פרפרים בבטן

פרפרים בבטן

אני בחור ביישן. הייתי טרוד בהרבה נושאים ואף פעם לא הייתי בזוגיות אמיתית עם בחורה. לאחרונה שכבתי (בגיל 26, בפעם הראשונה) עם בחורה. זו בחורה שחזירה אחרי כבר כמה שנים. לא יצאנו רשמית יחד. ובדייט הראשון כבר שכבנו אצלה. כבר הרבה זמן שהיא מזמינה אותי לישון אצלה. נהנתי לאבד את התואר בתול. היה לי כיף איתה פיסית. מאז שכבנו עוד פעמיים. אבל אני מרגיש שאני לא מאוהב בה. אולי אפילו מנצל אותה כדי לרכוש נסיון פיסי. אני מאמין שהיא כבר הבינה שזה המצב, ועצם העובדה שהיא לא ניתקה איתי כל קשר - כנראה אומר שזה לא מפריע לה/שהיא מאוהבת בי. אני מרגיש שאני לא מתרגש לדבר איתה. לא מתרגש מסמסים ממנה. אני תוהה עם זה חוסר בגרות שלי - בגלל שלא היה לי נסיון במערכות יחסים או שזו פשוט לא הבחורה בשבילי. אני רוצה לנסות להיות עם כמה שיותר בחורות, כדי למצוא את האחת שתשגע אותי (התאבהתי מספר קטן של פעמים בחיי - אבל אף פעם לא הגעתי למצב פיסי). האם אני פועל כשורה לדעתכם?

גרא.

New member
סופר הצללים,חלק מההתלבטויות שלך בנושאים האלה,

קשור כנראה לנסיונך הדל במערכות יחסים,שטחיות ויותר רציניות.אפשר בוודאי ללכת ולהתייעץ עם סכסולוג,אבל כפי שנאמר לא מכבר "אין חכם כבעל נסיון".כמה שתתנסה יותר,תוכל ללמוד מנסיונך,להפיק לקחים,ולמצוא בהרגה את הסגנון,את הגישה שלך לפתוח זוגיות.

אלה מילים יפות

אתה מציע להגיד לבחורה שזו כוונתי. לנסות איתה ולצאת עם אחרות בו-זמנית? או להסתיר ממנה את זה ?

אם נחמד לך איתה ואתה מכבד אותה

נראה לי שטוב שתהיה איתה. אם אתה מרגיש היא מוציאה ממך דברים רעים- שאתה מנצל את כוחך, את אהבתה אליך על מנת לשכב איתה זה לא נראה לי טוב ולא נראה לי הוגן. אתה גם לא תרגיש עם זה טוב. לומר לה שאינך אוהב אותה אך שאתה נהנה להיות בחברתה הינו דבר שמתבקש ואינו צריך להעליב. באשר לביצועים במיטה, הרושם שלי שזה בראש של הגברים. נשים שמחפשות קשר מחפשות אינטימיות וקשר אמיתי ולא מישהו שוירטואוז במיטה.

הבעיה

היא האופציה הכי טובה שיש לי כרגע. אני מנסה לחפש בנות לצאת איתן, אבל לא מוצא. אולי אני סתם מהסס איתה- כי אני חסר נסיון במערכות יחסים. אני פוחד לאבד משהו (שיכול להיות שהוא לא מאה אחוז בשבילי) - ולאבד נסיון חשוב של מה זה מערכת יחסים.

למעלה