פרפרים בבטן.

אבזץ

New member
פרפרים בבטן.

מראש אני מתנצל! אפי´ לי נמאס להיות פה על תקן הבכיין אבל, זה כואב, כואב, כואב הי, הי, הי, הי, הי... מחר אני מתחיל קורס בבה"ד 7 - צריפין, ל"ע ולא על בניכם, אני עוד לא מעכל את גודל הטרגדיה אבל, כבר מזמן אני מפוצל לשני חלקים, האחד חייל, והשני אזרחי, הראשון אינפנטיל מקסימום בן 17, והשני בוגר מבני גילו בני 22.5 . שניהם מתגוררים בבית אחד, ישנים במיטה אחת, אך בשום אופן לא מסתדרים. לצופה מהצד, נראה כי זוג זה לא יאריכו ימים -ביחד. נראה לו כי בכל רגע יפרדו דרכהם לנצח, אפי´ הוא צופה פרידה כואבת, כזו ומסוג הפרדות הכואבות והמיותרות. מה לעזאזל יקרה ? ואיך אעצור את רכבת המוות הזאת ?, איך? איך? איך??? עם מי אפשר לדבר בצה"ל - מן מכונה גסה ומשומנת הפועלת ללא כל רגש אנושי ורומסת בדרכה אנשים ורגשות אנושיים- אני מסמיק כשאני חושב על זה. אבל, כך חשבת לתומי! "אני אשנה את המערכת מבפנים" אני שבאתי מהאזרחות עם מטען ערכי כך חשבתי, אשפיע בצבא חה, חה, חה, יושב לו העולה- שנתיים בארץ, במשרת קצין המיון וצוחק חה, חה, חה, "זה עם הקב"א החד ספרתי יעיל בכלל ? מה הוא מבין משהוא ? האנלפבת הזה ! אמבציל מטומטם איך הוא מעז בכלל לבקש שיבוץ טוב ???? אין לו בכלל בגרות מלאה !" דבר אחד הבנתי את המשמעות העמוקה ביותר של המונח -פוסט ציונות-... ולסיום אתה/את שקראתם את דברי עד תומם אפציכים בפטור לשבוע מפטפותי הביצים שלי. עכשיו, כשגמרתי להקליד את הגיגי, אני שומע קול פנימי עמוק שאומר "עזוב אותך משטויות, אתה לא מתבייש לכתוב את זה", לא ידעתי, אך מסתבר שעוד אחד שלישי מקונן בי, ומה לעשות ברוב קולות הוכרע כי- המסמך האנושי הרוטט יפורסם !

אבזץ

New member
מה מגיע לך בכלל חתיכת זבל !

תגיד תודה שגייסו אותך בכלל, זו זכות לתרום -לחברה ! מה אתה פרזיט -חרדי ? ניכר בך שעדיין לא יצאת לגמרי בשאלה, מה לא נתנו לך?! אפי´ קבלת מעמד של חייל בודד (חודשיים בהמתנה להכרה) כל הזמן אתה רק בוכה חתיכת זבל אנושי, חבל שנולדת בכלל, אנשים שכמותך גורמים לי להקיא, פרזיט מוצץ דם. ימח שמך אמן, סלע בראש תקבל, אמן.

לילית3

New member
לעזאזל, בגללך אני חייבת להודות שאני

אוהבת את השילוש (הקדוש).

אבזץ

New member
תרגיעי, תרגיעי !!!

מה רע במשפחה ברוכה ? תביאו עשרות ילדים, למה לא זה ברכה !

avidadon

New member
"פרפר ביקש אל החופש..."

יש לך שבוע להחליט אם האלחוט תפור עליך במחט וחוט, במקרה חרום - טפס על הגדר על העבר השני שלה, שחק אותה 007 ואל תחוס על חיילי המשמר שינסו למנוע ממך לרוץ אל החופש שלך, בחוץ תחכה לך הפיאסטה אלופת הפעלולים, כנס אליה, שלב הילוך, ופתח במרוץ ראלי אל עבר שקיעת השמש.. כשתגיע, צור קשר. ואל תתפלא אם במהלך הנסיעה\טיסה הזו תתפרץ עליך כרית אויר משומקום, כי הפורד שלך טומנת בחובה סודות רבים שטרם נודעת אליהם. בקיצור, בשבילי ובשבילכם אפסיק לכתוב בשלב זה, לפני שאחשוף כאן את קוקטייל הכדורים שטרם בלעתי..

אבזץ

New member
מת עליך, תן ../images/Emo24.gif

אתה לא מפסיק להדהים אותי בכל פעם מחדש. תמשיך ככה עם/בלי הכדורים.

רינהא

New member
אבזץ יקירי...לשניכם בעצם../images/Emo24.gif

זוכר את הפרפרים שהיו לך/לכם בבטן לפני הגיוס? חזרו-הה? בשבילי בכל זאת אתה רק אחד- "אבזץ" האחד והיחיד! בכל זאת חודשיים כבר עברו-חסר פחות מקודם. שאני אגיד לך שהקורס יהיה פנטסטי ותהנה מכל רגע?.. , אולי, אולי לא.... אבל אני מכירה אותך קצת- לא המון, אבל מספיק כדי לדעת שיש לך מספיק נתונים וכלים גם את זה להעביר ביותר קלות- ( מה עם הדבר הזה שיש לך בראש ועובד על "פול ווליום", מה עם חוש ההומור,ואנא אל תזלזל בכוחות שלך-הם קיימים) תזכור עכשיו אתה עומד בפני משהו לא ידוע- הלא ידוע הוא חממה מצויינת לגידול פרפרים - כשהדברים מסתדרים- הפרפרים מתעופפים להם, אבל תשאיר לך חלק... רק כמה ( מכסימום מנין). וחוץ מכל אלה- תראה כמה אנשים חושבים עליך ועומדים לצידך בפורום, בהל"ל, ואני בטוחה שיש עוד.. אני מקווה שמתי שהוא תצליח להציץ על ההודעה הזאת- ובטוח שנהיה בקשר ואני מקווה שגם נתראה בסופהשבוע.

קורס קל...

לשניכם.. או לשלושתכם ו..לכל השלוחות תהנה בקורס.. שיהיה קל ושיעבור מהר.. הבוקר בא, הבוקר בא, אז תגיד תודה.. אז שלוש ארבע ולעבודה...

למעלה