פרפרים בבטן...

פרפרים בבטן...

קבענו להפגש מחר, אחרי כמעט שבועיים שלא התראנו.. פרפרי ההתרגשות מיד התחילו להופיע אצלי עמוק בכל הגוף, מתרגשת לקראת הפגישה, כאילו זו פגישה ראשונה, מדמיינת מפנטזת איך תהיה הפגישה... האם התגעגעת כמוני? האם בא לך לנשק אותי נשיקה סוחפת כמו שאני רוצה שתנשק? האם בא לך להרגיש אותי בחיבוק עוטף ממלא שיפיג את כל הגעגועים? האם בא לך סתם לשבת לשיחה להשלים פערים? בינתיים אני מפנטזת על מה שבא לי... בא לי לנשק אותך נשיקות קטנות, נשיקות עמוקות, נשיקות סוחפות... בא לי להרגיש אותך עוטף אותי בחיבוק להסניף את הריח המשכר שלך שכל כך התגעגעתי אליו.. בא לי להרגיש את הזין הזקור שלך נמתח בתוך הג'ינס... בא לי להרגיש את הידיים שלך מטיילות על גופי... בא לי שתרגיש את הרטיבות בין רגלי, שתרגיש כמה התגעגעתי...כמה אני חמה..כמה אני צריכה אותך עמוק בתוכי, הכי קרוב שרק אפשר... מחכה כבר שיגיע כבר מחר! מחכה לקבל אותך לזרועותי בכל צורה שתבחר.

giligil55

Member
היום זה המחר של אתמול

אתם בטח לפני הפגישה , באמצע או אחרי ...איזה כיף

כן אחרי....

כן כן כן...אני רוצה שוב! רק עכשיו היית בזרועותי היית הכי קרוב שיש, עינגת אותי כמו שרק אתה יודע, ליקקת אותי, מצצת , חדרת היה הכל והיה מושלם! ואני יושבת ובוהה במסך רוצה שוב רוצה עוד, מכורה אליך לנשיקות שלך, לחיבוק שלך,להרגשה שלך בתוכי.... כן אני כבר מתגעגעת וכבר מחכה לפעם הבאה!

הפרפרים שלך

עברו לרפרף באיזור שלנו
ומכל החלונות שמעו את האנחות
שהצטרפו לאנחות הגעגוע שלך
והן עלו לשמים שהמשאלה שלך תתגשם
כי הפרפרים שלך הדליקו את כל הנשים בבנין

למעלה