פרפקט ending

Tinkerblack

New member
פרפקט ending

מה היה יכול להיות לפי דעתכם הסוף המושלם לסדרה? כתבו אותו או תארו אותוא ו שמע אתם חשובים שהעיר נחרבת ושלא יודעים מה קורה עם יקיסיי השומר ואליס והשאר בורחים בספינ הבעוד מאוס והווק המסכנים מקבלים וירוס חולני ביער...

slallum

New member
כולם מתים ורק אלי וקלואי נשארות

הסוף הכי טוב

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ לדעתי הסוף המושלם זה: קודם כל הוא מכיל את ואד|מאהב| ובריי../images/Emo23.gif, בריי חבוק בזרועותיה../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif של אמבר../images/Emo68.gif../images/Emo62.gif עוףקורס וואד../images/Emo99.gif לבד../images/Emo123.gif אך מאושר מכך מאוד או לחילופין איתי (או אם תמר../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif כדי להיות פוליטיקלי קורקט../images/Emo3.gif).... מממ לדעתי בריי ואמבר../images/Emo47.gif שולטים בעיר../images/Emo88.gif, או משו כזה../images/Emo3.gif, והחולדות מנהיגים כזה את כולם../images/Emo24.gif, והטכנוס../images/Emo5.gif עפים מהעיר אבל משאירים את הטכנולוגיה, לא חובה../images/Emo128.gif... אבל הכי חשוב../images/Emo127.gif התאחדות של החולדות../images/Emo24.gif כל הנעדרים לחזור, מלבד דני שהיא פיכעעעע../images/Emo5.gif

faith2

New member
הסוף הטוב?

שאיכשהו הם הצליחו לחזור בזמן לפני פרוץ הנגיף, ולשנות את מהלך ההיסטוריה

קטרפי

New member
לדעתי ../images/Emo110.gif

עונה 5 הסתיימה די טוב, שהשאירו כמה קצוות פתוחים - הם עוזבים את העיר לתמיד (גם "אוז" ניגמר ככה) וסביר להניח שהם יילכו לחפש את מי שנעלם אחרי שלקס גילה שמי שנימחק לא מת אלא רק הועבר, וגם מראים לנו את אליס קייסי והשומר בשביל להראות שיש עתיד. הבעייה זה שאני רוצה המשך! אז הנה
בריי יחזור והוא ואמבר יהיו ביחד, סביר להניח שהם יתחתנו (יחי הקיטש) גם טאי-סאן תחזור ותהייה עם לקס
כי בלי שהם ביחד הסידרה לא שווה
וגם ראם וג`ק יצליחו להיכנס למחשבים של העיר, למצוא את הקבצים של הווירוס של מגה, לפתח תרופה וכולם יחזרו לעיר. ואני לא בטוח שהאקו מתו מהווירוס, הוא היה רק בעיר לפי מה שאני זוכר

Ivy Riddle

New member
אמ...

זה בוקר ואין לי ממש דעה אבל אני בעד הסוף שדפי אמרה

למעלה