמשמעות שלו כבר ברורות לך. אולי אתה מחפש רק צידוק להשערות שלך. חוץ מזה, הפרשנות האישית שלך רק היא תוכל לקבוע את המשך מהלך הדברים. כך שאני חושבת שהצורה הכי יעילה שיכולה לכוון אותה היא שאלות מדריכות מצד אנשים אחרים, ולאו דווקא פרשנות פולקלורית.

taltal3001

New member
לפי דעתי פרפרים מסמלים..

נשמות של בני אדם שמתו.. ככה שמעתי..

M o n a L i s a

New member
גם לי קרה משהו יפה עם פרפר...

כשהייתי קטנה, פרפר לבן התיישב על שיח לידי, הושטתי את היד והוא עבר אליי..ואז התחילה רוח חזקה והוא עף... אני לא יכולה לשכוח את זה!

למעלה