פרפרים משוקולד

פרפרים משוקולד

שלום לכל אנשי השוקולד הייתי רוצה עצות איך אני יכולה להכין פרפרים משוקולד. אין שום כיוון, זה לא חייב להיות בגודל מסוים או בצורה מסוימת, יכול להיות שטוח או תלת מימדי, כמה צבעים של שוקולד או אחד... העיקר שיצא פרפרים. כמו החיה המעופפת החביבה. תתפרעו עם הרעיונות, רק שיהיו יחסית פשוטים (בשלנית גדולה אני לא), וכמובן - מגניבים. מודה לכל מי שינסה לעזור

זה בכלל לא קשה....

אני הכנתי לחבר שלי ליפני חודש מלאכים משוקולד. דבר ראשון,תקני שבלונה שמיודת לגבס בחנות לעבודות יד (דבר לא יקר,בערך 5 שקל) בצורת פרפרים. אח"כ אם את יודעת את יכולה להכין שוקולד בעצמך... אבל אני,בגלל שאני ממש לא יודעת איך פשוט לקחתי חפיסת שוקולד רגילה והמסתי אותה (שמתי בפינג'ן את השוקולד ומילאתי מים חמים בסיר ושמתי מעל את הפינג'ן-אל תנסי על הגז להמיס,אני ניסיתי והשוקולד נשרף ונדבק כזה
) אח"כ אם בא לך את יכולה להוסיף תוספות...(אני הוספתי עדשים) ואז את פשוט יוצקת את השוקולד לתבניות בצורת פרפרים ושמה במקרר וזהו. אם את רוצה כמה צבעים אז תשימי שכבה של שוקולד לבן למשל, תקררי במקרר/מקפיא ואז תוסיפי עוד שכבה (תוודאי שהשכוונה הראשונה כבר קרה כדי ששני הצבעים לא יתערבבו) זהו,בהצלחה ובתאבון

bflygirl

New member
מהשבלונה של הגבס זה הכי טוב

אפשר גם מהקרחוניות בצורת פרפרים אולי אבל לא כל סוג מתאים

השיטה הכי קלה והתוצאה הכי מיוחדת

ציירי פרפר כמיטב הדמיון או לפי דוגמא שיש לך, עם עפרון על נייר פרגמנט (נייר אפיה) הפכי את הנייר והניחי על משטח על השיש. הכיני קונוס מנייר אפיה וקטמי את הקצה. המיסי שוקולד מריר במיקרו כ-50 גר+ 1-2 כפיות חמאה. ערבבי היטב. מלאי את הקונוס בשוקולד המומס וציירי על נייר האפיה את צורת הפרפר לפי הציור. השאירי בצד שיתקשה ואחרי כ-10 דקות יהיה לך פרפר מקסים! את יכולה להשתכלל ולעשות 2 חצאים לתת להם להתקשות ואז בעדינות לחבר עם כמה נקודות שוקולד מומס, את שני החצאים בזווית כך שיתקבל מראה של פרפר עם כנפיים 1/2 פתוחות. בהצלחה.

זה באמת נשמע מיוחד!!! למה בעצם

צריך להוסיף חמאה לשוקולד? נראה לי שאני אלך על זה.... וגם יותר קל לעשות דברים מגניבים עם הצבעים של השוקולדים...

למעלה